🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 506
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 460
От толкова много приказки коя какво може, се замислих… Сашето дали може да смени бушон, примерно. 😁 Или да оправи теч под мивката.
А точно! Ако бях родител на финалистка, нямаше да го питам и едва ли не да го моля да се отнася добре с дъщерята, а какви са неговите представи и способности за брачен живот.

# 2 461
  • Варна
Леко лудичка, ама й идва на акъла да обясни на Алек, колко вкусно е сготвила и какви сарми е завила. Добре, че беше Надежда.

# 2 462
Не знам как преценявате в коя е влюбен Алек и в коя не е , но аз виждам едно и също отношение към всички. Мисля си, че не харесва никоя, но се опитва на сила да изпита чувства към някоя просто защото е длъжен

# 2 463
Скрит текст:
Гледам, затрили са ни веселбата от снощи, а беше поучителна. Нищо.
Сега съм решила малко по-сериозно да си напиша мнението за претендентките.
Сериалът "Сексът и градът" е задължителнен за всяка жена, особено за младите бръмчилки, които идват от друг град в София. Днес си пуснах отново първа серия и си припомних много неща. Едно от тях е, че в един космополитен град, какъвто е София в момента, никак не е лесно да бъдеш бръмчилка като Маги. Мъжете вече не са кавалери, не ти правят път да минеш, онзи ден едно младо момче щеше да ме отнесе на стълбището към WC в един ресторант и въобще не му мигна окото да се извини. В днешно време жени като Маги живеят много активен живот, изпълнен с купони и хубаво вино. Обикновено попадат в лапите на някой по-възрастен баровец, който ги използва на повикване, а в замяна им дава лукс. Времето минава и изведнъж се оказват на 35, точно времето, в което силата на жената върху мъжете започва да отслабва. Самите мъже си го казват, те знаят това. Ето защо Маги наистина гони последните влакове, ако е решила да прави семейство (в което дълбоко се съмнявам). Пак добре, че бившият й любовник й е намерил добра работа, защото жени като нея нямат професионални умения и не са научени да работят.

Алек е млад мъж, перспективен, но истината е, че не е чак толкова млад вече и трябва да си търси жена, за да улегне и да се превърне наистина в успял мъж. За един мъж семейството доказва просперитет. Виждам го, че е омаян от Маги, трудно ще намери лъскава жена като нея. Проблемът е, че тя вече е минала във втората категория бръмчилки и той това тепърва ще го осъзнава, НО ако е решил да използва връзките й, за да пробие в столичния хайлайф, тя е жената за него от наличните вътре.

Надежда...гледана жена, която е намерила мъж, който я е издържал и й е направил подобрения. Нейният проблем е, че се е оказала с тунинг, а е трябвало да си сади дОма с детето и само един мъж да се радва на тези подобрения. Е, каква файда от тях тогава, си е казала Надеждя? Ето защо тя е ритнала спонсорът и баща на детето й и е тръгнала да гони дивото и "да си поживее". Грешката й е, че гърците са много набожни и религиозни и ако не успее да се пласира добре, гъркът едва ли ще я прибере обратно. Тя това го знае и за това с нокти и зъби драпа да спечели, защото практически път назад за нея няма. Не съм сигурна, че Алек ще избере нея, защото тя няма класата, връзките и стилът на Маги.

Йоана - перспективна млада жена, успешна, с кариера и бъдещо развитие, умна, целеустремена и модерна. Не е нищо особено, както казах назад, средностатистическа, тип ванила. НО, може да даде на Алек истинско семейство ако той има желание за това, което мен лично ме съмнява, защото ако той търсеше такова, а не път към хайлайфа на София, нямаше да остави двете тунинговани каки, а щеше да задържи по-младите и перспективни Надя и Екатерина, а и някои от другите по-млади момичета.

Извод - по мое мнение Маги ще е победителката в този сезон.

Няма нищо лъскаво в Магито. Също изобщо не поставяй Алеко и Магито заедно по житейски път. Алеко има далеч повече време от нея да се котира пред жени. Изключваме за момента що за дебил е. Като добавим факта, че жените принципно вървят няколко години по-малки от партньорите си, то той и на 40 може да се занимава с такава като Маги сега. Но истината е, че Магито трябва да си търси некой около 40, не Сашко. Тия мъже на нейните години искат около 30 годишни поне. И ние нямаме биологичен часовник кажи речи.

Смятам, че той иска да пробие в хайлайфа. Може и да е целта да си разширява бизнеса, каквото и да е, но със сигурност нямаше да се окаже в Ергена, ако не се целеше натам. Аз не казвам, че изборът Маги ще е за цял живот, ако ме разбираш. Казвам, че той е най-подходящият за момента. В крайна сметка, оставил си е и една така да се каже, истинска бъдеща булка - Йоана. Но ме съмнява да избере нея.

# 2 464
Не мисля, че Алек изобщо е впечатлен от Маги (която "хайлайф" не е). За него е вече достатъчно, че се популяризира. Сам си е достатъчен да бъде приет в определена среда. Маги носи "ремаркето" на не особено сполучливо минало в различни връзки. Алек има предимството да е популярен и да започне "на чисто".

# 2 465
Не мисля, че Алек изобщо е впечатлен от Маги (която "хайлайф" не е). За него е вече достатъчно, че се популяризира. Сам си е достатъчен да бъде приет в определена среда. Маги носи "ремаркето" на не особено сполучливо минало в различни връзки. Алек има предимството да е популярен и да започне "на чисто".

Може и така да е, но ако не си избере жена, няма да го канят никъде, защото целта на шоуто няма да е постигната, а самият той не е особено интересен персонаж. Обаче ако си избере Маги, ще станат най-одумваната светска двойка на сезона и има много причини защо. От ПР гледна точна, изборът му трябва да е Маги. Ще видим.

# 2 466
Оставете момичетата, дайте малко да видим Алек. Вдъхнових се от горния коментар. Grinning

Вие бихте ли си хванали Алек за мъж, когато Ергена свърши?

Аз не бих. Мъже, които не могат да си го държат в гащите и гледат с един гладен поглед винаги са ми били много отчаяни. Отделно, трътлест си е, но да кажем, че това вече е до лични предпочитания. Няма мечти, освен твърде нереалистични такива, както и явно, също като Маги, послъгва за разни неща. Това с пътуването. Доста сранно, че и Шермин, и Катето бяха под ножа, като това е една от причините, заради въпроси с пътуването. Та, въобще не м исе вижда толкова космополитен и важен за колкото го докарват.

# 2 467
Аз пък се учудих, че Магдалена плачеше, защото Йоана не си сподели мъката.
Плачеше от огорчение, че е повярвала , колко неискрена изглежда , мъчи се да излее вся искреност де и се е събрала, и в един момент се оказва, че и баш другите са си толкова неискрени, но пък не ги е срам да хулят и сочат с пръст. И понеже такова безочие и е непонятно, та се изумява. И аз примерно , ако чопля семки на обществено място, не бих седнала да плюя по тези ,които също го правят. Но явно хората са дебелокожи и не им пука И всеки вика дръжте крадеца , и си пълни джобчетата. Абе нищо ново като сюжет, можеше да гледаме и парламента , но там не са с толкова красиви рокли Grinning

# 2 468
А точно! Ако бях родител на финалистка, нямаше да го питам и едва ли не да го моля да се отнася добре с дъщерята, а какви са неговите представи и способности за брачен живот.
Онзи ден се бях замислила какво ще правя, ако се озова в тази роля. 😂 Имам и дъщеря, и син. Ако дъщеря ми реши, че иска да участва, като стане пълнолетна. Или ако синът ми доведе някоя снаха тип Габриела / Памела / Горджъса / Христиана. После реших да спра да мисля по въпроса, че ще трябва да викам екзорсист. 😂

# 2 469
Оставете момичетата, дайте малко да видим Алек. Вдъхнових се от горния коментар. Grinning

Аз не бих. Мъже, които не могат да си го държат в гащите и гледат с един гладен поглед винаги са ми били много отчаяни. Отделно, трътлест си е, но да кажем, че това вече е до лични предпочитания. Няма мечти, освен твърде нереалистични такива, както и явно, също като Маги, послъгва за разни неща. Това с пътуването. Доста сранно, че и Шермин, и Катето бяха под ножа, като това е една от причините, заради въпроси с пътуването. Та, въобще не м исе вижда толкова космополитен и важен за колкото го докарват.

Момчето е добре възпитано, синеоко, приятен е за окото. Като персонаж също е ванила, точно като Йоана. Според мен с нея са един за друг, но той не е влязъл в Ергена заради жена като нея. Той иска да е известен.
Аз (ако бях по-млада) бих си го хванала за гадже за известно време, но смятам, че бързо ще ми омръзне, защото без да се хваля няма моя умствен капацитет и емоционална енергия, както и желание за живот, а такива мъже ми омръзват бързо. Само с един Пинк Флойд няма да може да ме задържи, има още мноооого други неща. Innocent

# 2 470
Аз съм споделяла, че смятам, че Алек е интелигентен. Не ме притеснява поведението му, защото то трябва да се преценява в контекста на специфичните обстоятелства.
Причината, поради която, аз бих избягвала да бъда с такъв човек е, че обикновено хората, които наготово са получили лесен живот, на които не им се е налагало да се борят за нищо, които не са се сблъсквали с проблеми (дори той лично сподели това), израстват като слаби характери. И това после се проявява по специфичен начин, докато съжителстваш с един човек, когато сте партньори и се сблъсквате с трудности заедно. Който е имал подобен опит, ще се сети какво имам предвид. Просто на човек после му липсват много важни личностни качества.

# 2 471

Твърдо не. Не ми изглежда като този, за който се представя. По-фалшив ми е и от Магито. Даже подозирам, че е доста неприятен като характер в личния си живот. В тяло също ми се струва запуснат. Единствените му плюсове, които виждам са, че в лицето е хубав и има някаква обща култура.

# 2 472
  • софия
Не мисля, че един добър мъж би се хванал да е ерген. Да се гавриш два месеца с една камара жени, да си като кукла на конци в ръцете на продукцията, да се правиш на маймуна, че и да залъгваш с чувства.
 Всички момичета вътре имат някакви травми, останали от миналото. За това и се стремят към тази популярност, сякаш чрез нея ще докажат, че са нещо на някой. Като нощни пеперуди на пламък са. За ергените не смея да предполагам, какво би ги накарало. Не мога да разсъждавам, като мъж, прекалено сме различни. Но за мен, това е най-проблемният персонаж от всички. За това и тримата са ми в графа неприятници.

# 2 473
Алек ми напомня на онези вечно недоволни комплексирани момченца, които в началото се държат добре и летиш от тях, а после рязко решават да те сринат със земята. Стана ми разглезен и претенциозен. А и съм доооста различен тип човек от тези, по които залитна в предаването.

Май нямам шанс с него. 😂

# 2 474
Наскоро излезе някаква статия в жълтурките, че Алек бил влезнал, защото загубил бас. 🙄 Ако е така е още по-вярърничав, отколкото изглежда. Иначе аз още мисля, че иска музикална кариера - ясно е, че с това му се занимава. Не мисля, че цели да рекламира бизнеса на татко си… Не виждам нищо общо между логистиката и хладилните бусове, и популярността от риалити.

Общи условия

Активация на акаунт