Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 006
  • 999
  •   1
Отговори
# 885
Sunshine, какво стана при теб? Чета те и в другата тема. Имаш силно стиснати палци от мен! 🍀🍀🍀

# 886
theDoodLe, ние също правихме в Надежда преди почни 2 месеца. Излезе ни 245 лева за всичко - спермограма, ДНК фрагментация (SDI) и морфология по Крюгер. Пожелавам ти всичко да излезе наред както при теб, така и при ТМ. В случая може и инфекцията да е оказала влияние, а не качеството при вас.

Еми - последен цикъл, дата на овулация и дата за тест.

# 887
Дудъл, съжалявам, наистина се надявах и стисках палци за положително развитие.
Дано това ти е последната спънка по пътя! Flowers Hibiscus

# 888
Сега виждам, че прогестеронът ми е паднал на 0.96 ng/mL, не знам кое кое е предизвикало. Може и там да е проблемът.

# 889
  • На изток от Ада
Скрит текст:
едни котета

Дудъл не се знае в кой е проблема. Прогестерона е нормално да падне

# 890
Sunshine, какво стана при теб? Чета те и в другата тема. Имаш силно стиснати палци от мен! 🍀🍀🍀
Чакам да ми дойде след пункцията и съм на преглед да видим дали ще има втора пункция още този цикъл .

# 891
  • Замък сред облаците
Дудъл, според беше нисък прогестерона сравнително поначало макар и както казах - достатъчен принципно за Б. Но от личният ми опит дотук и каквото съм наблюдавала при другите момичета, ниво под 70нмол/25нг по-скоро сочи изначален неуспех. Все пак има и успехи с ниски нива и никога не се знае, та не обезкуражавам поначало.
За мен честно казано е рано да ае обяиняваш за качество при условие че мъжът ти не е изследван. Почнете оттам.

Отивам да чета за Съншайн Simple Smile

# 892
При мен прогестеронът с биохимичната беше над 80, чхг беше над 180 това още на първи ден закъснение, три дни по-късно чхг беше 16😕 прогрстеронът не помня вече. Той си пада, когато и чхг-то спадне, 1-2 дни след това идва МЦ, на мен ми дойде буквално на следващия ден. Не можеш да търсиш причина само в прогестерона, биохимичните по-скоро се дължат на друго.
Никой не трябва да се самообвинява, няма виновни в този процес, всеки прави каквото е необходимо и повече от това. Жалко само, че прекрасните хора минават през толкова изпитания по този път, но изстраданите неща са най-специални! 🍀

# 893
Дудъл, съжалявам! Прегръдки! 💚
Възможно е да е от нисък прогестерон, не бързай да обвиняваш яйцеклетките.

# 894
  • На изток от Ада
Дудъл то ако е яйцеклетката виновна, само при инвитро щеше да се види

# 895
Дудъл Broken Heart Съжалявам! Sad
Така е трябвало да се случи, чака те нещо по-добро! Heart Прегрътка!

# 896
Дудъл, съжалявам за развитието. Heart И моят съвет е да започнете със СГ, моята БХ подозирам беше точно заради проблем при ММ.
Sunshine, пожелавам да стигнете до успешен трансфер.
V_gs, стискам палци за положителен резултат след седмица, все пак има поне един спукан фоликул.

За всички останали също стиснати палци и ви ръся обилно със синичко. Blue Heart

# 897
Дудъл съжалявам 🤎 Прегръдки и не се обвинявай, съдбата си знае работата!

# 898
# 899
От мен нещо положително в смисъл всяко зло за добро - дойде ми с ужасни болки и умерено кървене, но пък явно още съм играта. Да видим на 20 ден, какви ще ги натворя. Такова рязко скъсяване от стабилен 26-28 дневен Ц не ме кефи особено. Сега да видим колко ще продължи. Мисля, да пусна един прогестерон като му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт