Лежащи мами - 50

• 28 656
  • 679
  •   1
Отговори
# 645
Изрично попитах лекаря за но шпа, но намаля ли го и контракциите ми се увеличават. Може би затова ми го остави.

Нош-па скъсява и омекотява шийката,за последните месеци пък абсурд.
Аз пих папаверин, АГ ми беше забранил нош-па
Здравейте,
Има ли мами, които са приемали в последните три месеца от бременността или в момента приемат но шпа и имало ли е проблеми с шийката?

# 646
Да, всички казват него,но той не влияе добре за шийката.
Магнезий приемаш ли,той е за контракции също.Щом имаш,в по-големи дози трябва.
Изрично попитах лекаря за но шпа, но намаля ли го и контракциите ми се увеличават. Може би затова ми го остави.

Здравейте,
Има ли мами, които са приемали в последните три месеца от бременността или в момента приемат но шпа и имало ли е проблеми с шийката?

# 647
И магнезий и коринфар и алеракт и изобщо всичко възможно.

Здравейте,

# 648
От папаверин бях много доволна аз,до края го приемах.Повече лежане,пазене и всичко ще бъде наред 😊
Трудно е,но минава,после се забравя.
Успех!
И магнезий и коринфар и алеракт и изобщо всичко възможно.

Здравейте,

# 649
Аз лежах в болница целия 7 и 8 месец, от време на време ми биха но шпа, когато им казвах че имам повече стягания. В последствие четох, че в късни седмици скъсявало и омекотявало шийката. Там никога не са казвали да е проблем, но може би зависи и от дозата. В крайна сметка си износих до 37 гс, не ми е направило проблем но шпато. Но не ми е и помагало де..

# 650
Аз лежах в болница целия 7 и 8 месец, от време на време ми биха но шпа, когато им казвах че имам повече стягания. В последствие четох, че в късни седмици скъсявало и омекотявало шийката. Там никога не са казвали да е проблем, но може би зависи и от дозата. В крайна сметка си износих до 37 гс, не ми е направило проблем но шпато. Но не ми е и помагало де..

Здравейте мами не е по темата но ще полодея от притеснение,
Имали мами сред вас който са със серклаж и който са хванали някойя бактерия или информация притеснено ми е за серклажа, говорих с АГ дадеми Гино-Преварил, от снощи го ползвам но много ми пари и пак имам сърбежи в интимната област, на 25 съм на ЖК, АГ е в отпуск и много се притеснявам какво ще правя до тогава,?и за серклажа ми е много притеснено,

# 651
Здравейте, имали мами със серклаж родили естествено?

# 652

Здравей, аз съм със серклаж на горещо, все още може да се наложи поставяне и на песар, но доктора ми вчера за първи път ме попита аз как бих искала да раждам. Когато казах, че бих искала естествено ако има възможност, но ме е страх дали няма да е противопоказно за шийката, той каза, че няма проблем щом ме пита. Погледна само дали пъпната връв не е много омотана около бебче. Каза, че има време и ако продължавам да се пазя и няма екстремни ситуации ще чакаме 36 седмица, за да махне серклажа и тогава вече ще чакаме да си започне раждане, което според него ще е много бързо, защото преди конеца е напълно отворена шийката.

# 653

Здравей, аз съм със серклаж на горещо, все още може да се наложи поставяне и на песар, но доктора ми вчера за първи път ме попита аз как бих искала да раждам. Когато казах, че бих искала естествено ако има възможност, но ме е страх дали няма да е противопоказно за шийката, той каза, че няма проблем щом ме пита. Погледна само дали пъпната връв не е много омотана около бебче. Каза, че има време и ако продължавам да се пазя и няма екстремни ситуации ще чакаме 36 седмица, за да махне серклажа и тогава вече ще чакаме да си започне раждане, което според него ще е много бързо, защото преди конеца е напълно отворена шийката.
От кой град сте

# 654

Коя седмица си?

# 655
felissity, Mamass От София съм, вече 29 г.с.

Коя седмица си?

# 656
Здравейте влизам в клуба на лежащите мами .
В 24+5 дни с шийка 25 мм която се скъси за 7 дни с 4 мм поради три дневни контракции , преди това за 21 дни се беше скъсила с 2 мм.
За момента докторката не смята,че трябва да ме приема пия Но-шпа и Магнерот 3 пъти по 2 ,Алеракт веднъж и Утрогестан вечер 3 пъти по 2 за пет дни . След пет дни чакаме да излезе изследването за Уреаплазма и Микоплазма и ако излезе нещо директно в болница , ако не чакам прегледа на 18.09 ,което ми се струва далеч , но докторката не се притесни. особено.
Все пак каза получа ли пак чести контракции направо на болница да ходя .
Притеснено ми е много , но ще се опитам да мисля позитивно .

# 657
Здравейте, присъединявам се към вас плахо, тъй като съм в 6+5г.с и с отлепяне на плодния сак. Имам кафяво зацапване от около седмица. Докторът ми написа болничен и каза да почивам.
Имам нужда от кураж! По снимката ми се струва доста голямо отлепване, въпреки че доктора нищо не каза за размерите ...
Моля споделете имали ли сте отлепване в ранна бременност? Как се развиха нещата?

# 658
Здравей. Още в началото на 6г.с. имах голям хематом с отлепване, лежах и в болницата за задържане. Лежах плътно (само тоалетна и храна)  до началото на 4 - ти месец,  когато бебче се закрепи и хематома изчезна напълно.. Щом кръвта е кафява, тя  е стара и се изчистваш. Лекарят би трябвало да ти е предписал медикаменти? Най малкото прогестерон? Не мога да каже дали е голямо или малко отплеването, щом го има трябва да се пазиш и да си полежиш. Да кофти е да си повечето време на легло, но като знаеш защо, си струва всяка една минута.. Бъди спокойна и светли мисли! Всичко ще бъде наред, когато и мама се чувства добре.  Успех! Simple Smile

Здравейте, присъединявам се към вас плахо, тъй като съм в 6+5г.с и с отлепяне на плодния сак. Имам кафяво зацапване от около седмица. Докторът ми написа болничен и каза да почивам.
Имам нужда от кураж! По снимката ми се струва доста голямо отлепване, въпреки че доктора нищо не каза за размерите ...
Моля споделете имали ли сте отлепване в ранна бременност? Как се развиха нещата?

# 659
Да, имам терапия. Благодаря за споделеното! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт