Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...43

• 103 740
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Мъж бил влюбен в богата жена. Един ден събрал смелост, отишъл при нея и й казал:
- Аз отдавна исках да ти кажа, че те обичам! Искаш ли да се оженим?
- Какво работиш?
 - Тракторист.
- Колко ти е заплатата?
- 300 лева на месец.
 - На мене толкова ми струва тоалетната хартия! Твърдо не!
Той бил наранен, но решил да си отмъсти. Звъннал на вратата:
- Какво искаш? - ядосала се тя.
- Искам да ти кажа, че си дрисла!
Grinning

- Леле, колко си надебеляла.
- Простак! Така ли се говори с една жена?
- О, извинявай! Мислех, че с възрастта вече не ти пука.

# 766
# 767
  • тук, на мястото си

# 768
Мъж се събудил и погледнал часовника си- било 7:07 ч. Облякъл се, отишъл в кухнята, погледнал календара 7 юли (7ми ден на 7мия месец). Излязъл навън, а на спирката се задавал трамвай 7, качил се, после отишъл на кафе, а там сметката била 7.77 лв. "Ай стига бе, днеска само на 7 мици ми върви, съдбата се опитва да ми каже нещо". Скочил до букмейкъра и се пуснал на конни състезания, а там кон номер 7 бил кръстен Съдба. Човекът не могъл да повярва и заложил последните 77 лв, които имал на този кон. И  естествено конят завършил седми...

# 769
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 770

Вярно е, много трудно се намира жена, която обича да харчи.

# 771
Тези които твърдят, че парите нямат значение никога не са изпитвали проблем с тяхната необходимост

# 772
- Барман, отвори една бира!
- 7 лева!
- Затвори я!

Два признака, че си неоценен гений:
1. Гений си.
2. Не те оценяват.

Ако Роналдо си счупи крака в задника на Дженифър Лопес, общата сума по застраховките ще бъде повече от бюджета на България.

# 773
  • тук, на мястото си

# 774
- Един килограм свински крачета, ако обичате!
- Заповядайте!
- Ауу, ама много мръсни тези крачета!
- Ами, босичко е шляпало прасенцето из кочинката...

---

Един човек бил в затвора 15 години и накрая успял да избяга. Чудил се първо къде да отиде и какво да прави, и накрая влезнал в една къща, ще я обира. Почнал да рови из цялата къща и да търси пари, бижута, каквото има. Накрая влезнал в спалнята, а там на леглото лежи млада двойка, още не спят и го гледат изтръпнали от страх. И той така ги гледа изтръпнал, но се хвърлил към тях и вързал него за стола, а нея на леглото. Качил се върху жената, навел се над нея, целунал я по врата, станал и отишъл в банята. Мъжа уплашено рекъл:
- Скъпа, виж сега, на тоя по всичко му личи, че е затворник, виж му дрехите, ненормалник е. Видях как те целува по врата и сигурно ще иска да те мандръса. Така, че колкото и да е гадно, ще трябва да издържиш, иначе със сигурност ще ни утрепе. Така че обичам те, бъди силна... Тя го погледнала и му казала:
- Виж сега. Тоя въобще не ме е целувал, а ми прошепна на ухото, че е гей и си много слъдък, и пита къде има вазелин, а аз му казах в банята. Така, че дръж се, бъди силен, обичам те...

----

Много ядосан мъж се обажда на рецепцията в хотела и казва:
- Здравейте, току-що се скарах с жена ми и тя иска да се хвърли от прозореца!
Рецепционистът отговаря:
- Съжалявам, сър, но това е личен проблем!
- Да, но прозорецът не се отваря и това е проблем на поддръжката на хотела!

---

- Знаеш ли каква е разликата между грипа и собствения ти съпруг?
- Не!
- Че грипът винаги може да те ПОВТОРИ!...

# 775
# 776
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 777
  • тук, на мястото си

# 778
# 779

Общи условия

Активация на акаунт