🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 154
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 990
Прави ми впечатление и в предаването и тук колко буквално някои хора разбират нещата. Не успяват да дешифрират и анализират това, което им се казва или гледат ''по телевизора''. Нямат представа що е хумор, ситуационна шега, сарказъм, ирония, остроумие...А под върха на айсберга се крият толкова много пластове. Нооо...човешката способност за разсъждаване, анализ и синтез на информация не е еднаква при всички. Надя и Йоана /примерно/ бяха наречени злобни, а коментарите им попадаха точно в десетката. Колкото и Магдалена /примерно/ да се опитваше да изопачава чутото и да го обръща в своя полза.

# 991
Аз пък харесвах Надя. Маги не ми харесва, защото много я бутат. Иначе може би си вярва и си е такава. Надежда заора. А си мълчеше и всички я харесваха. Абе скука. Дано палатките раздвижат нещата

# 992
Прави ми впечатление и в предаването и тук колко буквално някои хора разбират нещата. Не успяват да дешифрират и анализират това, което им се казва или гледат ''по телевизора''. Нямат представа що е хумор, ситуационна шега, сарказъм, ирония, остроумие...А под върха на айсберга се крият толкова много пластове. Нооо...човешката способност за разсъждаване, анализ и синтез на информация не е еднаква при всички. Надя и Йоана /примерно/ бяха наречени злобни, а коментарите им попадаха точно в десетката. Колкото и Магдалена /примерно/ да се опитваше да изопачава чутото и да го обръща в своя полза.
Аз такива неща като болдваните не видях в предаването. Сигурно щото съм ограничена и нямам представа, да. Странно, че във втори сезон забелязах подобни похвати от момичетата, пък тук съм ги пропуснала кой знае защо.

# 993
Цял сезон всичките се опитват да изкарат Магдалена светица: режисьорите, както и в малоумното предаване "Преди обед" Памката и останалите капацитети, надкастърите, понеже видиш ли Туджаров нали е в БТВ, та и на него му е любимка, новата му водеща Камелия, там са си по приятелска линия с Маги и Елена. Всички са team Magi.
Иначе Надя си е слагала ботокс в масетерите, но цялостно е качила и килограми. Дано е здрава, другото се оправя.
Знаеш ли, що не направиш ти един подкаст? Една серийка само. Едно видео. Виж как ще тръгне. Изложи си позициите. Много държа да видя твой подкаст.
А иначе всички тия които изреди, на никого от тях не му пука за Магда, Надя или Йоана. Те правят пари от тава. Това ги интересува. Те не искат да се карат с тях и не си изказват реалната позиция. Туджаров и Неделчо в единият епизид нареждат някоя, тя отпада, идва им на гости и са по-тихи от вятъра. Хората се интересуват от пари, а не от караници. Дреме им за някакви дето са се набутали да се излагат в някакво предаване. Няма да ти казвам откъде знам. Хората са бизнес ориентирани - БТВ, Нико Тупарев, Надкаст, Ергенките, Ергенинът, всички те! Само ние дето си пишем тук не сме, но сме в схемата, защото им правим рейтинга и те печелят от нас. Но сериозно, направи един подкаст, искам да го видя!

# 994
Добре де, нали хотелът на мъжа на Надежда от години е фалирал, аз го гледах, че от 4-5 години не приемат резервации, никъде - нито на сайта, нито в буукинг, сайтът не се поддържа. Случва се да фалират бизнесите, Надежда се е ориентирала добре да прави мигли и грим.

Желая й успех в салона, доколкото разбрирам стратегията й е да пуска постоянно промоции и реално да работи на 40-50% по-ниско от обявеното. Също така тя взима вече разработен салон, не започва отначало както Памела и Габриела, тоест веднага взима дългогодишните клиенти, които досега са идвали на това място. Дори маникюристката е същата, която години наред е работила на това място. Дори Надежда да няма лично никакви нови клиенти, пак салонът ще е на печалба, защото на практика си е работещ и разработен бизнес, просто с нов собственик.

Изобщо не харесвам надежда, но не мога да не отрека, че е амбициозна и предприемчива.

Ммм тва вече намирисва на повече пара JoyJoy да изкупиш изцяло бачкащ салон с клиенти барабар с персонала.

# 995
Не му вярвам на Алек хич като се разтапя на лиготиите на Нанка.
Аз как пък досега на един мъж не улучих, дето да се кефи на подобно лиготене.

# 996
Много е смешно да обясняваш как жена на 36 е стара , голям хумор се иска за това 😀

# 997
Много е смешно да обясняваш как жена на 36 е стара , голям хумор се иска за това 😀
Да, 25-годишна лигла да държи сметка на някоя с 10 години по-голяма от нея кой влак чакала не било злоба. 😀

# 998
Да, 25-годишна лигла да държи сметка на някоя с 10 години по-голяма от нея кой влак чакала не било злоба. 😀
Тя и другата кифла, дето е на 34 и се държи все едно е на 15 ми е също толкова нелепа. Маги и обяснява, че са връстници, тя се фръцка, че била САМО на 34. Голяма разлика от две години Ше знаеш! Същата претоплена манджа е, в лицето и в тялото е като сглобен конструктор Лего и имам чувството, че крайниците всеки момент ще се разкачат, а носът й ще падне при гримаси.

# 999
Таз Поли и таз Пам кой ги взе за коментаторки?! Същият, който е решил, че Маги е много харизматична личност и става за главна героиня.

# 1 000
  • София
Миналата година фенките на Елена бяха обвинявани че са грозни, тези на Валерия че са тъпи и агресивни.
Тази година ако някой не споделя вашето мнение е несхватлив и блее в стадото… слабо, много слабо Wink

# 1 001
Надя се опита да се орпавдава в Преди обед, повтаряйки една и съща мантра пет пъти, ама не й се получи много добре Joy Доста беше подпухнала в лице, не знам дали не си го е набутала с нещо, щото само устата й се движеше от цялата физиономия.
Според мен има филъри. Тя е изпълнена с комплекси. От толкова малка е почнала.

# 1 002
Гледах Надя в Преди обед. Неприятно е, че така я нападат. Може малко по-сдържано да я провокират, и разговорът да е по-балансиран - смес между похвали и критики. Никой не е напълно черен или напълно бял. Надя има своите позитиви, въпреки че аз лично НЕ я харесвам и още от самото начало на шоуто ми стана ясно,че злобее по един много селски начин.

А относно Промото, така е монтирано,че да изглежда по-интересно отколкото ще е епизода. Гаранция. Това може да е било просто гушкане, а не непременно проникване:) момичето отдолу може и да е Валерия.
Не бъдете наивни, нека да гледаме и да видим.

# 1 003
Мисля, че довечерът ще е преломният момент, в който Алек ще ми стане окончателно противен. Така стана миналага годината на общата среща с Евгени и тъпите му истории за клане.

# 1 004
На мен Валерия ми е много симпатична напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт