Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 890
  • 823
  •   1
Отговори
# 150
  • На изток от Ада
С тези две изследвания ли го хванаха?
Аз си записах час за Калчев, но е чак през ноември. До тогава продължавам да обикалям с надеждата някой да намери причината.
да. Дано Калчев ви помогне.
Аз също му се чудих . В крайна сметка нямам контролна биопсия за този ендометрит.

# 151
Надявам се. Но ще продължа да търся, въпреки, че е трудно психически и физически.

# 152
  • На изток от Ада
Надявам се. Но ще продължа да търся, въпреки, че е трудно психически и физически.
Разбирам те, аз 8г ходя по док за това. Ами вече ни дотегна с ММ

# 153
Разбирам те, аз 8г ходя по док за това. Ами вече ни дотегна с ММ
Съчувствам ти. Това е твърде дълго време.
В Тутракан ходили ли сте? Чувам добри отзиви за там.

# 154
  • На изток от Ада
Не сме.
Всъщност не сме ходили кой знае къде. Пообиколих док тук в Ст Загора, ходихме в Надежда няколко месеца, при доц Русев, в Афродита веднъж и веднъж в Селена Пловдив.

# 155
Дано нещата се наредят.

# 156
Аз сега виждам, че съм изпуснала темата този път. Та малко късен запис.
Аз също имах много кофти усещане. Още като видях положителния тест. А много го исках и логически трябваше да се зарадвам. ММ също беше много щастлив и искаше да казваме вече на роднини и познати, но аз имах кофти предчувствие и имах чувството, че ще ги излъжем. Ходих на преглед още на следващия ден, но беше твърде рано. После все изоставаше с малко ембриона и така и не успяхме да го спасим.
При нас скоро ще стане година от както подновихме опитите. Пожелавам успех на всички в темата и чакаме новини от АА!

# 157
Привет от мен! Записвам се в темата, за голямо мое съжаление, известно време само четях, беше ми мъчно да пиша.
Имам мисед през март, установен в 8 г.с., ембрионът отговаряше по размер на 6+1 г.с. Беше бременност от трета ин витро процедура и ми е много мъчно. За усещанията ще кажа, знаех си. Просто като четях как всички момичета имат гадене, повръщане, симптоми, а при мен нищо, усещах, че нещо не е наред и не може да се пребори това ембрионче.
Предстои ми да започнем подготовка за ЗЕТ този месец, за жалост ембрионът не е с добро качество и нямам големи очаквания и надежди. А и направо тръпки ме побиват като си представя, че пак трябва да си бия Пролутекс, а също и аз да ходя за вливки Интерлипид.
Това е от мен, на всички ни стисккам палци бързо да се изнасяме от тая тема Flowers Four Leaf Clover

# 158
  • Замък сред облаците
Момичета, надявам се да ви вдъхна кураж 🤗

От 45 чхг миналия четвъртък, днес е 312 (очаквах да е около 180- 200). Прогестеронът също се е качил от 88 на 104.

# 159
АА, желая ти да продължи да се развива всичко успешно до финал и да си много щастлива и спокойна през всички тези красиви 9 месеца!

# 160
  • На изток от Ада
Черното куче, мн съжалявам! Челa съм те в темата за инвитро..
Как са НК клетките?

# 161
Черното куче, мн съжалявам! Челa съм те в темата за инвитро..
Как са НК клетките?
Леко завишени са, само Интерлипид към момента е назначената от имуналог терапция Simple Smile

AA много хубава новина, честито и до финал Flowers Four Leaf CloverGreen Heart

# 162
The Black Dog, много съжалявам. Ембрионът, ако няма ПИД, не бих го отписвала, защото не е с добро качество. Стискам палци все пак трансфера да е успешен и да доведе до успешен финал с живо и здраво бебе.

АА, много се радвам за теб. Желая от сърце да е успешна бремеността, с пуФкаво здраво бебе на финала. Flowers Four Leaf Clover
П.С. Ако решиш като Мацето да не четеш темата по време на бремеността, ще я поема отново.

# 163
  • Замък сред облаците
Няма проблеми, обръгнала съм вече. Но благодаря за загрижеността 🤗

# 164
Minnie, не няма ПИД. Само на външен вид го гледат. Репродуктивният, каза "не било добро като предишното", питах го за грейд, каза - 5, ама от 5АА до 5СС има разлика Smile, но това измъкнах. Мерси много за пожеланието, дано за всички ни е така Green Heart

Ще му скистам палци да се пребори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт