🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 154
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 525
  • България
Надежда как се гевези като говори... Tired FaceTriumph

Ако на мен ми говори някоя така ще я изпидуркам в същия епизод.

Това да си искрен и винаги естествен не е плюс в живота. Алек не е виновен. Патица.

# 526
Танко, в Тайланд има ли палатки, брааат ?

Кой е Танко?

# 527
Страшно е дразнеща Йоана, но е права за едно - няма как да обожаваш нещо, което не си изпитвал. Магдалена в стремежа си да се хареса на Алек, яко предобря.
Искала да открива нови неща за себе си, в което няма нищо лошо, приветствам го. Обаче още не е пробвала как ще е на палатка, как може да твърди, че обожава да ходи? Това е абсолютно малоумно. Винаги като започне да се оправдава, се оплита ужасно.

П.П.: За протокола - никога не съм ходила на палатка и не възнамерявам да го правя, защото съм наясно, че не е моето.
Маги не излъга Алек. Тя му каза още в първия разговор по темата, че никога не е била на палатка. Големият кусур на Маги явно е, че в опит да флиртува е казала автоматично, че й харесва палатка. Ок. Но кусурът на Йоана е че е злобна, намила, завижда, вторачва се в материалното, гледа другите и прави си крайни заключения за характера на хората с претенция, че вече много знае за тях. Тя е изтъкана от предразсъдъци. А не й беше приятно, когато за нея казаха, че е сервитьорка.

# 528
Йоана даже не е осъзнала как брутално са я подхлъзнали продукцията.
Мисля, че осъзнава, но е изкушена да стане известен инфлуенЦЪР. Хората имат някаква самооценка, базирана на реалността, и изобщо не подозират колко зле могат да изглеждат по телевизията.

# 529
Надя умничко побутна Палатката да започне този конфликт, и сега тя върши цялата мръсна работа. Ако не сте забелязали, Палатката разпитва Маги, а Надя мълчи.

# 530
Дано е да прозре каква гадина и лепка е кака Надка и леко да се дистанцира от нея. Тя страшно ревнива и неприятна личност.

# 531
Ооо Алеко се засегна, че Надежда му каза право в очите кое не ѝ харесва. А Магдалена може да мрънка постоянно как я нападат за годините и на него не му пречи.

# 532
  • София
Правилото на мен ми звучи като” Не ме пипайте , искам само Надежда на ме пипа!”
Ако я целуне нея….😒

# 533
  • София
Алеко сериозно се издразни от претенциите на Надежда без покритие. А тя вече съвсем взе да издиша от милия образ, в който се беше вкарала сама.

# 534
  • България
Йоана даже не е осъзнала как брутално са я подхлъзнали продукцията.
Мисля, че осъзнава, но е изкушена да стане известен инфлуенЦЪР. Хората имат някаква самооценка, базирана на реалността, и изобщо не подозират колко зле могат да изглеждат по телевизията.

Едва, едва е събрала 12 хиляди последователи.

# 535
  • Варна/Амстердам
Следващият сезон да не го организират на палатки?! Sweat Smile

# 536
Оф, сега пък Йоана е с отвратителна прическа и рокля. Как може в един епизод да смени две толкова крайни визии...направо не знам.

# 537
Надежда има уникааална рокля! 😍
😆
Дааа, в "Мечо" Омуртаг всичките рокли, които дават на Надежда, са уникални! 😁

# 538
Надежда копае дъното. За мен е по-негативен образ от Йоана и Надя, взети заедно

# 539
  • София
Валерия ми се вижда напълняла!

Общи условия

Активация на акаунт