🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 271
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 975
Дъвкателните мускули. Слага се ботокс там, когато човек е бруксист (несъзнателно стиска зъби). Има и естетически ефект.

# 976
Божееее, сега виждам на Капитонова сайта, пълен scammer е. 300 лв, за да ти обяснява какво е Пространството (😀😀😀) и Вселенските закони, половинчати ню ейдж глупости с привкус на руска школа. Една част от мен си мисли, че ако някой иска да даде 300 лв на тая, си го заслужава, от друга страна като знам какви лабилни хора има ми е направо като гавра. Че и календари за ритуали има.

Нищо духовно няма в тази жена. Методът Капитонова е да си безпардонна, безчувствена, безсрамна и нагла. Ето, спестих ви 300 лв.

# 977
  • София
Честно казано, не очаквах тази година страстите да се разгорещят толкова много и съм потресена от грозните коментари! Разбирам, че не харесвате Надежда, няма проблем в това, обаче кому са нужни тези измислици и съчинения по картинка? Тормозели детето й с подигравки, била държанка и тя, имала си чичко-паричко, защото си отворила салон и защото си била напуснала едната работа. Даже прочетох, че била правила секс с Алек в палатката. Rolling Eyes
Може да е била омъжена за заможен човек, но тази жена е била негова съпруга 10 години, това няма общо с държанка. Едва ли е била с него заради парите му, защото си е тръгнала, когато е решила, че нещо не е ок. Никой не бяга от хубавото, нали?
Да си отвориш салон изобщо не е чак толкова скъпо, за да се налага да има спонсор. Съвсем нормално е човек да има спестявания, може да е в съдружие с някого, може родителите й да са й ударили едно рамо, може да е теглила кредит, всичко може.
А това за секса е ужасно грозно! Далече съм от идеята да я защитавам, но нима не е възможно просто да е отишла да се гушне в него? Защо първо не изчакаме да видим какво ще се случи и после да съдим, вместо да си измисляме или проектираме някакви свои виждания за нещата? Защото и аз видях анонса, но и през ум не ми мина, че може да е правила секс с него. Бъдете по-обективни, ако ви е възможно.

# 978
Маги , че не е светица е ясно , но Йоана и Надя освен да се заяждат с нея не показаха друго .
Йоана и Надя можеха да не се заяждат, да не злобеят, да не й броят парите. По този начин те щяха да са светиците, хората щяха да кажат - ето нормални момичета, позитивни, станаха приятелки,  а Магдалена нямаше да бъде толкова харесвана.

Йоана и Надя сами избраха злобата, заяждания, че гони последен влак, нарочно да й казват, че е на 37 и тн.
Жалко за тях.

Относно килограмите - за мен Надя и Алеко са били на сериозни диети преди предаването, затова и към края качиха толкова много килограми, йо-йо ефекта.

# 979
Децата се подиграват на всичко , ако решат . Надежда само със злобните си коментари напоследък се излага .
Можеше да са симпатични , но уви 😀

# 980
Колко е висока според вас Надежда? Все ми се вижда доста висока.
Кой кого спонсорира ми се вижда безумно да се обсъжда и на мен да се обсъжда.
Според мен последното даване на рози беше в реда, по който ги харесва.

# 981
Милена е 180, Маги е била 177 в късните тийн години (някои качват 1-2 см отгоре и през 20-те), тя е близо до тях по ръст.

# 982
Цял сезон всичките се опитват да изкарат Магдалена светица: режисьорите, както и в малоумното предаване "Преди обед" Памката и останалите капацитети, надкастърите, понеже видиш ли Туджаров нали е в БТВ, та и на него му е любимка, новата му водеща Камелия, там са си по приятелска линия с Маги и Елена. Всички са team Magi.
Иначе Надя си е слагала ботокс в масетерите, но цялостно е качила и килограми. Дано е здрава, другото се оправя.
Много добре го написа! 👏
Аз съм съгласна, че образа и е до някъде режисиран да изглежда добре, но много помогнаха и самите моми вътре.
Колкото до Надя, за лицето й незнам, но явно просто за влизането си в предаването е свалила килца и сега си ги е върнала.

# 983
  • София
Милена е 180, Маги е била 177 в късните тийн години (някои качват 1-2 см отгоре и през 20-те), тя е близо до тях по ръст.
Предви преклонната ѝ възраст може и да се е смалила Маги Joy

# 984
Добре де, нали хотелът на мъжа на Надежда от години е фалирал, аз го гледах, че от 4-5 години не приемат резервации, никъде - нито на сайта, нито в буукинг, сайтът не се поддържа. Случва се да фалират бизнесите, Надежда се е ориентирала добре да прави мигли и грим.

Желая й успех в салона, доколкото разбрирам стратегията й е да пуска постоянно промоции и реално да работи на 40-50% по-ниско от обявеното. Също така тя взима вече разработен салон, не започва отначало както Памела и Габриела, тоест веднага взима дългогодишните клиенти, които досега са идвали на това място. Дори маникюристката е същата, която години наред е работила на това място. Дори Надежда да няма лично никакви нови клиенти, пак салонът ще е на печалба, защото на практика си е работещ и разработен бизнес, просто с нов собственик.

Изобщо не харесвам надежда, но не мога да не отрека, че е амбициозна и предприемчива.

# 985
Предви преклонната ѝ възраст може и да се е смалила Маги Joy
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 986
Пита се Надежда колко е висока.
Не пресвета Магдалена....

# 987
Абе дадоха в промото Алек върху Надежда със специфични движения в таза. Разбирам, че някои защитават Надежда, ама все пак не сме вчерашни и правим разлика с гушкане.
Надежда си търси и тя богаташ, въобще не и вярвам за влюбване и романтика. Явно и свикнала така да й се получава с мъжете.
Като си помисля Блага какво я нахейтиха за едни гащи.

# 988
Нищо друго да не беше казала и направила Надежда в предаването, само това, че Маги си е изкарала всички благини в живота на колене е достатъчно да ми я зачеркне от списъка с нормални и приемливи жени в това шоу. Ега ти злобата, ега ти чудото. Нали е много уверена в "палячото" си и в обаянието си, защо е нужно да има такъв злостен език към Магдалена? Зорлем ще я направят симпатична тази жена, то няма и друго там де, че да го харесаш него....

# 989
Гледам "Преди обед". Защо постоянно защитават Маги. Абсурдно е. 🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт