🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 566
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 210

ferencliszt, в доста меланхолично настроение е изпаднал този мъж поезия. :/

Ех, жената поезия как щеше да му пасне за снаха Smile
😆Много точно предположение!
Танко и Елена биха могли да съберат творби в общ том- антология на любовта…

По темата: Йоана чисто физически, възрастово и интелектуално подхожда на Алек, но не го привлича засега. Двете Дами с осанки😵💫 са нещо ново, непознато и различно за него, нещо с което не се е срещал директно. Те го привличат, но временно, просто нямат допирни точки.

# 211
Тили, Heart !
Здраве, комисион, че го популяризираме от снощи Танко, каквото това, няма да връщаме...
Аз имах спомен за него само като животновъд, а дали е собственик и на други фирми, че и логистика, идея нямам.
И как похващаше кандидатките на сина си през кръста ми се мержелее нещо.
Но спирам вече за Танко а.к.а. скритата лимонка.
Подгряхме поне темата за предстоящите довечера изпълнения.

# 212
😆Много точно предположение!
Танко и Елена биха могли да съберат творби в общ том- антология на любовта…
😂😂😂😂😂

Аз защо имам спомени, че Танко беше против Евгени да става пианист? То Танко се оказа къде-къде по-артистична душа... 😌

Ако с мама Светла се разделят някога, вярвам, че под покрива на Бтв ще има място и за него...

# 213
  • София
Епизод 22

Епизод мъка. Като целия сезон. От едната крайност, някакви стратегии се вихрят нон-стоп, всяка си мисли, че може да е като Елена... Ама то не става така, освен подготовка се иска интелект и да ти идва отвътре, а и сезон със сезон и ерген с ерген не си приличат, не става всеки път. И така до другата крайност - яко преиграване, яко фалш и толкова много детинщини, да се чудиш зрели жени ли гледаш на +30 г. или инфантилни тийнейджърки.
Мотото на сезона - да разкрием фалша. Цял сезон едно и също с различни герои. Претоплена манджа.

От толкова много жени претендентки май нямаме истинска кулинарка. Освен може би Надежда в някаква степен, още един плюс за нея, защото за един мъж храната е много важно нещо, особено ако е приготвена от любимата му. Приятеля на Алек е симпатяга. Ама отново много лош монтаж. Със сигурност той е казал много неща за всички, а ни дадоха само положителните му мнения за двете явни финалистки, сякаш другите ги няма изобщо в надпреварата.

От няколко епизода насам Надежда ми прави неприятно впечатление колко е хаплива на синхроните по адрес на всички. Явно пред тях е хрисима и неутрална, но на синхрони ги клепа всичките и особено Маги. Не ми харесва това. Изглежда лицемерно.

Правилно ли ми се чу или Надежда каза на Алек:
‘’Хайде, да спим заедно’’ 😮
?!?!
За първи път от три сезона насам имаме директна покана за секс и то идващ от жената към мъжа, а не обратното, като е по-логично. Върнах го и наистина така казва. ШОК.

Поредна първа роза за Надежда. Май счупи всички рекорди за първа роза за трите сезона. Явен фаворит е вече за крайната победа. Но имам усещането, че и тя го работи и преиграва, особено с детските глупости, тип: ''Хайде да избягаме заедно'' хихихи. С гласче тип, свършихме ''хелия''

Маги, кралицата на драмата пък каква пиеса изигра само на финала на епизода. Фръц, фръц, или-или. Няма да прави повече жертви. Ама само на приказки. Поредна поза. Като не искам да делиш ергена, отиваш и казваш на Алек или на редактора. И ако не ти отърва ставаш и си заминаваш както направи Александра в сезон 1.

Изненадах се от изгонването на Катя. Мислех, че ще е Надя, защото между нея и Алек има най-малко химия. И това е двупосочно.
Но и Катето бе твърде пасивна цял сезон и общо взема сама си отряза шансовете за третото място в крайното класиране. Алек си я харесваше ама по-скоро като негова скъпа сестричка.
Все пак трябва да отбележа, че Катя е една от много малкото моми този сезон, които излизат неопетнени и като цяло с позитиви. Аз също я харесвах.

# 214
Ох, изясниха ми се нещата.
Татко Танко не е Алековия татко, а на Женята. 🤣
Ми така е- като ви чета след следобедна дрямка. 🙃
Явно на всички ни е много скучен този сезон, щом все по- усилено се пише за предния.

# 215
  • София
Що да не стане един съвременен вариант на дядо Стефчо, след едни 15-20 години...

По отношение образованието на Алек си мисля,че нищо не се знае, защото са наложили информацинно затъмнение около личния му живот. В близкото ми обкръжение имам много лекари и  мога да кажа, че няма лекарка, която да не е вманиачена на тема образование на детето. Освен това да завърши Френската и да не учи след това е малко вероятно.

Лейди, на една от коктейлните срещи с една от момите каза, че е само с завършено средно образование тъй като тя го попита какво е завършил......

# 216
Танко е истински инфлуенсър, има по 200+  коментара на пост и 300+ лайка, 4000 ФБ приятелки, и engagement и reach. Има какво да се учат
wanna be инфлуенсърките. Направо да им направи един мастър клас в Ергенът 4 да изнесе.  Профилът му е един offline сезон на Ергена, извинете Поета.

Само не е ясно, ако таргетира вилите дали ще има conversion от текущата аудитория. Остава и подкаст да си направи. Забавлява се добре. На една фенка обяснява, че това е само поезия и не става въпрос за един лиричен герой.
През това време някои от фенките си публикуват какво слагат на трапезата. Други му отговарят в рими в същия стил (интервал удивителна). Трети му се сърдят, че пишел на тъжни теми.

# 217
Пак да предложа Танко на корица. 😂😂😅

# 218
  • SF
От няколко епизода насам Надежда ми прави неприятно впечатление колко е хаплива на синхроните по адрес на всички. Явно пред тях е хрисима и неутрална, но на синхрони ги клепа всичките и особено Маги. Не ми харесва това. Изглежда лицемерно.

Като си прав, прав си... Какво да ти каже човек!!! Simple Smile
Сякаш всеки епизод е копи/пейст на предишния.
Катето офейка по същите причини като Киара. Безинтересна, неразговорлива, неанализираща, неконфликтна, а на продуценти и зрители такова шоу им не трева. Simple Smile Гледат се в очите и си мълчат. Ама телевизията е звук и картина, а не само картина.

Иначе...
Даже не знам откъде тръгна тази работа с броенето на розите - първа ли е, последна ли е, важното е да я има. Но и те от скука си определиха вътрешнозаводско състезание за поредността на розите.
Ще я догледам тази глупост.

И изненадващо за мене си имаме тема, посветена на някакъв Тинко. Верно ни е много скучно.

# 219
  • София
Тоест ти кълвеш на тия стихове и Тайланд плажове. Пъкленият план на папи Танко в действие. JoyJoy
Тоест се шегувкам. Не чакам някакви изпаднали в криза на третата възраст чичковци да ми осигуряват почивките. Joy

Чудя се коя довечера ще се почувства пренебрегната и с това ще задейства ергена да предприеме нещо. Най-логично ми се струва да е Магдалена, тя единствена остана да си показва лошото настроение и недоволството от Алек.
Йоана също често си позволява да го занимава и да му разяснява разни драми, но те винаги са такива между момичетата, а не че се е държал дръпнато или студено с нея. Надя и Наджеда никога не са правили нито едното, нито другото, а Валерия само се оправдава.
Освен да види някоя, че дискретно или недотам, т.е. нарочно, е увесила нос на коктейла и поради тази причина да й обърне специално внимание.
Но като цяло не очаквам нищо кой знае колко интересно. Винаги анонсите за епизода са несравнимо по-интересни от това, което всъщност се случва.

# 220
Скрит текст:
Що да не стане един съвременен вариант на дядо Стефчо, след едни 15-20 години...

По отношение образованието на Алек си мисля,че нищо не се знае, защото са наложили информацинно затъмнение около личния му живот. В близкото ми обкръжение имам много лекари и  мога да кажа, че няма лекарка, която да не е вманиачена на тема образование на детето. Освен това да завърши Френската и да не учи след това е малко вероятно.

Лейди, на една от коктейлните срещи с една от момите каза, че е само с завършено средно образование тъй като тя го попита какво е завършил......

Ааа, нещо като Дарт Вейдър – учил, учил недоучил и после тъмната страна...

# 221
  • София
Има си значение последователността. Тази с последната ще се излага в следващия епизод

Искам сезон с Танко , лелята с дроб сармата и някоя и друга тайландка. Ще бъде епично.  Само не знам ако дроб сармата додрапа до финал с какви очи Танко ще я представи на снахата.

# 222
# 223
Ти да видиш.

# 224
  • Варна
Какво ви интересува Генчев Старши как си живее живота? На вас ли отчет ще дава? Да прави каквото си иска, ужасни сте. То,човек да не пръдне, ще го разнесете, че се е оакал.

Общи условия

Активация на акаунт