🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 537
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Варна
Сама ли е? Сама е. Готви ли? Не. Умее ли да лъже и манипулира? Умее. Магдалена Томова.

# 2 356
  • Вестерос
Въобще не става въпрос за харесване....

# 2 357
  • here and now
Въобще не става въпрос за харесване....
А за какво? Че е отишла там с претенции, че е нещо, което всъщност не е? И че иска неща, които всъщност не иска?
Аз това виждам по моя телевизор.

# 2 358
  • Вестерос
Не представянето й, а нашите коментари по горните теми. Четете малко 🙄

# 2 359
Не е нужно някой да харесва Магдалена, за да прецени, че “една жена каза” в предаването / фейса / форума, не е достатъчно доказателство да заклеймим някоя като серийна любовница на 60 годишни мъже.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 23:19 от Lilly_85

# 2 360
А, и лимонаТа ще прави...под шатрата ...

Минаха реклами с промото за следващия епизод..родителите на Магда и май на Надежда мернах...

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 08:23 от teta75

# 2 361
  • here and now
Не ги знам, какво са искали, но е факт, че не са "я взели". Въпреки всичките ѝ други качества и таланти.

# 2 362
Надка и Йоана май могат само да мечтаят за нивото на нашата морална полиция. 😃
Да бъдем малко по-смирени, деца гледаме все пак повечето.

# 2 363
  • here and now
Цитат
Магдалена не заблуждава, че е някакъв кулинар - била гледала майка си като прави сарми;

И аз съм гледала баба ми как точи кори. Сега мога или не мога да точа?

Пак си е храна, но според мен е изкривяване на истината. Да намачкаш нещо върху филия не е готвене. Да направиш сандвич - също. Поне аз така ги виждам нещата. По-добре да си каже, че не може - прави 2-3 простички неща и дотам. Нищо лошо няма в това.
Именно, но тя не си казва. Лъже и маже за да се хареса. Ей тва е дразнещото, нагаждачка си е.
Допълвам се: Щом се налага да се представяш за нещо, което не си, очевидно не си ОК със себе си, не се харесваш.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 00:15 от *Алис*

# 2 364
Виж ся...Меган и Танко ги трият, щот не били от третия сезон...
Та да се върнем на сезона...тристепенно меню го казваш ти, аз не. Магдалена каза че готвела.
Питам какво точно готви? Щото поръчано от ресторант е друго.
А и тя разказа как заедно готвели дори...изобщо се поуля доста в лъжите...
според мен и тя маже филии Simple Smile
без ирония.

# 2 365
За толкова яки рекламни кампании могат да наемат вече Маги, ще стане топ инфлуенсър - туристическа екипировка, кулинарни курсове и т.н. Направо ме е яд, че още никой не се е сетил да я използва, толкова забавни кампании могат да се получат.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 00:30 от Meddyy

# 2 366
Между другото, досега в сезоните не е имало толкова много епизоди тенденциозно да са създадени, за да се съсредоточи действието около 1 персонаж и неговите първи преживявания, много странно решение. Все едно по време на снимките индиректно се казва на участниците "Сега Маги е важна".

# 2 367
Аз не знам защо “готвенето” на Магдалена се обсъжда още. Едва ли неспособността й да готви й пречи с нещо или би пречила на бъдещия й партньор.
Аз се научих да готвя на 40, някои жени готвят, но никога не се научават да го правят вкусно, други пък цял живот не умеят да готвят. Светът не свършва с това и едва ли вкусните гозби са гаранция за безметежен любовен и брачен живот Simple Smile.

Абсолютно! За някои жени е желателно да не готвят – по-добре да не хабят продуктите.

# 2 368
Виж ся...Меган и Танко ги трият, щот не били от третия сезон...
Та да се върнем на сезона...тристепенно меню го казваш ти, аз не. Магдалена каза че готвела.
Питам какво точно готви? Щото поръчано от ресторант е друго.
А и тя разказа как заедно готвели дори...изобщо се поуля доста в лъжите...
За пореден път ме разревавате от смях тука!

# 2 369
Колкото повече гледам Магдалена, толкова повече си мисля, че има данни за политик:
- много добре умее да се аргументира, да показва ангажираност и интерес по разни теми, усмихната, с осанка. Все качества, които се ценят в тези среди. Как досега не се е сетила да се ориентира в това поприще? Joy

Общи условия

Активация на акаунт