Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 809
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Mahur честито бебче Heart
Радвам се за теб.Бързо възстановяване ти желая.

# 571
Mahur, честито бебче! Да е спокойна и ти бързо да се възстановяваш!

Аз днес съм пълна със задачи, дано бебчо да не ме рита много (че тази шийка за нищо я няма). Утре ме приемат и съм се захванала да подготвя храна на кучето и супа на мъжо (да го поглезя като за последно Joy ). Нещо ми е депресирано, хем спя, хем се будя с притеснение.. явно последните дни са тежки. Момичетата, които се готвят за нормално раждане им стискам палци и изпращам кураж! Сигурна съм, че като си видим бебетата всичко ще придобие смисъл! И на тези които чакат секцио също.. страх не страх ще мине някак!

ПС: взех си кана за затопляне на вода (в метро има 2 за 1) да съм спокойна ако сме на АМ. Само термометър нямам.. дайте идеи от къде да взема?

# 572
  • София
Момичета, честити бебчета! Чета ви всеки ден и ви се радвам изключително много Heart

Аз днес (35+1) съм на тонове и преглед и нямам търпение да разбера как е всичко с господина ми.

Да се оплача...вчера ме започна много странна болка в областта на челюстта, после май премина към мъдреца, направо ми се запуши едната ноздра и ми заглъхна ухото. Не много силна болка, но такава равна и тъпа, много неприятна. Сега даже не мога да преценя къде точно ме боли и дали ме боли, някакво странно ми е. Може би ще запиша час за зъболекар, но реално без снимка не знам какво ще може да се направи. А доколкото знам снимка не е ок да се прави сега. Някоя има ли опит с болезнен зъб?

# 573
Честити да са всички бебчета, здрави и щастливи! Аз съм 3 дни преди термин вече и то при положение че е изместен със 10 дни при ФМ и още не съм родила 😔 Утре съм на тонове и евентуално при АГ ще видим какво ще измислим да правим.. от след обяд до вечер ми е пълен АД едни пробождания ниско долу и всеки път си мисля да ида на спешен но си казвам не не раждам само ще се разходя напразно…
forest_girl аз от предна бременност знам че не може снимки само ако е много спешно може.

# 574
И днешният ден започва с бебевалеж освен дъжда навън!!

Да е честита Риа!!! ☘️❤️ нека бъде здрава, щастлива и безгрижна 🍀❤️ Mahur, възстановявай се бързо🥰

Аз се стягам за преглед, едвам гледам. До 4 нямаше заспиване и ММ ме събуди сега в 9 и ми е кисело.

# 575
Иди все пак на зъболекар. Може да има видим проблем и да се справи без снимка. Или поне временно да облекчи болката, а пък ако се наложи по-сериозно лекуване, ще е със снимка след като родиш.

# 576
Ехааа, колко много хубави новини прочетох.
Честити бебчета!
Мамите да се възтановяват бързичко и да гушкат бебоците. Колко приятно е да ви чете човек.
Аз вече съм в 38г.с. утре съм на тонове и преглед за разкритие. Миналата седмица АГ каза, че се отчитат леки контракции на тоновете, които аз не усещам. Но вчера усещах нещо като стягане + че забелязах, а и много други смъкване на коремчето. Дано нещата да се случат от самосебеси и скоро. Като слушам вашите разкази за раждането и просто нямам търпение и аз да напиша такъв. Simple Smile

# 577
Аз минах тонове,отново нямам никакви контракции.Разочаровах се малко,но каквото такова.Термина ми е в понеделник,тогава съм отново на преглед за разкритие и тонове.Ако не съм родила до тогава де.Уж няма изгледи за раждане до тогава пък ще видим Confused

# 578
Ех Дени 😔 не се разочаровай. И аз съм на преглед и тонове, прегледа мина пак е качила малко, но водите и плацентата са ок.
Главата изобщо не слиза на долу, не ме гледа за разкритие. Сега правя запис на тонове и в петък и неделя пак.

Тъжна съм и аз ама какво да се прави. Както каза Мими, чайника докато го гледаш не завира.

# 579
Честита да е малката Риа и бързо възстановяване на мама Mahur! 🩷

Дени и Лин, направо ми става жал като ви чета ☹️ не мога да си представя да стоя така в неведение и ден след ден да не се случва ... Но пък хубавото е, че поне със сигурност знаете, че не остава много и е въпрос на дни. Скоро всичкото това чакане ще ви се отплати 😊

# 580
Днес се родиха мойте 2 бебчета - Аделина и Михаил. И днес влизам в 35г.с. Изненадаха ни много. Вчера бях на преглед и тонове и всичко беше нормално, без някакви признаци.
В 2 часа станах до тоалетната и след това не можах да заспя, защото те много мърдаха и нещо не ми беше удобно. Все едно имах лека менструална болка (която съм усещала и предните дни за малко). В 02:20 започнах да усещам някаква течност, все едно се напикавам, амааа не я пусках аз Simple Smile изтекоха ми водите. Не можех да повярвам какво се случва. Чудех се колко време имам, но ММ надделя и отидохме веднага в болницата. Оказа се, че имам 4см разкритие. След 1 час и 30 мин имах 8 см разкритие. И както нямах контракции, станаха нещо страшно (супер силна менструална болка и болка в кръста). Междувременно се реши, че ще ми правят спешно секцио, защото момченцето е седалищно и има риск от мозъчно увреждане, ако такова малко бебе се ражда естествено. (После се оказа, че има и увита 3 пъти пъпна връв около врата. Та секциото беше правилно решение.) Но, така трябваше да изчакам да изтечат едни системи, докато имах контракции, за да може да се почне секциото и съответно почаках за упойката. За клизма нямаше време.
Мина бързо после всичко.
Но, моя съвет - не се бавете, ако ви изтечат водите Simple Smile никога не се знае колко време има човек (на мен това ми беше първо раждане и всичко стана многооо бързо)

# 581
Честито за всички нови прекрасни бебчета в групата. Да ви бъдат живи и здрави. Много да се гушката и леко да минават нощите и дните Heart

# 582
Честити бебчета/близначета ❤️🎉
Винаги съм си мислела,че като изтекат водите имаш много време явно не е така.

Колко е различно всичко някои вече се грижим за бебета,други чакат големия ден 🩷

Гергана снощи в 4 мн се напъваше ...дадох Био Гая и ни взриви два памперса напълни един след друг🫢и в 8 още един 🫢😁
Тези дни ще зв на педи,вие на кой ден вкъщи се обадихте?

# 583
Честито, Нат! Живи и здрави да са Ади🩷 и Мишо🩵 Бързо да се възстановите и тримата 😊

# 584
Честити бебчета/близначета ❤️🎉
Винаги съм си мислела,че като изтекат водите имаш много време явно не е така.

Колко е различно всичко някои вече се грижим за бебета,други чакат големия ден 🩷

Гергана снощи в 4 мн се напъваше ...дадох Био Гая и ни взриви два памперса напълни един след друг🫢и в 8 още един 🫢😁
Тези дни ще зв на педи,вие на кой ден вкъщи се обадихте?
Честити бебенца и от мен ,живи и здравички ♥️💙
Аз още не съм,днес ще звънна да питам,имаме кръв по памперсчето всеки път от лабиите ,предполагам е хормонална криза ,така си я взехме от болницата ,нищо не са казали
Нашата тъкмо и сменях памперса тая нощ и айде пак аки,после пак пиши и така цяла нощ ,кърмене,дохранване,гушкане,пеене,заспа чак в 7 някъде 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт