Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 836
  • 823
  •   1
Отговори
# 765
На мен ми го назначи като издледване Тончев , защото имах опити без имплантация . И сега като бях при Вецев , той ме сложи на флебодия но явно беше късно и сърчицетя спря след няколко дни .

АА да именно аз бях директно след трансфер на фракси за Вецев е трябвало месец преди това , но и на кортикостериод също , макар че не знае дали пък просто не е бил болен ембриона .

# 766
  • На изток от Ада
Все пак нека се види как е бил ембриона.
Има много неща които могат да причинят аборт.
Аз например с един здрав ембрион изследван в геника.. Ми при мен проблема уж е хроничен ендометрит...

# 767
За жалост да просто може и да не е писано , много хора минават през това , но пожелавам да са много много по- малко . Тъй като е много тежко след 2 г неуспешни опити особенно.

# 768
Винаги е тежко, без значение колко време са били опитите. Поне според мен, загубата винаги боли.

# 769
Да безкрайно тежко , но нямаме избор трябва да продължим , само че аз не знам как . Все още .

# 770
Калинка, трябва ти време. Моят непоискан съвет е да не сдържаш мъката в себе си. Изстрадай я, отдай й се и после се изправи и продължи напред.

# 771
  • На изток от Ада
2г са малко в сравнение с мойте 8г от първият аборт. Почти 2 от последния..
Но да билката е ужасна . Аз първите 3 пъти бях горе долу ок. После имах надежда с терапия от Русев ...ю

# 772
Калинка, страшно много съжалявам за случилото се! Пожелавам ти скорошен успех!

Аз съм с Vegfa и Tafi, както и с три други мутации, но Вецев не ми беше изписал Флебодия. Бях само на Клексан.

# 773
Калинка, страшно много съжалявам за случилото се! Пожелавам ти скорошен успех!

Аз съм с Vegfa и Tafi, както и с три други мутации, но Вецев не ми беше изписал Флебодия. Бях само на Клексан.

При вас успешен ли е опита? Явно в комбинация с други мутации го изисква и аз нямам представа . Така казва той изписа ми го но вече късно и след няколко дни сърчицето спря , нямам идея дали е прав . За първи път го чувам въобще това лекарство , но съм склонна да вярвам на всичко.

# 774
Опитът беше успешен, също бях след инвитро. Но иначе имам четири загуби.

# 775
Опитът беше успешен, също бях след инвитро. Но иначе имам четири загуби.

Ох съжалявам , важното е че е минало но знам толко трудно ви е било , установи ли се от какво са загубите?

# 776
Благодаря!
Комплексни са причините (тромбофилия, хипофункция на ЩЖ, анемия, високи НК клетки, сраствания в матката и др.), но основното при мен е може би възрастта, а оттам - качеството на яйцеклетките.

# 777
Аз си мисля, че голям фактор е психиката ни. Стреса оказва огромно влияние. Чувала съм че при стрес маточните тръби се свиват и не може да се забременее.
Онзи ден четох, в една от темите за прием на витамин Ц , че стимулира овулацията и прогестерона. Днес си взех да пия , плюс Д3 и калциум фосфорикум. След 1000 изследвания  установих, че при мен явно е на психическа основа и стрес. Сега съм си казала, че няма да се ядосвам, пускам се по течението и каквото стане.  Изследванията са ми перфектни. След спонтанния аборт изхвърлих и задържаната вода, с която се борех 1 г. Явно окончателно ми се подредиха хормоните, които вчера бях в норма. Мисля  другия месец ако ми дойде цикъла да си взема Витекс и да се отдам изцяло на почивка и релакс, и да чакам. За него също четох много хубаво отзиви.  
Никога не съм предполагала, че ще се сблъскат с подобен проблем. Здраво дете имам от раз. След него забременях с още едно, но решихме да не го задържаме, тъй като отношенията ни бяха критични и съответно съм с нов мъж и уви 😒. Когато искаш най- много, не се случва.
Пожелавам на всички ни скоро да не пишем тук, а в групата за чакащи . Ще се радвам да обменяме опит и знания.

# 778
Ако стреса беше виновен, жените нямаше да забременяват по време на войни.

# 779
Стресът има голямо влияние. Просто не всички са толкова чувствителни.

Общи условия

Активация на акаунт