🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 204
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 005
Абе дадоха в промото Алек върху Надежда със специфични движения в таза. Разбирам, че някои защитават Надежда, ама все пак не сме вчерашни и правим разлика с гушкане.
Надежда си търси и тя богаташ, въобще не и вярвам за влюбване и романтика. Явно и свикнала така да й се получава с мъжете.
Като си помисля Блага какво я нахейтиха за едни гащи.

И на мен така ми се видя в промото. Именно затова коментирам, че Надежда се излага. Ама айде….ще си проличи довечера в епизода и дали не е “монтаж”.

# 1 006
Видях видеото с Надя, трудно си мърда устата като говори, нещо се е боцкала, не съм компетентна какво и как, но определено като говори, и лицето и се мърда, по-скоро отказва да се мърда, странно...
Джуки ли са правени, абе трудно говори направо...

Що тъй се окепазяват тия хора, не мога да го разбера никогаж това нещо....
Ботокс, но зле направен

# 1 007
Е що ботокс на 24 г. бе...те вече в детската градина ще почнат да се боцкат...ужас направо....отвратена съм аз.

# 1 008
.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 20:20 от Tsugumi_

# 1 009
Вече става смешно това канонизирване на Маги , и всеки положителен коментат - обявяване за светица. Представете си , че някой може да харесва друг без да е непременно съвършен . Ама е досадно и демонизирането , което се лее и факта , че всеки там я обвини в собствените си недостатъци . Точно това е истинското лицемерие , наглост и фалш.
Надежда - намира Маги за твърде стара , със съмнителни доходи и с неуспешни връзки. Да не се гледа в огледало
Йоана - която само марки , цени и пътувания са и в главата , намира Магда за меркантилна
Надя - фалшива усмивка (огледало), фалшива самоличност (капитонова от али експрес), липса на влечение към Алекс (явно си го е признала) , и това ,че е дърта (ок, на години не , но ментално , Надя си е също доста сбабичосана)
Та това дразни , инче всеки да си живее както иска , стига да е честн със себе си и не пробутва своите дефицити , с цел да омаловажи околните

# 1 010
Как ще е първият?  В ефир може, ама иначе не.

# 1 011
Как ще е първият?  В ефир може, ама иначе не.
Хора, там си се "гушкат" на воля без камери според мен. Иначе, кой е първият? Носят се слухове за Гената и Боряна, но аз съм изпуснала.

# 1 012
Ами като Ергенът е на 28 и иска 5 деца...не бих казала, че е в първа младост. Sweat Smile
Ако съм на 23-24 и на мен ще ми изглежда така. Когато бях в 11 клас, 40 годишните /майка ми/ ми изглеждаше доста стара...чудех се защо изобщо е нужно да си боядисва косата... Sweat Smile Просто зависи от гледната точка.

Много е смешно да обясняваш как жена на 36 е стара , голям хумор се иска за това 😀

# 1 013
Надя от многото приказки за зловеща усмивка явно е решил да "поправи" нещата и е сложила ботокс в масетрите или някъде там, с цел по-малко да се отваря устата при усмивка. Резултатът е плачевен..
Видно е, че още при Наум едвам мърда челото си, което е наблъскано с ботокс. Отделно може да е прекалила със скинбустерите или хибридните продукти и е станала питка. И всичко това като се съчетае с качени 4-5 килца дава този нездрав подпухнал вид. Леле, а е само на 24г.

# 1 014
  • София
Алеко категорично не иска 5 деца.

# 1 015
Мисля, че довечерът ще е преломният момент, в който Алек ще ми стане окончателно противен. Така стана миналага годината на общата среща с Евгени и тъпите му истории за клане.

Да, ще има опит за "Ергенът е садист'', сезон 3.
Добре, че си пада по по-фини мадами, иначе можеше да отнесе някой-друг сутрешен тупаник след "изненадата"😆.

# 1 016
Разрових се, собственичката на този салон го е обявила под наем декември месец с включено обзавеждане и консумативи. Не изглежда да е правен голям ремонт.

# 1 017
Мислех си, че е много кофти как в нашата версия Надежда няма никакъв контакт със сина си - в американския формат дават на участничките с деца да им звъннат един телефон и да се чуят, тук май нищо. Имам спомени, че дори в предавания като Брадъра е имало шанс да се свържат с някой близък човек. Силви беше разказвала, че има много възрастен и болен дядо и като молила да й дадат информация как е той, продукцията й казвали, че баща й звучал ок по телефона и тя по това е трябвало да се ориентира.

# 1 018
Ама ква е ситуацията на Надя? Опитвала е да си прави нещо по очите, щот не е въпрос до усмивка колкото до поглед Joy Може да страда от онова скърцане със зъби, докато спи, ненарочно ги стиска? Усмивката ѝ не беше няква като на Алеко и Гърдева цяла паст и ченето навън.

# 1 019
Разбира се, че не иска! Sweat Smile
Пошегувах се. Но той толкова сериозно го казваше на всяка една, че искрено ме забавляваха техните стресирани физиономии...

Алеко категорично не иска 5 деца.

Общи условия

Активация на акаунт