🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 146
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна/Амстердам
Боже, наистина разговорите на тези трите са голяма отживелица! Такова еснафско мислене може да се срещне само на Балканите, за щастие не при всички хора. Ако тръгна да говоря така пред моите нидерландски, белгийски и немски колеги, ще ме изолират ( и то с право)... Sweat Smile Все пак има хора, които не искат или пък не могат да имат деца, има хора без партньор, абе въобще съдби всякакви и винаги съм се учудвала на това стигматизиране.

# 421
На Надя и Йоана им пожелавам да станат дърти! Joy

# 422
Надежда все повече си показва истинската същност, достойна дружка на приятелите й фризьор, който клюкари за клиентите си и плеймейтка.Много злоба и завист виждам в Надежда. Едва 2 години им е разликата, а Надежда го изкарва все едно тя е на 20, а Магда на 50.

Йоана и Надя са абсолютно банални, дано скоро изгонят някоя от тях, логореята им не се търпи. Дали като виждат, че гривната на Магдалена е 20лв, а не е ултра скъпа диамантена както твърдят, няма да се усетят колко жалки са.

# 423
  • Бургас
Ох, сега един час ще обясняваме какво значи “като дете” и т.н. Надка и Йоана или са тъпи или да.

На 35 години, без деца може да са били малцинство преди 10 години. Сега не мисля, че е така.

# 424
  • През девет планини в десета...
Ушите на Маги победиха ушото на Надя

# 425
Аз симпатизирах на Йоана, но безкрайно ми опротивя с обвиненията към Маги за обувките от три хиляди лева.

# 426
То да остарееш е привилегия!

# 427
Надежда все повече си показва истинската същност, достойна дружка на приятелите й фризьор, който клюкари за клиентите си и плеймейтка.Много злоба и завист виждам в Надежда. Едва 2 години им е разликата, а Надежда го изкарва все едно тя е на 20, а Магда на 50.

Йоана и Надя са абсолютно банални.
Точно!
Такова еснафско мислене може да се срещне само на Балканите, за щастие не при всички хора. Ако тръгна да говоря така пред моите нидерландски, белгийски и немски колеги, ще ме изолират ( и то с право)... Sweat Smile
Така е. За много лош вкус се приема да коментираш така. И глупавато, защото не знаеш какво и защо е така.

# 428
Маги сама не си вярва на обясненията, които надрънка.

# 429
  • Бургас
Ушите на Маги победиха ушото на Надя
Щот си ги крие. Ако ги показваше нямаше да са интересни.

Нанито ми пада в класацията с хейта си. И тя с двете мисирки кълве. Де спа до сега милата?

# 430
Надежда си показва рогцата, време беше. Ама беше и досадно това нейно мрънкане.
Как па другите не се спряха да коментират възрастта на Маги, не знам. Досадно е, грозно е, признак на тотално закърнял манталитет е. Познавам хора в началото на 30те си години, които категорично не искат да създават семейство преди 35 г. До тогава искат да си "поживеят".
Срещата на Маги с Алеко беше приятна.

# 431
А-ля другарски съд, наблюдавам в момента Simple Smile))

# 432
Йоана с още един грозен чифт налъми няма право на мнение.

# 433
  • София
Тези безкрайно дрънканици... За какво им ги организират?! Досада.

# 434
То да остарееш е привилегия!
А, да, аз не го казах с лошо. Може би тогава ще им дойде малко акъл в главите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт