🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 222
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 020
Сега изгледах Надя в "Преди обед". Ами ... пожалиха я! А не трябваше. Други преди нея бяха доста по-притиснати в разпитите. Тя пък все едно беше яла лимони преди ефир, така изглеждаше. Трябваше по-обилно да и сипят за това поведение. Добре че дойде Сашо Кадиев, та поне той я клъвна хубавичко, ама свърши и нямаше време за повече. Жалко.
Забравих, ако скуката имаше име и лице, то това щеше да е Надя. Толкова безцветно същество.

# 1 021
В последните два епизода Маги е показвана в много добра светлина на герой, но за това много допринасят другите жени. Не мисля, че продукцията е вкарала Маги в предаването, за да й даде безупречен образ. По-скоро са видели материала, който жените им дават и са имали достатъчно, за да я изкарат героиня. А и публиката не е проста: на всички ни е ясно от началото, че Маги е фалшива и обича лукса. В началото мненията за нея бяха негативни. Обърнаха се към поможителни, след като Йоана и Надя започнаха системно да я нападат. А те двете можеха да имат такива хубави образи на интелигентните, нормални момичета. Но насила се бутнаха в ролите на злобни лелки.

# 1 022
И аз изгледах 2-3 минути от Преди обед с Надя. Леле, тя не прилича на себе си и не се държи като себе си, няма трапчинки, няма нищо, дори и говорът й ми се стори различен... Само по колието я познах. Flushed

ПП: Редактирам се, изгледах още малко и гледам как Надя все си придърпва и гушка една възглавница. Може и да имаме хубава новина тук. Само нея не я питаха дали си има някого след шоуто.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 15:54 от FreakOnALeash

# 1 023
Че кви са па тез измислени безработни лаладжии в преди обед да имат право да ѝ сипват на Надя? Същата стока JoyJoy

# 1 024
Гледах Надя в Преди обед. Неприятно е, че така я нападат. Може малко по-сдържано да я провокират, и разговорът да е по-балансиран - смес между похвали и критики. Никой не е напълно черен или напълно бял. Надя има своите позитиви, въпреки че аз лично НЕ я харесвам и още от самото начало на шоуто ми стана ясно,че злобее по един много селски начин.
Кои са тези позитиви, че нещо не ги видях? Добре, дай друго да питам. Кажи ни за кое да я похвалят? Едно нещо ми посочи. Пам правилно й каза - Това си решила, това си показала. После не се сърди на другите. Все едно Евгения Джаферович в Игрите. И после ми се оправдава "Ама това е игра". Ами добре, след като е игра, защо се жалваш. Приеми го че хората те мразят само в играта! Тогава защо ми се скри като мишка 2 месеца и накрая костува само при търкащият PR-и?

Ммм тва вече намирисва на повече пара JoyJoy да изкупиш изцяло бачкащ салон с клиенти барабар с персонала.
JoyJoyJoy Майкоууууу, как се изсмях JoyJoyJoy

Да, 25-годишна лигла да държи сметка на някоя с 10 години по-голяма от нея кой влак чакала не било злоба. 😀
Ти остави това. Магда на 36 е с по-сериозни шансове от тая на 34, само защото няма дете. Това отказва голяма част от кандидатите. Едните си казват, че не искат да гледат чуждо дете, другите си дават сметка, че вътрешно не могат да го почувстват, трети пък искат те да са първите, на които да им роди дете, а те реално ще са втори и други такива. Аз съм имал две такива връзки. Ами извинявам се много, не е фън. Трудно е, правиш опити, то зависи много и от детето, а и от майката. В едната от връзките ми, по едно време си мислех, че моето дете не е мое, а нейното е мое, защото аз не си виждам моето толкова често. Претенциите на майката също са много важни, а в случая с Нада, тя е същата като бившата ми - има претенции да й се задоволяват капризите и че всички са й длъжни, щот видиш ли е самотна майка. Ами сори пиле, ама моето дете си е мое! Няма друго, което да обичам повече и повярвай ми, ако трябва да избирам, ти си загубила още преди да те познавам. Така че на 36, Магда е с много повече влакове от Надежда. Тя е за някой чичо на 50+ без финансови проблеми, който има вече големи деца на по 25-30, вече семейни. Проблемите ще дойдат при завещанието.
Така че:
Магда - +1
Надка -  -1

# 1 025
аз също гледах Преди Обед, но ми се стори, че изобщо не я нападаха. даже Поли каза, че не смята да влизат в ролята на морална полиция и да я питат защо. Не я нападнаха грам за подигравките на тема възраст на Магдалена, че гонила последен влак, дори и не споменаха как й брояха дрехите и лично Надя каза, че Магдалена се била провалила в живота. Единствено Пам сподели, че няма как телевизията да покаже нещо, което не носиш в себе си и е напълно права.

Питаха я дали харесва това, което вижда от себе си, както и какво мисли за целувките.

Надя ми се стори много спечена и притеснена, сякаш е очаквала да я нападат. А водещите я игнорираха.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 15:27 от FreesiaR

# 1 026
Жал ми стана за Надя, дано е добре здравословно. Целия хейт явно не й се е отразил добре. А всъщност е просто участник в игра, който ако не беше, другия образ света Магдалена нямаше да съществува. Виктория показа много по-голямо самочувствие и увереност от Надя. Трябваше да вземе пример.

# 1 027
Разрових се, собственичката на този салон го е обявила под наем декември месец с включено обзавеждане и консумативи. Не изглежда да е правен голям ремонт.
Аха, но тук се изля цялата възможна помия по неин адрес.

# 1 028
Аз така съм възпитавана, че да коментираш на някого възрастта, семейното положение, децата, брекетите (някои ги наричаха ламарини) и т.н. в негово присъствие е проява на крайно, ама крайно невъзпитание и липса на такт и деликатност. Кой каквото иска да си мисли, ама да говориш за последните влакове, кой ще я вземе с дете, коя станала управител "на колене" и то в национален ефир е просто върхът на простотията за мен. Не е дамско, дето викаше Теа. Grinning

Затова ми се струват много странни коментарите за осанките на двете руси каки. Поне при Надежда на 100% е видимо, че такава няма.

# 1 029
Сега изгледах Надя в "Преди обед". Ами ... пожалиха я! А не трябваше. Други преди нея бяха доста по-притиснати в разпитите. Тя пък все едно беше яла лимони преди ефир, така изглеждаше. Трябваше по-обилно да и сипят за това поведение. Добре че дойде Сашо Кадиев, та поне той я клъвна хубавичко, ама свърши и нямаше време за повече. Жалко.
Забравих, ако скуката имаше име и лице, то това щеше да е Надя. Толкова безцветно същество.

И аз гледах злобното същество по БТВ. Честно казано, очаквах, че ще я нападат. Тя също и се беше подготвила. Но хората в студиото направиха нещо много по-добро - игнорираха я и я накараха да се почувства като маловажно и незначително нищожество. Каквато всъщност е. И я заболя доста.

# 1 030
Някой да ми направи компилация на къде Надя е била чак пък такава мръсна гадина, че всички я плюят? Нещо съм изтървал явно. Наистина е много вероятно да ѝ се отразил супер зле хейта и да се е запуснала, ядене от стрес, да са ѝ се пръкнали идеи за ботокс. Тя и Йоанна бяха спрели коментари под снимки по едно време даже май?

# 1 031
И аз изгледах 2-3 минути от Преди обед с Надя. Леле, тя не прилича на себе си и не се държи като себе си, няма трапчинки, няма нищо, дори и говорът й ми се стори различен... Само по колието я познах. Flushed

Като стане на годините на татко Танко, няма да мож я познаем...и да му готви дроб сърма сигурно няма да става....леле леле....на 24 г а на нищо не прилича.  Леле леле...тук продължавам да цъкам с език, дълго...Joy

# 1 032
Надя от многото приказки за зловеща усмивка явно е решил да "поправи" нещата и е сложила ботокс в масетрите или някъде там, с цел по-малко да се отваря устата при усмивка. Резултатът е плачевен..
Видно е, че още при Наум едвам мърда челото си, което е наблъскано с ботокс. Отделно може да е прекалила със скинбустерите или хибридните продукти и е станала питка. И всичко това като се съчетае с качени 4-5 килца дава този нездрав подпухнал вид. Леле, а е само на 24г.

Чак ми писна вече от тези "поправки" във външния вид. Останаха ли още хора, на които не им пука толкова, че нямат перфектният външен вид и не мислят постоянно, че нещо трябва да подобряват? Имам чувството, че вече, ако нямаш филъри трябва да се срамуваш, че не работиш достатъчно над себе си Grinning

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 15:46 от BobbyDyl

# 1 033

Като стане на годините на татко Танко, няма да мож я познаем...и да му готви дроб сърма сигурно няма да става....леле леле....на 24 г а на нищо не прилича.  Леле леле...тук продължавам да цъкам с език, дълго...Joy
Ти пък... Танко е на 60+ години.
Като стане на преломната възраст от 36 не ми се мисли как ще изглежда.

# 1 034
  • София
Личеше си в предаването че Надя има проблем някакъв и доста си стиска челюстта, това не е Ок. Не знам само ботокс ли е вариант в случая, но ако да - следващия път да пробва при друг специалист  .
На мен ми изглежда доста качила, може би хормони. Поправимо е. Не знаем как ще изглежда след 10 и повече години, по важно е да поработи над възприятията си за света и отношението към околните.

Общи условия

Активация на акаунт