Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...43

• 103 940
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Истински случай. Навремето имало предложение Търновският университет да се казва Държавен Университет Патриарх Евтимий. Но добре че някой прозорлив се сетил как ще изглежда абревиатурата... Laughing

# 301
За Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура обаче не се сетиха и няколко години след като Първанов го откри се наложи да го преименуват на Пернишка Академия по Телекомуникации, Компютри и Архитектура...

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:17 от bboiko

# 302
За Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура обаче не се сетиха и няколко години след като Първанов го откри се наложи да го преименуват на Пернишкиа Академия по Телекомуникации, Компютри и Архитектура...
Такъв унив. никога не е имало.

# 303
Виц е станал обаче.

# 304
Имаше за кратко, но не успя да се задържи - П***А остава без акредитация В крайна сметка го кръстиха Европейски Политехнически Университет, ама първоначално пробваха с другото и по медийте навремето си беше известен така.

Перник се разделя с университета си заради името му П***А

# 305
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 306
# 307
# 308
Мъж със сериозни наранявания го питат в спешното отделение на болницата:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!

- Женен ли си?
- Не. Изглеждам така защото одеве ми откраднаха колата.

В автобуса:
- Господине! Ако вече сте легнали върху мен, то поне не спете! Не съм омъжена за вас!

# 309
Съпругата пита мъжа си:
- Яде ли нещо?
Той я имитира:
- Яде ли нещо?
Съпругата:
- Стига си ме имитирал!
Мъжът:
- Стига си ме имитирал.
Съпругата:
- Толкова те обичам, че ще ти купя нова кола за рожденния ден!
Мъжът
- Да, ядох и не съм гладен.

# 310
  • тук, на мястото си

# 311
Жена ми се разсърди. Каза, че изобщо не я слушам... или нещо такова.

# 312
Покани ме у тях. Навсякъде по стените ѝ висят оръжия, ловни и бойни. Но най-много ме напряга, че ми вика "Зайо"...
За Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура обаче не се сетиха и няколко години след като Първанов го откри се наложи да го преименуват на Пернишка Академия по Телекомуникации, Компютри и Архитектура...
Не по врат, а по шия Joy

# 313
  • Враца

Не по врат, а по шия Joy
Така де, затова е смешно.
А е можело да е смешно, без да е цинично- ако стане Институт- ПИТКА в съкращение. Wink

# 314
ако прекръстим перник няма вече да е толкова смешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт