Нужда от съвет

• 10 287
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
Знаех си още в началото, че ще ти обяснят, че има друг, че връзката нямала развитие и всичките 257383936283983 алабализми.
Ти познаваш приятелката си най-добре. Ако имаше друг щеше да го знаеш. УмирГам как тука си залагат животите за хора, които не са виждали и как решават съдби.
Мабожегосподимой той да прекратял връзката …
Хора, тия филми, в които живеете от къде ги теглите?

Не познава приятелката си изобщо. Няма идея какво се случва. Даже не знае защо сексът не и носи удоволствие/носил ли и е изобщо.

П. С. Между другото, БНД малко преди да се разделя с него, обяви, че съм в депресия. Това след години в проблеми и разговори на вятъра.

# 91
Ако е депресия както пишеш породена от бърн аут как можеш ти да й помогнеш?
Тия предположения са глупости.
Просто е видяла, че няма перспектива с него, не й харесва секса, отношението или нещо друго...има нещо, което не й е окей, а няма смелостта да приключи от раз. То често не е и лесно, особено като виждаш, че човека отсреща е свестен и се раздава.

# 92
  • Далечният изток
А ти, госпожа, как коментираш живота на хора - авторът и приятелката, без да ги познаваш?! Че си и толкова категорична...
Айде почнахме и да се госпожосваме.
Защото драга, лично съм преживявала подобни проблеми и не е имало друг. И защото когато двама души имат проблеми те могат да бъдат решение и ако не друго си поне длъжен да опиташ. А, най-вече, драга, защото когато някой е слаб и уязвим и търси помощ във форум му даваме помощ, а не го обвиняваме, не му насаждаме още страхове и не му казваме неща, които могат да променят живота не на един, а на двама души. Нарича се емпатия и взаимопомощ.
Ти си госпожа предполагам, но аз със сигурност не съм ти "драга".
Като галим с перце някого по форумите и го потупваме по рамото, как му помагаме по-точно?!
Пита, отговаряме, всеки според собствените си разбирания и опит. Твоят опит как променя моята гледна точка? Аз също имам богат опит, нали не мислиш, че току-що съм паднала от Марс?!

# 93
А ти, госпожа, как коментираш живота на хора - авторът и приятелката, без да ги познаваш?! Че си и толкова категорична...
Айде почнахме и да се госпожосваме.
Защото драга, лично съм преживявала подобни проблеми и не е имало друг. И защото когато двама души имат проблеми те могат да бъдат решение и ако не друго си поне длъжен да опиташ. А, най-вече, драга, защото когато някой е слаб и уязвим и търси помощ във форум му даваме помощ, а не го обвиняваме, не му насаждаме още страхове и не му казваме неща, които могат да променят живота не на един, а на двама души. Нарича се емпатия и взаимопомощ.
Ти си госпожа предполагам, но аз със сигурност не съм ти "драга".
Като галим с перце някого по форумите и го потупваме по рамото, как му помагаме по-точно?!
Пита, отговаряме, всеки според собствените си разбирания и опит. Твоят опит как променя моята гледна точка? Аз също имам богат опит, нали не мислиш, че току-що съм паднала от Марс?!
Еми ти го каза прекрасно, драга. Аз ще го обобщя: човек дава това, с което е богат. Някои перце, други - камшик.

# 94
Аз не казвам, че другият пич е факт и момичето само чака чистата съвест да дойде отвън. Но моят опит, личен и на приятели, това ми говори. А именно, че има нов човек на далечния хоризонт, който може и там да си остане. Но тя явно не иска да е във връзка с автора.

# 95
  • Далечният изток
Госпожа, дали се усещаш, че си същата като тези, които обвиняваш?! Едва ли...

# 96
Не е въпросът да го галим с перце, а да чуе истината от хора, които са били в сходна ситуация. На сила  няма никой да задържиш, нито любов ще си купиш, нито можеш да дадеш.
Учиш си уроците, правиш си изборите и си плащаш за тях.

# 97
Onelove1, по-добре не взимай важни решения под влияние на форумни мнения. Може да се посъветваш с терапевт, може да отидете и двамата с момичето, ако тя има желание за това.

# 98
Onelove1, по-добре не взимай важни решения под влияние на форумни мнения. Може да се посъветваш с терапевт, може да отидете и двамата с момичето, ако тя има желание за това.

Тя има желание хем да е с него, хем с новата звезда. За това са тия циркове и ревове - вероятно е срещнала някой експерт в леглото, който обаче само в това го бива и се чуди как от два стола да не падне на земята.

# 99
Не знам какъв съвет очакваш. Не е щастлива с теб и най- вероятно е намерила друг. Сексът с другия й е харесал повече и ти си бил дотук. Нямала е достойнство да скъса с теб честно и ти играе номера от 1001 нощ.

# 100
Ах колко удобно - ред сълзи, ред объркана съм и не знам какво да правя. На 27-годишна възраст при това. Никакво уважение - нито ви иска, нито ви пуска. Такива слабохарактерни хора са най-лошото. Да държиш другия в нищото умишлено не е достойно поведение. Никакво психическо състояние не го оправдава. Като не е нормална жена, способна на нормална, отговорна връзка, Вие сложете край на връзката и не се занимавайте повече, колкото и да ви боли, защото да търпите такова разиграване от нейна страна не е никак умно и ще страдате далеч повече, отколкото ако не сте с нея.

# 101
Аз си мисля, че може да няма друг на този етап, но да иска да опита с друг човек в някой момент. Мнението ми е, че тя не вижда бъдеще с автора. Смята го за свестен и добър човек и най-вероятно си мисли, че ще излезе лоша, ако го остави, но не иска повече да бъде в тази връзка. Чувства се не на място. Ако сексът не е ок, може да се депресира допълнително от мисълта, че това ще я чака цял живот (ако остане с автора и имат семейство). Може би най-правилният ход на автора е да се дистанцира вместо да я търси и да й досажда. След толкова дълга връзка и на жената няма да й е лесно да продължи напред, да избяга от сигурното и познатото, но явно нещо я чопли и й се иска да поеме този "риск".

# 102
Според мен много добре знае какво иска, но няма смелост да му каже. Може би няма къде да отиде, затова не му посочва вратата.
Звучи той да е много по-зависим от нея - да ходи някъде и да пуска отпуска още седмица (тоест няма в града къде да отиде), отишъл в големия град заради нея (преди 4г.е бил на 28г. не в някаква неосъзната възраст), тя работи да се доказва, той я чака вкъщи... Прилича ми на връзка между амбициозен и променящ се постоянно човек и инертен тип.

П. С. Тази тема много ми прилича на една, в която мъж се оплакваше от жената и майка и. Те му намеквали да си ходи, той се връщал, искал точност. Тя ревяла, не знаела какво иска. Той я чакал с пълнени чушки.
И година след раздялата момата била бременна.

# 103
Ох, на този ми акъл вземам човека, който готви пълнените чушки, купувам му готварски книги или ще му мятам рецепти от интернета. И ще си работя с кеф, прибирам се сготвено, чисто, децата изкъпани и нахранени,ееех мечтии…

# 104
Тя работи много само и само да не се върне при него той да я тормози с въпроси ама защо не го обичка. Остави жената на мира, като не те ще не те ще и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт