🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 298
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 240
Отивам да проверя синджира на Моя и идвам.

# 241
  • София
Мен би ме било срам, ако съм на мястото на децата му.

# 242
# 243
# 244
  • софия
Мен би ме било срам, ако съм на мястото на децата му.
Е, то едното дете го орезили как си трябва миналата година, другото избягало през девет планини в десета. Да си живей живота човека. Само ще го замоля стихосбирка да не издава, че не е добре работата.

# 245
  • София
Голямо постижение да разплачеш някого, все така се заканват. Неприятни са.

# 246
Магито е пренавита. И тор да й дадат да рине, ще се радва и усмихва. Отвратителна жена.

# 247
Що за идея с тези магарета?!
Ей, не спряха да мислят и говорят вместо Маги!

# 248
Магда била яздила магаре и кон. Според вас, друго дали е яздила?

# 249
Нани към финала вече  започна да се пропуква,не очаквах чак такава злобичка в нея. В моите очи вече губи по точки пред Маги,която силно не харесвам от самото начало. Маги може да е фалшива като чанта Прада на пазара в Одрин, но поне не показва злоба и се държи на положение

# 250
  • София
Още не съм се включила с епизода, ама да си кажа, че (колкото и да дразни явно хората) аз бих се държала като Надежда. Гледам да се разбирам с разни случайни познати, които не са ми важни и  в случая след някоя седмица няма и да видя вече, не ми се хаби енергия за разпри. А в тяхно отсъствие може и да си кажа мнението, особено ако е полезно за представянето в сериала.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 20:49 от лято!

# 251
Мисля, че вече разбирам антипатията към Маги, наистина ентусиазмът ѝ по всяка тема изглежда неестествен.
Но все още по-неприятна ми е Надежда, инатлив зрител съм 😈
Засега ми е скучно... Не може ли да измислят по-интересни активности и игри.

Наскоро започнах да гледам изрезки от втори сезон, ами, по-интересен изглежда.

# 252
  • София
Нани към финала вече  започна да се пропуква,не очаквах чак такава злобичка в нея. В моите очи вече губи по точки пред Маги,която силно не харесвам от самото начало. Маги може да е фалшива като чанта Прада на пазара в Одрин, но поне не показва злоба и се държи на положение
Фалшива като чанта на Йоана , нека сме по темата Grinning

Кой се интересуваше от родителите на Надежда? Щом гледат коне и за салонче могат да помогнат.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 20:24 от ~Étoile~

# 253
Маги била яздила магаре и кон. Според вас, друго дали е яздила?
Маги толкова много си измисля, милата. Никакво магаре не е яздила, но никой не може да докаже, че не е. Не й е сефте да лъже за какви ли не дреболии, просто се възползва от факта, че никой няма да се занимава да търси инфо правила ли го е или не.

# 254
Добър вечер и приятно гледане на цирка с магариците! Grin

Общи условия

Активация на акаунт