💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти, Айре!
Запазвам си го. Hug

# 106
Нези, Айре Heart Eyes Честит ден на семейството! Flowers Hibiscus
Хубав колаж от бразилските фенове, споделили са го по случай празника.

Няма как и без нашето Семейство!

Нези, благодаря за доверието, дано го оправдаем Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря, оценявам го! Kissing Heart
Цитат
ще запиша някак клипа, защото е страхотен.
Ох, и аз съм много несериозна този път, вместо 12 серия на Айлето, аз снощи загледах 1 серия на Сблъсък, по-силно беше от мен, толкова спомени нахлуха в главата ми след всичко, което бяхме постнали, какво да направя Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама ще го направя утре, крайно време е, макар, че за никъде не бързаме.
Ох, чистника Кадир ми попадна Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека вечер, дружки! Hug

# 107
Честит ден на семейството

# 108
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Ето ме у дома.
Много трудно ми беше,  до последно, ...
Пътуването ...  дълго ... и дъждовно ...
Благодаря, че ми стискахте палци!!!
Сега "Семейство" и Къванч ще ми помогнат
да се концентрирам.

Приятна вечер, дружки!!!

# 109
Добро утро, момичета 🤗🤗 🤗

Докато си пия кафето преглеждам за някакви новини и попаднах на тази информация.

Италианките ще бъдат щастливи.
Междудругото все забравям да споделя нещо, което прочетох преди време, че повечето страници във ВК са почнали да се прехвърлят в Телеграм, защото ВК са въвели нови правила и щели да спрат да им плащат за поддържане на страниците.
Аз имам регистрация там, но нещо ми е трудно все още да се ориентирам, но и нямам време да поразгледам. Но пък веднага моята приятелка от ученическите ми години, която живее в Америка ми се обади,та се наприказвахме на воля.
Ако ви попаднат някакви интересни страници там ще се радвам да споделите линкове. Аз намерих само на Teamy  😜

При сетили сте се за Сблъсък. Заради него изгледах доста филми на Онур Съйлак. Нези, за мен той е и страхотен режисьор. Та аз лично ти препоръчвам да погледнеш и неговите режисьорски творби, като започнеш разбира се с Boga Boga  с участието на Къванч, където ще го видиш в съвсем различно амплоа на напълно отрицателен герой.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 110

Пепи, изобщо нямам профил в Телеграм, за ВК не знам, аз не го ползвам много за инфо.
зарадвах се на новината, която също видях, че Айле ще се гледа и в Италия. даже си го бях пожелала преди няколко дена Wink
https://todotvnews.com/madd-anuncia-cuatro-ventas-a-mediaset-ita … en-la-screenings/

„След Испания, Италия се превърна в основния пазар за Madd в Западна Европа“, според Özlem Özsümbül, директор продажби в Madd."

Италианките ще продължат да гледат наистина супер актьорска игра  и интересни истории

Айле е продаден вече в 100 страни по света.
...........................

Фенче Kissing Heart
ох и аз като теб си пуснах 1 еп на Сблъсък Wink
за преговора, да за никъде не бързаме.......Дани е най-сериозна! Blush

Диве, почивай, като си си вече у вас! ще идваш и по-често тук Wink

Хубав ден!!

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 16:17 от Airra

# 111
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Почивам със симките /домакинските уреди/.

Аааааааааа, готова съм и с резюмето за еп. 13 на Айле.
Иска ми се да отупаме първи сезон, а за втори, когато кажете.
За себе си, не мисля, че скоро ще се връщам на Сблъсък.
Имам да гледам новото със Серенай,
някои други нови сезони на платформи,
руските сериали, и да си довърша Присъда.
Та чак тогава, ще тръгна към втори сезон на Семейство.
Е, животът е това, което ми се случва докато правя планове.

Лекинка, дружки!!!

# 112
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Тези дни ще се включвам с кафето сутрин 😜

Няма новини, а Къванч и Башак дълбоко се покриха пак....до следващото пътуване 😂

Наистина Семейство е купен от 100 държави.

Супер 👍 защото си заслужава отвсякъде. Сценарият, режисурата, операторската работа, актьорите и прекрасните послания, които ни остави сериала.
И на изложение в Лос Анжелис ли ще бъдат 🤔

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 113
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното, много хубави новини сте донесли! Kiss Италианките ще са щастливи. А нашето БТВ съвсем забрави да продължи сериала ни, добре, че не разчитаме на благоволението им  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Най-сетне намерих време да изгледам 12 серия, феноменална! Толкова много неща се случиха ... Отново се насладих на невероятната актьорска игра на всички, изключителни са, страхотната работа на оператора, на режисьора, на майсторството на Бономо, толкова смислен и завладяващ сценарий е написал, браво! Hands Clap
Имаше толкова много сцени в тази напрегната серия, които ме развълнуваха отново. Както и красиви АсДев моменти! Heart

Девин разбра, че е бременна ...

Джихан загуби причината да се вкопчи в живота Cry

Аслан загърби всичките си принципи и отново стана син на баща си.

Ужасен избор пред Хюлия

Пепи, страхотен ни е сериала, заслужава да се види навсякъде.
Един прекрасен клип с любима песен от КГ! Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 114
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/C7CZ7dwICke/?igsh=MWxsc2t3Ym40aDBwcw%3D%3D

# 115
Хубава вечер!! Hug
Благодаря за споделеното- Терзи, Диве, Пепи, Фенче Kissing Heart
Да, няма нищо интересно, КБТ се покриха.........
статия за Къванч от днес
https://www.antalyaningundemi.com/bir-zamanlar-tek-hayali-basket … c-tatlitug-kimdir

моите акценти от 12 еп.
Джихан, който загуби Айсел и бебето,  възможността да бъде отново щастлив, надеждата да изпълни волята на баща си, причината да се вкопчи в живота. Хубаво е, че семейството му бяха до него и го подкрепяха, дори Хюлия прояви някакво майчинско чувство и емпатия. Изборът, който трябваше да направи Х.- Джихан или Аслан беше ужасен. тук се чудихме кой е осиновения син и много си мислеха, че е Аслан.
Девин разбра, че носи живот в утробата си, намирайки се в тази ужасна ситуация, където отвсякъде идваха заплахи да се случи нещо трагично, живеейки в съмнения дали ще може да даде живот на бебето, но нямаше сили да напусна семейството, а и не искаше. Първия човек, с който сподели новината и страховете си не случайно беше Лейла.
Малкатата русокоска, която се появи във въображението й за мен беше символ на надежда.
Сцените с баба Сехер също бяха силни, разговорите й с Девин, Джихан който плаче в скута й, накрая когато не пускаше двамата братя, ужасена от предчувствията си, че някой няма да се върне.
страхотна сцена....

.......................
Two Hearts

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 20:31 от Airra

# 116
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Минавам за малко концентрация
и поддържане на формата с кивчета.

Е, и да ви се похваля с двора и градинката >>>

Скрит текст:

Лека вечер, дружки!!!

# 117
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното по серията.
Акцентирали сте върху най-важните моменти. Мисля, че тази серия много я коментирахме на онлайна и въпраса, който ни вълнуваше тогава, кой е осиновения много го дискутирахме.
Единствено не съм съгласна много с Дани, че Юсуф и Хюлия са разбили семейството на Джихан. Юсуф, Ибо и Иляс - да, но за мен Хюлия също стана жертва в момента, когато беше убито семейството на Джихан. За мен това беше момента, в който образно казано Хюлия влезе в престъпния свят на Сойкан, правейки своя избор. Така както  Девин избра да излъже пред полицията за убийството на Ати. Т.е няма как да влезеш в калта и да останеш чист. Друг е въпроса дали ще се овъргаляш в нея или ще се опиташ да се изчистиш.Така както след това видяхме двете да се приспособяват и продължат живота си в семейството.

Малко извън темата, но много ми хареса тоалета на Бирдже Акалай в Кан , с елегантно вмъкнатите елементи и бижуто.

Отбелязвам го, защото видях, че е от любим дизайнер на Башак, Йозгур Масур, автор на нейната сватбена рокля

И на тази, която много харесвам също.

Диве, много ми хареса твоята градинка, но истински се впечатлих от покритието на двора. Дай малко информация за него.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 09:58 от pe04

# 118

хубава събота!! Hug

Пепи, май си я харесваш Бирдже.
Диве, много ти е хубаво в градинката!!

да минем към финала на сезона

това точно гледахме ли го?

малко партньорки
идва Мави със Серка

........................

ново видео с Берен в Нишанташъ
нямам думи, отвсякъде нахални папараци, камери, чуди се как да се измъкне Expressionless
била е на физиотерапия заради болки в кръста

......................
Мелиса Памук се е омъжила тайно за някакъв футболист

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 19:48 от Airra

# 119
Айре, Бирдже съм я гледала само в "Полетът на птицата" сезон 1 , така че нямам впечатления от нея толкова, че да я харесвам или не. Но роклята и начина, по който я носи ми говори за класа. Само това мога да кажа.

Като гледам  Мави отново са заложили на динамична реклама със Серенай.
Не ги събраха двама с Къванч отново 🤔

Рекламата с Къванч към днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт