🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 517
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 180
Изводите след кастинга за Ергенът...
Скрит текст:

# 181
ахахахаахахахаха, първо благодаря за новата тема, второ който намери профила на татко Танко, евала, отдавна не съм се смяла така:)
Мани, мани и аз вия от смях, а съм сред хора!
И аз на работа се хиля, ама как да кажа, че чета бг мама, а още повече на какво.
Човекът се превърна в звезда за часове:)

# 182
Маги е пуснала стори за диамантената гривна, за която всички говорят - 26лв е хаха значи толкова и разбират Йоана и Виктория от диаманти.

Добре ги иронизира и чудесна реклама на онлайн магазина.

# 183
Изводите след кастинга за Ергенът...
Скрит текст:
Ами, мисля, че 10 от 8 са за психиатър, особено ако гледат тоя кич.

# 184
  • София
Рекламира си яко Маги, хем гривни за 20 лв, хем G класи.

# 185
Гледам Виктория в някакъв каст Блондинка се казва, та я попитаха директно че много се говори, че Алек на избира никоя, тя каза, че не знае и че крият финала и от тях, но отново подкани Алеко да се свърже с нея.
За мен това си е спойлер, според мен те знаят и ако беше с избранница нямаше да говори така.
Все по вероятно ми се вижда това с финала, но ако е с писмо, незнам защо са му го разрешили от продукцията, защото ще бъде в пъти по яко да им видим реакциите ,ако им го казва на живо.

# 186
Гледам Виктория в някакъв каст Блондинка се казва, та я попитаха директно че много се говори, че Алек на избира никоя, тя каза, че не знае и че крият финала и от тях, но отново подкани Алеко да се свърже с нея.
За мен това си е спойлер, според мен те знаят и ако беше с избранница нямаше да говори така.
Все по вероятно ми се вижда това с финала, но ако е с писмо, незнам защо са му го разрешили от продукцията, защото ще бъде в пъти по яко да им видим реакциите ,ако им го казва на живо.
Къде го е казала това ?

# 187
Къде го е казала това ?
Виктория Асенова в "Блондинка" се казва видеото в тубата.
Надявала се да не избере никоя и да се свърже с нея.
Била наистина влюбена тогава.
Никоя от двете не му подхождала и била много разочарована и от Надежда, която била лицемерна много, защото я гледали по синхрони как злобее.

# 188
Изобщо не вярвам, че не знае края Виктория. Според мен точно тя си подхожда най-много с Алек, ама тоз човек не си знае интереса.

# 189
  • София
Представям си след 10 години Алек женен с 2-3 деца и Виктория обикаля по подкастите да коментира актуалния ерген и продължава да моли Алек да се свърже с нея.

# 190
Божее, че те моите "диамантени" гривни са по-истински от тия на Маги Joy

# 191
Само аз ли не виждам кой знае какъв спойлер в това, че Виктория кани Алек да се свърже с нея? Нека не забравяме този сюблимен момент от миналия сезон:

😀😀😀
А пък може и да е избрал някоя, но след финала да нямат взаимоотношения, което също много го мислим като идея.

Виктория да обвинява някой друг в злоба е безумно.

Елена това го каза в самото предаване, но след него нямаше нито една участничка, която да е говорила така, точно защото знаеха за връзката му с Валерия.
А Викито за мен знае, че може би е още Ерген и го подканя да й звънне.
Иначе аз не харесвам Виктория, но Надежда верно много злобничка идва за мен.
Това е една и от основните причини, поради които си мисля, че наистина няма победителка.
Ако беше тя щяха да оберат злобните синхрони на уж победителката.
За мен обаче не го разколебава майка му, даже някой беше изразил тук мнение, че изречението "не не би одобрил" не се отнася за някоя от двете, а за някаква конкретна ситуация.

# 192
Рекламира си яко Маги, хем гривни за 20 лв, хем G класи.
20, 20, ама в очите на завистниците изглеждат за 20 000 сигурно Simple Smile те се скъсаха да й коментират гривната, явно бая са се впечатлили.

Магдалена наистина има някои евтини неща, които изглеждат много скъпо на тялото й. Не са само бижутата, тя казва, че 95% от бижутата й били от този онлайн магазин, ама има и сетове от Зара, които и седят прекрасно и изглеждат много скъпи.

Супер, че не заблуждава, че носи само скъпи неща. Много по-достойно е да си с евтин артикул, отколкото с реплики на несъществуващи модели на скъп бранд като Йоанка.

# 193
Само аз ли не виждам кой знае какъв спойлер в това, че Виктория кани Алек да се свърже с нея? Нека не забравяме този сюблимен момент от миналия сезон:

😀😀😀
А пък може и да е избрал някоя, но след финала да нямат взаимоотношения, което също много го мислим като идея.

Виктория да обвинява някой друг в злоба е безумно.

Лелеее, тъкмо изгледах и бях забравила всъщност колко беше як предния сезон!

# 194
Миналата година не са обирали нито синхрони, нито вени на победителката. Нито пък агресията на победителката от първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт