⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имаш Митов, а ми пускаш синчето на некадърник от Левски, за да го промотираш навън.

За Алекс Колев пък да не говорим. Тоя на кого е рода, че го уреждат в националния? Ниво трета лига в най-добрия случай. Стоичков ако беше влязъл, щеше да свърши повече работа.

Аз ако съм на Груев и Митов, приключвам с Националния. Те вече си играят навън, така че няма никакъв смисъл да търпят това унижение.
Който и да беше на врата, все тая. Но Вуцов ще го продават и затова.
Знаем ситуацията с Десподов и "Футболист на годината", когато щяха да го трансферират. Така е из нашите ширини.
Мен обаче ми хареса Ценов и включването на Николов.
А сега пък Г. Лазаров бележи 2 гола за младежите. Браво на това момче!

# 721
Който и да беше на врата, все тая. Но Вуцов ще го продават и затова.
Знаем ситуацията с Десподов и "Футболист на годината", когато щяха да го трансферират. Така е из нашите ширини.
Мен обаче ми хареса Ценов и включването на Николов.
А сега пък Г. Лазаров бележи 2 гола за младежите. Браво на това момче!

По принцип да, но ме дразни самата практика да се лансират определени футболисти, а в повечето случаи и на определен отбор.

# 722
  • София
"Некадърникът" от Левски имал най-много спасявания в дадената вечер в евро-квалификациите. Просто статистика. И още любопитни данни от мача:
https://www.24chasa.bg/sport/article/21241349
... освен това, играл (вратарят ни) повече с топката, отколкото дори бранителите, които трябва и да изнасят. Панайотов, примерно, за цяло полувреме докоснал цели 6 пъти. Ценов наистина дебютира добре. Впрочем, като повечето наши на терена, недоразумението Алекс Колев игра като центр.защитник с офанзивни функции.
И пак ще се "самоподготвя" за многогодишната досада: бием Грузия с един гол повече и идните няколко месеца родните канализатори ни опяват как се борим за баражите. И то - заслужено. Аман. Да си падат и да се приключва овреме.

# 723
  • София
Крушение на Германия снощи в Братислава.
За съжаление не успях да изгледам нито един мач от вчера, но гледах много подробни репортажи.
От това което видях Словакия надигра категорична бундестима и сега ако словаците не сбъркат (примерно като гости в Белфаст) никъде, то немците трябва да ги бият с минимум 2:0 в Германия, че иначе баражите го чакат. А там почти сигурно ще са Италия и Турция, така че се очертават зверски баражи.

Малка изненада е и равенството между Нидерландия и Полша. Поляците с нов треньор заради Левандовски...
Но лалетата имаха голямо предимство и имаха няколко отлични шансове за гол, по-скоро тук играта си я имаше, но малшанс. А и в съвременния много изравнен футбол е много трудно да биеш непрекъснато. Тук обаче до изненада едва ли ще се стигне. Нидерландия е твърд фаворит за първото място в групата.

Италия се развихри през второто полувреме снощи. Много хубав футбол. Агресивен, бърз. Добър дебют на Рино Гатузо. Но идват тестовете срещу Израел на неутралка (задължителна победа се търси) и най-вече домакинството на Норвегия, където скуадра адзура трябва да търси победа с 3 гола разлика поне. Все още има шансове за Италия за диреткна промоция, но за мен са под 10% Просто Норвегия е много силен отбор и трудно ще допусне разгромна загуба.
Ще има много тегави отбори за баражите и там ще е една драма. Пак европейците ще го духат. За сметка на ЮА (където едва ли не всички се класират), цирка в Конкакаф и третият свят.

Дания и Шотландия спукаха топката, но поне имаше интрига.

Дембеле се контузи за Франция, да видим дали е нещо сериозно. Много често започна да се контузва Осман.

Словения и Швеция направиха страхотен мач.

Меси не остарява и вкара 2 гола на Венецуела. Третият гол бе дело на Лаутаро.
Бразилия с голяма част от резервите се саморазправи със закъсалото Чили.

Така единствената въпросителна кръг преди края на кваливикациите в Конмебол са за 7-то място, което дава почти сигурна квота за СП, защото е след бараж срещу третият свят. Полуфинал и финал.
Официално се класират: Аржентина, Бразилия, Уругвай, Еквадор, Колумбия и Парагвай.
За седмото място спорят Венецуела и Боливия. Венецуела има точка повече и по-добра голова разлика. Т.е. Боливия трябва да бие, а Венецуела да не бие. Това е положението.
Венецуела е домакин на Колумбия, а Боливия е домакин на Бразилия.
Аз лично стискам палци на Венецуела, които играят много бърз, директен и атрактивен футбол.

Вчера и Мароко се класира официално за световното.

# 724
  • София
Гледах паралелно Португалия и англичаните. Пореден срам за трите лъва - въпреки 4-те победи с 8:0 в групата.
С/у Андора - 797 подавания, довели до 10 положения, 5 точни удара и 2 гола. "Завидно" постижение.
Проблемът не е в Саутгейт или Тухел - а в техните прехвалени ягоди. Трябва да направят нац.отбор без нито един играещ в Анг - а само с играещи навън. Та, поне като идея, манталитетът им да не е английски, тип Висшата лига. Измислен отбор.
А Рони вкара 2 и върви към хилядния си гол (140 в национала). Браво за упорството на тоя човек. (Не съм му фен изобщо.)

ПП. От днес. Надеждите в идващите поколения на грандовете. Чии, обаче. И дали изобщо има такива, като знаем какво става в школите. Нищо.
Скрит текст:
И... успех на нашите след 3 часа. Да речем..., поне да паднем с малко (този път).

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 13:13 от EmBrother

# 725
  • София
Срам - това е думата, която описва националния ни отбор.

# 726
  • София
Същата картинка, като срещу Испания. За цял мач само едно чисто положение за гол. Явно повече от това в атака не можем. Да се браним може, но не и срещу класни отбори.
Положението е трагично. Това 0:3 е най-малкото, което можехме да получим. Отървахме се от срамен разгром.

# 727
  • София
Същата картинка, като срещу Испания. За цял мач само едно чисто положение за гол. Явно повече от това в атака не можем. Да се браним може, но не и срещу класни отбори.
Положението е трагично. Това 0:3 е най-малкото, което можехме да получим. Отървахме се от срамен разгром.

Сякаш националния ни отбор има страх да вземе топката когато е в противника. Изобщо не се спускат, абсолютно никакъв хъс за игра, никаква спортна злоба, никакво желание. Сякаш на сила са ги накарали да отидат там и да играят.

# 728
  • София
Излишно е да пиша каквото и да е... Дори не паднахме "с малко" (дето си пожелах горе).
Гледайте Литва какво прави 1-то полувр. с холандците! С колкото и да паднат накрая - тия - ако играем с тях там - и нас ще бият като всички (които жребият е ощастливил с игри с нас).

# 729
  • София
Снощи видяхме истинското лице на Испания. И то при положение, че след 6:0 буквално дръпнаха ръчната, да не унижават още повече съперника. И в случая говорим за Турция, която направи фурор на последното европейско първенство и домакин. 😮
Май, май ще са прави тези, които къде на майтап, къде сериозно - твърдяха, че Испания ни е пожалила заради Христо Стоичков и много топлия прием.

Вчера изненади нямаше.
Германия победи, но не убеди и стола на Нагелсман се клати сериозно.
Чудя се кой селекционер ще изърми първи? Нагелсман или Тухел?
Или може би Илиян Илиев? 😀

Кои отбори официално са се класирала за световното първенство догодина в САЩ/Канада и Мексико:
17 от 48-те национални отбора вече са ясни.

САЩ
Мексико
Канада
Аржентина
Бразилия
Колумбия
Еквадор
Парагвай
Уругвай
Мароко
Австралия
Иран
Япония
Йордания - дебют
Република Корея
Узбекистан - дебют
Нова Зеландия

# 730
  • София
КОй прогнозира по-горе, че сме шели да бием Грузия с 1:0 и да ни опявали за баражите да се борим?

Знаете ли къде играят звездите на Грузия и че един от тях вдигна ШЛ тая година?

Да, и Арда Гюлер играе в Реал М, и да Турция ще ни смаже, нищо че Испания показа истинското си лице срещу тях (май бях прав за Стоичков и де ла Фуенте с намигване). Испания наистина ни пощади, пожали, джентълментски....но това приключи в София. На родна земя ще гледат да зарадват привържениците си, там където ще домакинстват - Севиля ли, Билбао ли, където .....

Нито Турция ще ни пожали, нито Грузия (в София). Аз продължавам да неудомявам, нали се работи за промени, как при наличие на врата на Абърдийн, ти пускаш Вуцов и в двата мача!? Какво прави китайския играч Алкс Колев, и защо Игор Тиаго, имайки БГ паспорт, ако се не лъжа, не е в национала? Той се представя добре във Висшата лига....

# 731
КОй прогнозира по-горе, че сме шели да бием Грузия с 1:0 и да ни опявали за баражите да се борим?

Знаете ли къде играят звездите на Грузия и че един от тях вдигна ШЛ тая година?

Да, и Арда Гюлер играе в Реал М, и да Турция ще ни смаже, нищо че Испания показа истинското си лице срещу тях (май бях прав за Стоичков и де ла Фуенте с намигване). Испания наистина ни пощади, пожали, джентълментски....но това приключи в София. На родна земя ще гледат да зарадват привържениците си, там където ще домакинстват - Севиля ли, Билбао ли, където .....

Нито Турция ще ни пожали, нито Грузия (в София). Аз продължавам да неудомявам, нали се работи за промени, как при наличие на врата на Абърдийн, ти пускаш Вуцов и в двата мача!? Какво прави китайския играч Алкс Колев, и защо Игор Тиаго, имайки БГ паспорт, ако се не лъжа, не е в национала? Той се представя добре във Висшата лига....

Игор Тиаго може и да има БГ паспорт, но няма как да играе за национала. Трябва да е живял 5 години в България.

# 732
  • София
Ясно. Пиши я бегала работата.....

# 733
  • София
Ясно. Пиши я бегала работата.....
Тя отдавна е бегала. Още с правилото 400К, за да вържат заплатите.

Няма 400К.
Сезон 2026/27- 3ма българи
27/28- 4ма българи

Да видиш как и школи ще се оправят за 5г, и нац. отбор- за 10г.

# 734
  • Варна и...духом на Босфора
И Тунис ❤️ се класира,аз да си кажа.
😘🤠😺,все пак 8 месеца в годината живея тук.
Алжир имат ли шансУви?

Общи условия

Активация на акаунт