🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 566
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 325
По време на подкаста Валерия и Туджаров доста си флиртуваха, нещо не издържа на женския й чар. И в коментарите много го бъзикат. Grinning
Скрит текст:

# 2 326
Тя въобще не е флиртувала, той поддаваше, тя го режеше под формата на базик. Не знам къде е тръгнал да се сваля с такова секси парче.. никъв шанс няма там, даже ми стана жал за него.

# 2 327
Дядовци? За шкумбата ли става дума? Joy
Ако не - може ли да ме светнете на колко години е този Туджаров?

# 2 328
Май около трийсетте.

# 2 329
  • София
Изпуснал е всички влакове, 88 набор Grinning

# 2 330
Изпуснал е всички влакове
Точно за тази реплика се сетих и аз Joy

# 2 331
Добре, защо ще им е да ги гонят тогава, а една Киара примерно беше статистка до последно? Твърде рано си заминаха да кажеш, че в шоуто нищо не се случва вече. А Памела и среща имаше, имаше някакъв колорит и при двете момичета, Габриела си беше като втори лидер на Шуши груп.

Въобще грам не разбирам защо някои се измъкват между капките. Поли миналата година поне беше забавна. 😁
Нямам идея, но знаейки каква е Виктория, съм убедена, че още първия ден е казала на придуцентите, че Габриела си има приятел и си мисля, че те най-вероятно са ѝ казали да мълчи, докато не ѝ дадат знак. Такъв скандал в самото начало щеше да изглежда нелеп, докато към средата вече поразбуни духовете.

# 2 332
Иначе защо някои стоят повече, без активна роля - екипът също си има любимци. Както Ниа-Косара до ден днешен се хвали, че е била любимка на Тушев и затова е останала толкова.

# 2 333
Иначе защо някои стоят повече, без активна роля - екипът също си има любимци. Както Ниа-Косара до ден днешен се хвали, че е била любимка на Тушев и затова е останала толкова.
И абсолютно нищо не излъчиха от нея. 😁

# 2 334

Маги на къмпинг още през 2020г.

Това е глемпинг, по-конкретно.

# 2 335
Аз се чудих защо Туджаров така предразполага ергенките, създава задушевна атмосфера, все ги защитава и разбира, помага им да се отпуснат, а той бил Рак с асц. Телец.😁 На последния епизод и аз гледах само дупето на Валерия, та какво остава за някой мъж, хаха.. Относно флирта им - според мен Вал просто му влезе в тона и двамата го приеха като безобидна закачка.🙂

# 2 336
Коментарът на Надя за Маги, че нямала нищо и не е постигнала нищо, беше адски жалък. Казвам го като човек, който не харесва Магдалена. Надя, милата, какво точно е постигнала? Участие в предаване и шестгодишна връзка без един оргазъм. Доста тъжно.
Да, лично аз винаги ще свързвам Надя с това жалко изказване. Тя дори каза, че Магдалена се е провалила в живота.

Гледахте ли преди обед - на диванчетата Валерия каза, че Надежда не била виждала сина си 1 месец преди влизането. Те кога са влезнали? Май наистина ще се окаже, че детето живее и учи в Гърция.

# 2 337
Изпуснал е всички влакове, 88 набор Grinning

Даже пари няма, пълен аут JoyJoy

# 2 338
Гледахте ли преди обед - на диванчетата Валерия каза, че Надежда не била виждала сина си 1 месец преди влизането. Те кога са влезнали? Май наистина ще се окаже, че детето живее и учи в Гърция.
Нали отглеждат заедно детето, така че най-вероятно лятото е при баща си. Влезнали са първите дни на септември.

# 2 339
  • Вестерос
Нищо между Надежда и Алек не е толкова криндж както като се заяде на Маги за разликата в годините и каза, че "тази една година много й тежи". Аз сигурно и по-тъпо от Маги гледах тогава.
и каза, че е на 34, а не на 35, а постоянно казва за Магдалена, че е на 37.. като знае, че е на 36

Общи условия

Активация на акаунт