💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 718
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Този "Сблъсък" не беше ли дето коментирахте за една песен, която беше използвана и в "Семейство", но в "Сблъсък" е била в много трагичен момент, и че там загива героинята, която играе любовта на Киво?
Много сложно се изразих, но ме разбрахте Satisfied

Аз нямам против драми, все пак говорите с човек, който няколко пъти гледа "Sen anlat Karadeniz", защото ми носеше някаква носталгична утеха.
Бях започнала и "Ямата" да гледам, но там драмата не беше балансирана с хумор и топли човешки отношения, както в предния - и не ми хареса.
Заради Хакан и естествено Къванч бих дала шанс и на "Сблъсък", но ако може някой да ми каже дали освен тегава драма и явно трагедии, има и все пак някакъв баланс?
Защото ако ще е само драма, душата ми няма да го понесе.

# 91
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
За мен Къванч е една много приятна
и неизчерпаема тема!!!

Иска ми се да пиша, но не съм концентрирана.
Стягам куфарите и утре рано тръгвам към летището,
без да си вземам сбогом със Семейството.

Стиснете палци!!!
Доскоро, дружки!!!

# 92
Беа, не си спомням за коя песен говориш Thinking
за Сблъсък...../ https://docs.google.com/document/d/1ptii35VPoRkbRWdVwGnqd0qXlYfF … vJRbivN6QKo0/edit /
пак има сложни , но и трагични семейни отношения, психологизъм, любов, едно прекрасно момиченце, мафия. Къванч играе полицай, отново играе страхотно и да има забавни и стоплящи душата моменти и човешки отношения, има си баланс.
всички актьори са много добри.
любимата ми песен с 2-те  сладки двойки Two Hearts

И на мен Черното море си ми е любим сериал, въпреки ужасните сцени на насилие.

Диве, лек път, без проблеми!! Hug

# 93
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Беа, гледай го смело Сблъсък, този сериал, макар и тежка драма беше история за лечебната и трансформираща сила на любовта, прошката и втория шанс, сложността на човешката психика, имаше обществени послания, като последното послание беше надежда за бъдещето. А бе накратко това е история за същността на човека. Имаше и свежарски моменти в него, които разреждаха драмата. А играта на Къванч в ролята на полицай Кадир Адалъ отново е феноменална! Играеше и едно дете, което беше невероятно просто, плакала съм с него! ! Дано харесваш Елчин Сангу! Прекрасна двойка бяха и с нея Heart

А, ще видиш още и Иво Аръков в него.

Айре Heart Eyes Пепи, много хубаво сте описали различните измерения на любовта, благодаря ви! Kiss
Диве, лек път, стискам палци! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за клипа! Kiss

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 15:18 от queen_fenka

# 94

Фенче Kissing Heart, виж какво изрових Heart
много хубаво си описала за Сблъсък. /пригледа ми се отново/
ти почна ли да гледаш 12 еп на Айле?

# 95
Цитат
ЕЕ, Айре, знаех си че имаш добър вкус Stuck Out Tongue

Фенче, как да не я харесвам Елка, "Любов под наем" беше сериалът, който ме запали по турските дизита от съвременен тип! Преди това бях гледала само 1001 нощи.
Добре, убедихте ме! Ама само кажете - добре ли завършва? Защото мога да понеса почти всичко, ако накрая завърши добре, а не примерно да умре героят или да му се случи някакво нещастие след всичко преживяно?

Иначе за Къванч няма нужда да бъда убеждавана да гледам, особено в онази роля с хубавата прическа..

# 96
Здравейте Благодаря за споделеното
Диве лек път
Нези много хубави снимки

# 97
Цитат
ЕЕ, Айре, знаех си че имаш добър вкус Stuck Out Tongue

Фенче, как да не я харесвам Елка, "Любов под наем" беше сериалът, който ме запали по турските дизита от съвременен тип! Преди това бях гледала само 1001 нощи.
Добре, убедихте ме! Ама само кажете - добре ли завършва? Защото мога да понеса почти всичко, ако накрая завърши добре, а не примерно да умре героят или да му се случи някакво нещастие след всичко преживяно?

