Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 015
  • 999
  •   1
Отговори
# 810
  • На изток от Ада
Да да . Все пак са станали бластоцит.

# 811
Жаки , доста тъпо ! Все пак това са външни белези и друг ембриолог може да им даде друга оценка .

# 812
  • Замък сред облаците
Те не критикуваха ли в Афродита, че само един ембриолог бил читав?

# 813
Техния ембриолог бил най-добрия в цяла България . Обаче дали ще се паднеш при него , няма гаранция .

# 814
Браво, Съншайн Радвам се за теб! Hug Дано си станат на бебчовци като дойде времето.
Дудъл Чакаме те! Hands V
Мия Честито! Много хубави новини, би ли споделила как се получи при вас / естествени опити, процедура, нещо което мислиш, че е дало резултат/  Heart

# 815
Те не критикуваха ли в Афродита, че само един ембриолог бил читав?

Дойчев е един от най- добрите ембриолози и ако го помолиш и държиш да е той никога няма да ти откаже плюс консултацията с него е безплатна. Външни белези са да Съншайн на за пид трябват клетки, а като един бластоцист на 5 ден има малко клетки няма как да направят пид плюс може да не издържи затова не поемат риска

# 816
Никой не ми каза колко клетки имат ембрионите . Като цяло им мъкнех думите с ченгел и ембриоложката само ми мънкаше насреща .

# 817
Съншайн! Аз имам приятелка с прекрасно детенце от ембрионче, дето уж не беше хубаво качество. От първото инвитро на уж най-хубавото не се получиха нещата. Така че не пускаме палците за твоите бобчета.
Аз пуснах ЧХГ - качило се е на 40 за 48 часа. Продължавам да съм много объркана, защото днес и БТ ми спадна. Чакам да излезе прогестерон, може би там ще даде някакви индикации.

# 818
Съншайн! Аз имам приятелка с прекрасно детенце от ембрионче, дето уж не беше хубаво качество. От първото инвитро на уж най-хубавото не се получиха нещата. Така че не пускаме палците за твоите бобчета.
Аз пуснах ЧХГ - качило се е на 40 за 48 часа. Продължавам да съм много объркана, защото днес и БТ ми спадна. Чакам да излезе прогестерон, може би там ще даде някакви индикации.

Колко трябва да е прогестерона? Да не е от него

# 819
Не е излязъл още, мисля, че трябва да е 15-20 ng/mL, за да има шанс.

# 820
  • На изток от Ада
Дудъл кога трябва да ти дойде всъщност?

# 821
Дудъл кога трябва да ти дойде всъщност?
Утре 😄
Аз пуснах кръвен, заради бактерията в урината, за да знаем какъв АБ да взимам. Сега докторът иска три поредни стерилни в три различни лаборатории. Днес имам и час за нефролог, да видим тя какво ще каже.

# 822
  • Замък сред облаците
Я виж какви сходни на моите стойности. Над 12ng , иначе за прогестерона, за да си on the safe side.

# 823
Нисък е, 11.54 ng/mL.

# 824
  • Замък сред облаците
Добре е. Критичната стойност е 9 в тази единица. А и тепърва се вдига след датата за М още. В петък ще трябва да повториш и двата. Нямаш съмнения за недостатъчност на ЖТ, нали?

Общи условия

Активация на акаунт