Отговори
# 150
Аз го харесвах този сезон. Симпатизирах на Добрин (колкото и да ти звучи ненормално). Но.. тъй като гледам повечето риалитита и вече ми се смесват толкова имена в главата. 5 сезона на ИВ, 9 Ферми, разни Сървайвъри и Брадъри.. то не е лесно Grinning

# 151
  • София
То няма лошо, просто да се казва кой откъде е. 😁

# 152
Здравейте. Идвам с отзив за "Диви и красиви" на Туджаров. Впечатлена съм. Много лек първи епизод. Много разговори и опознаване между участниците. Звукът е много добър, качеството е добро... Бих казала, че продуцентите на "Ергенът" трябва да вземат пример за заснемане, звук и качествени разговори.

Определено ще го гледам. А ако на някого му се гледа нещо лятно и леко, ненапрягащо и незадължаващо да се следи в определен час да се гледа- това е предаването.

Времетраене - 60 минути. Пускане на епизод в тубето: Сряда и неделя.

# 153
  • София
Мен тези участници и водеща определено ме напрягат. Grinning

# 154
  • София
БНТ тотално доминира по време на ЕВРО 2024. Нормално. Simple Smile
За първи път виждам логото на Диема в топ 25 и то забележете, пак на мач на Англия. Явно мачовете на трите лъва  предизвикват най-голям интерес у нас, а и генерират най-много коментари. Хората или са им фенове или антифенове и стискат палци да се провалят. Но и двете неща генерират рейтинг.
Груба маркетингова грешка на НОВА да не излъчват всички мачове в ефира си (само топ дербитата), а по Диема, която няма HD.

# 155
Обаче "Черешката на тортата" си държи стабилен рейтинг, въпреки повторението. Аз самата го гледам. Всъщност само него гледам Laughing

# 156
трите лъва  предизвикват най-голям интерес у нас
И на кое му се вика "Трите лъва"?

А тази вечер в 22.00 ще дават Биг Брадър, гледам, че чак до 00.30 продължава. Вече да подготвям пуканките Grinning

# 157
  • София
На добрата стара Англия. Grinning

# 158
Виж... "Старата г-жа" знам, че е Ювентус, ти да видиш, хахаха.
Мале, мале.. дават Биг Брадър по Нова в момента. Здравко печели Биг брадър 1, жена му печели ВИП Брадър 1... сега вече и детето им е станало на 20 години. Дали ще ни го пробутат в Биг Брадър 2024?

# 159
  • София
Седмицата с големия финал на ЕВРО 2024 Simple Smile
Нормално 'цар футбол' да доминира.
Ще видим сега какви ще са рейтингите за олимпийските игри в Париж.

Финалния мач чуква общ рейтинг над 20.0 и то имайте предвид, че много хора са го гледали на открито, във вкъщи също са се събирали много хора, така че реалните цифри са много по-големи.
Директния спор се печели от БНТ. Близо 12% от зрителите са предпочели БНТ пред 8% грубо за НОВА. 4% разлика е много, особено сравнявайки най-гледаната телевизия с националната, която за съжаление от години попада в топ 24 по-скоро инцидентно...

В първата графика лидер е Нидерландия и Англия полуфинала, ама това е така, защото полуфиналите се излъчваха само по един канал.

Спокойно мога да кажа, че в топ 5 най-гледаните срещи, Англия тотално доминира. Ако не се лъжа 4 техни мача са в топ 5 на най-гледаните.

# 160
От 12 август БНТ1 пуска маратон от БГ сериали, ще повтарят  Порталът, Вината на буквите и Вина (двата сезона).

# 161
От 12 август БНТ1 пуска маратон от БГ сериали, ще повтарят  Порталът, Вината на буквите и Вина (двата сезона).

Готино

# 162
  • София
Интересна информация свързана със стрийминг платформите у нас към 30.06.2024 г.

Изненадан съм, че има толкова голяма разлика между Нетфликс и останалите при положение, че Нетфлика нямат превод на български.

Иначе ако се извадят всички платофмри, то Ютюб е на 1 място. Ето и инфото:
--> Традиционно за стрийминг платформите у нас на първо място е Youtube и до петата позиция, на която е Netflix, има още две български платформи – EON на Виваком на трето място и Vbox7 на четвърто. Всъщност останалите платформи от графиката на Just Watch са доста назад в подреждането и преди тях са ТВ платформите на А1 и Yettel, Диема и Евроспорт, сторител и спотифай в безплатната си версия <--

# 163
  • София
Интересна информация свързана със стрийминг платформите у нас към 30.06.2024 г.

Изненадан съм, че има толкова голяма разлика между Нетфликс и останалите при положение, че Нетфлика нямат превод на български.
Netflix е включен във пакетите на А1, та затова е толкова напред

# 164
А пък HBO е с Йетел и то от доста време. Май не е само заради това.

Общи условия

Активация на акаунт