Иначе за Къванч няма нужда да бъда убеждавана да гледам, особено в онази роля с хубавата прическа..
завършва с надежда, и героят на Къванч няма да умре.
повече нищо не казвам.
пусни си 1 еп. спиращ дъха е......
https://ok.ru/video/1462682520243

# 98
Айре Heart Eyes благодаря, ама видеото не е налице Thinking
Ох, и на мен ми се пригледа отново Smile Още не мога да стигна до 12 серия от коментари за Капките във фейса Smile
Беа, е, края не е както в Айлето, страшно много перипетии имаше за преодоляване, но комисар Кадир остава жив. Няма да издавам повече, а сериала завършва с надежда за бъдещето. Нека това не те отказва да се насладиш на този много силен сериал, наистина си заслужава! А и Къванч е мноого красив Smile

Ето го и Хакан.

Айре Heart Eyes а така, кажи и Hands Plus1 Имаше си и ашк, и драма и екшън, какво повече да иска човек.
Терзи Kiss

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 17:16 от queen_fenka

# 99
Здравейте, момичета! Blush
"Най-големият урок в живота:
 Не си мислете, че не може да ви се случи вчера, може да е късно, но просто вярвайте в себе си и се надявайте за утре, обичам ви всички толкова много! К.Татлъту

Благодаря ви за всичко, което сте споделили! Отбелязвам си този сериал и аз, ще го гледам в някакъв момент.
Благодаря ви, за отзивите за снимките ми! Радвам се,че ви харесват! Hug

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 18:47 от NeZ_9

# 100
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Прочетох ви, но както хубаво го е формулирала Дива , разконцентрирана съм. Само да кажа, че урока изнесен от Аслан/Къванч има страхотен ефект 😜

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 101

Привет Hug
Пепи, ее Аслан/ Къванч е с опит Wink
Нези, в Сблъсък играе и Онур Сайлак, страхотна роля направи!
Фенче Kissing Heart, клипчето явно е блокирано/аз си го виждам/...но е с твоята любима песен
Скрит текст:

нищо ново не намирам....

хубав ден!

# 102
Привет, дружки! Hug
Нези, надявам се сериала Сблъсък да ти хареса колкото на всички ни тук.Hands Plus1
Айре Heart Eyes много ме е яд за клипа, особено с тази песен, наистина ми е много любима.
О, Онур Сайлак беше невероятен в ролята на Вели, голям образ беше на моменти Smile

Изобщо каста беше супер, както винаги в сериал на Къванч.

А нашия комисар беше ммм ... много готин, въпреки, че почти през цялото време беше в белези Heart

Пепи, е, няма как да не си разконцетрирана, това, което ви се случва е нещо невероятно прекрасно! Хубаво е, че нашето Айле дава и полезна информация за младите майки, пък и Аслан/ Киво е експерт, можеш да му се довериш напълно Heart
Наистина няма нищо ново, но така е винаги след завършването на проект ... да видим кога отново ще ни зарадва ашкъма ни с нещичко Thinking
Хубав ден, дружки! Hug

# 103
Здравейте, момичета! Hug
Честит празник на семейството, защото в тази тема всички са като едно голямо семейство! Heart

Напълно ви се доверявам и благодаря за препоръката!
Ако ми дадете и едно линкче, за да си го запазя, цена няма да имате! Grinning

# 104
Нези, да е честит празника!! Flowers Four Leaf Clover
заповядай
https://docs.google.com/document/d/1ptii35VPoRkbRWdVwGnqd0qXlYfF … vJRbivN6QKo0/edit

Фенче Kissing Heart, ще запиша някак клипа, защото е страхотен.
все се каня да отметна 12 еп, ама и аз не съм особено концентрирана  Rolling Eyes
по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт