Отговори
# 465
Тотален пас съм от сезона на ББ и се радвам, че ми отпада от watch листата. Скоро и ИВ ще отпадне. Шумен провал за Нова ТВ откъм качество.
Не съм гледала Островът вчера, но чак не ми и липсва... не знам защо почнах да губя интерес, а не искам.

Биг Брадър си личи как е отговор на Къщата на инфлуенсърите, все едно Нова са си изгубили целият ноухау от 15+ сезона и са гледали само предаването на Павел и Ицака да се учат. Две участнички от предния им сезон и бащата на трета е прекалено, а приликите не свършват с каста.
Понеже няма да пиша в темата за ББ (изтриха ми коментарите и без това, та нямам и известия), да кажа, че се обзалагам как още другата седмица ще вкарат нови участници.

# 466
И Радостин от "София-ден и нощ" и "Помощ, 112" какъв ли тежък кастинг е преминал, за да се снима в трета продукция на Краси Ванков?
А уж имало над 12 хиляди души, явили се на кастинг за Биг Брадър, поне Ванков с това се похвали. Но си има задължителна квота за негови хора вътре. Чудесно. Да видим сега дали ще изкочи някой от "Ол инклузив" или "Съдби на кръстопът".

В анкетата гласувах ДА и за къщата, и за водещите, и за гледането. Иначе на пръв поглед сложих чавки на въпросния Радостин, Георги (с ланците), Георги (бизнесмена) и Веселка.
Ивоне всъщност е мъж. Кулагин имаше лайв и го потвърди, познавали се, казвал се Ваньо, хахаха.

# 467
  • София
Тотален пас съм от сезона на ББ и се радвам, че ми отпада от watch листата. Скоро и ИВ ще отпадне. Шумен провал за Нова ТВ откъм качество.
Не съм гледала Островът вчера, но чак не ми и липсва... не знам защо почнах да губя интерес, а не искам.

Биг Брадър си личи как е отговор на Къщата на инфлуенсърите, все едно Нова са си изгубили целият ноухау от 15+ сезона и са гледали само предаването на Павел и Ицака да се учат. Две участнички от предния им сезон и бащата на трета е прекалено, а приликите не свършват с каста.
Понеже няма да пиша в темата за ББ (изтриха ми коментарите и без това, та нямам и известия), да кажа, че се обзалагам как още другата седмица ще вкарат нови участници.

Тежък провал ще е този сезон. Ама то виж само кой е продуцент и ще ти стане ясно, че всичко е максимално евтино и с каст от улицата. Подобни проекти трябва да се бойкотират от хората (защото дори и да се възмущават гледайки те им пълнят гушките), за да разберат телевизиите, че това не е пътят, защото иначе ще гледаме, ами ето това нещо. Кефете му се...

От толкова много коментари и реакции нито един положителен не видях, единствено Едис Пала се изложи брутално като каза, че травестита от Монако е неговия човек, един вид ще и/му стиска палци на това странно създание.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 13:40 от Diavolo

# 468
Clouded, ще липсваш.
Не можах да харесам на първо четене нито един от участниците в ББ, ще видим нататък. Точно тези, към които има най-големи очаквания подозирам, че ще са издънки, та не съм учудена от избора на Пала - поне има добро настроение участничката.

# 469
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вчера пуснах ББ за малко от любопитство, попаднах на Франциска ли, Богданска ли, все тая. Някаква визитка пуснаха на една руса леля, издържах минута и приключих с този формат.
ИВ нещо сериозно ме дразнят и тях ще зарежа скоро, претоплени манджи и най, най, най-лошите и нехаресвани от феновете номера в купища, като не уважавате зрителите и не ви пука после се сърдете на себе си защо има отлив на гледащи и коментиращи.
Гривните леко ми доскучават на моменти, но все още стават.
Засега твърдо ще си гледам Бягство към победата.

# 470
Вчера позагледах части от ББ. Боже, жива да не бях! Като почнем с тоновете нафталинена атмосфера, минем през гадаенето коя е, аджеба, водещата и стигнем до топа на топовете - каста.
Тотално неинтересни персонажи. Някакви гротески, хора ли са, мутанти ли... Нямам желание да разбирам. Чудя се и кой би си причинил точно такъв вид сеир.

Така и така, на ББ времето му мина.

# 471
  • София
Никога не съм имала интереснкъм ББ, а и към риалита. Загледах ги по ковид и наваксах, но май вече губя интерес.
Иван и Андрей малко плюха, повече трябваше. Н.Н ги сготви без да се усетят.

# 472
  • София
Ей голямо хвалене от страна на Нова, снощи ББ бил "счупил" рейтингите JoyJoyJoy

# 473
Аз гледах ББ. Интересно ми беше.

# 474
Не знаех, че Краси Ванков ще е продуцент.

# 475
  • София
Счупил рейтингите, бухаха
Ще видим истинските резултати в понеделник, а и то старта е ясно, че ще е силен.
Да видим от втората седмица нататък, защото то и съдържание трябва да правят тези уонабита труженици, а не просто да вкараш някакви скандални типове (колко много от Къщата, а са искали и от Диви и красиви, това показва цялостната им немощ) и всички са включили телевизорите да ги видят, за да може да ги хейтят после.
Ама това нали се сещаш, че бързо ще отмине и омръзне.

# 476
  • София
Счупил рейтингите, бухаха
Ще видим истинските резултати в понеделник, а и то старта е ясно, че ще е силен.
Да видим от втората седмица нататък, защото то и съдържание трябва да правят тези уонабита труженици, а не просто да вкараш някакви скандални типове (колко много от Къщата, а са искали и от Диви и красиви, това показва цялостната им немощ) и всички са включили телевизорите да ги видят, за да може да ги хейтят после.
Ама това нали се сещаш, че бързо ще отмине и омръзне.
Аз затова го написах в кавички Joy

# 477
Неделчо каза, че Гош е бил искан от Биг Брадър, т.е. имаме абсолютно потвърждение, че този брадър е евтин опит да се парира Къщата на инфлуенсърите.
Интересни времена настанаха - допреди 3 години хората влизаха в телевизията и я използваха като трамплин за интернет развитие (Виктория Капитонова, Неделчо и Туджаров и други), а сега телевизията търси хората с интернет слава, за да си докара рейтинг.
В това отношение БТВ отново са крачка назад, защото знаем, че не са искали участници от други предавания (Йоанна от сезон 1 на Къщата на инфлуенсърите е получила отказ за Ергенът по тази причина, видяхме и в Островът какво направиха с тримата стари участници, макар че те нямат силно интернет участие).

# 478
Аз снощи изгледах 4/5 визитки, днес останалите и това ще ми е гледането на ББ. Още вчера бях в пълен шок и ужас, дори не знам с какъв акъл днес догледах. 😀  Такъв парад на простотията.. Като човек, който нито гледа Къщата на Инфлуенсърите, нито Диви и Красиви и като чета коментарите.. ами не виждам да изпускам нещо кой знае какво. Ще си се придържам към Нетфликс, добре, че има Love is Blind 😀.
Засега островът ми е интересен, ще го гледам. Бягството винаги ми е харесвало и него също следя.
На Нова ТВ такава излагация им е целият есенен тв сезон, че по-зле не знам дали има  някъде . С трици маймуни не се ловят, продуцентииии.. 😀

# 479
Визитките може и да са "скандални", но след два изгледани епизода, нямаше абсолютно нищо просташко и скандално в тях. Игрички на замръзванка, на криеница, на подаръци, багажът им уж го изгориха (а тия куфари са били празни 100%), имаше някакъв лек спор между една Косара (във визитката е хомофобка... която обясняваше, че нито мъжът може да роди дете, нито жената може сама да си направи дете), Анджела казваше със спокоен глас, без да вика, че важното е човек да е добър, без значение какво имал между краката и с кого си ляга. Нормален дейли епизод си беше снощи, 40 мин (без реклами).  Като човек, който гледа и другите риалитита, мога да кажа, че в Къщата на инфлуенсърите и Бачорски има много повече простотия и изцепки от тези два епизода на Биг Брадър, които минаха сега.
Понеже виждам, че двама-трима вече сложиха етикета, без да са гледали нищо, аз.. като гледал, имам база за сравнение и казвам, че засега простотии няма. Камо ли сексуални изцепки и игри (като в Къщата на инфл. и Диви и красиви), цинизми и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт