Лежащи мами - 50

• 32 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Bella-dona, кураж и лежане - всичко ще бъде наред!

Пеперуда, как се чувстваш след операцията? Аз съм с песар и чакам резултат от микробиологията взета две седмици след поставянето му. Но доколкото съм чела по форума, доста майки страдат от инфекции след поставянето на песар и направата на серклаж. Ще ти изпишат нещо, за да овладеете нещата. Дръж ни в течение Hug

Момичета, вие как сте с количеството околоплодни води? Преди два дни бях на преглед, за да се види какво е положението след поставянето на песара. Оказа се, че са в горна граница. Изпратиха ме на допълнителна фетална. Всичко е окей визуално с бебето. Пуснаха ми TORCH и там всичко е окей. Чакам обременяването с глюкоза в понеделник да видим за гестационен диабет (заявих си домашно посещение, за да лежа стриктно).

Моят лекар се притеснява, че така не си улеснявам положението с натиска върху шийката. Но доколкото разбрах, ако не е и диабет, няма какво да се направи и просто са си повече водите.

Тези от вас, които са с поставен песар, притеснявате ли се при ходене по голяма нужда, особено ако положението е запечено? На мен това ми е голям филм и постоянно се притеснявам да не съм разместила нещо... Имам чувството, че все за нещо се панирам...

# 751
Kikb ти в коя седмица си. Още съм в болницата вливат ми антибиотик. Утре ще ме изпишат и минавам на хапчета.

# 752
Kikb ти в коя седмица си. Още съм в болницата вливат ми антибиотик. Утре ще ме изпишат и минавам на хапчета.

В 26 г.с. + 3 дни. Броя всеки ден и се моля за по-прилични седмици!

Щом ти вливат антибиотици и е хванато навреме, всичко ще е наред.

# 753
Разбирам те, стискам палци за всички майчета и техните рожби. Много е тежко и голямо напрежение.

# 754
Това с ходенето до тоалетна и на мен ми е голям филм. Добре че ходя, като по часовник всеки ден в един и същ час и нямам запек.
Но, докато стигна до там….. коремните мускули сякаш ще се спукат ….
И когато уринирам е филм , усещам как мехура се свива и сякаш гръбнака ми се прибира на мястото си и олеква болката в таза и налягането ниско долу…… иначе сякаш нещо ще изпадне.
Но, реално само така усещаме
Аг каза , че конеца е здраво зашит и държи
Иначе дори да кихна се стряскам …..
колкото до бактерията Пеперуда , щом вече са ти вливали АБ няма опасност.
Иначе серклажа и песара винаги имат риск от заразяване зависи долу как са лактобацилите
Аз като човек изпил 22 Антибиотика, 4 венозни и над 15 вида вагинално
И винаги с дисбиоза и оскъдни бацили
Пак казвам че , това което ме спаси бяха лактобацилите от Надежда и аквасорса
Лактоабцилите най много помогнаха
Аг искаше и след серклажа да ги слагам
Обаче те доста държат предишните , правят ми Пх То кисело , естрогена държи баланса и реално бактерия там няма как да виреее
Иначе все нещо имах с конец без конец …. Няма значение. Аз преминах цялата Микробиология на различни бактерии и различни имена и семейства. Очаквах след серклажа да бъде мазало……. И да направя сепсис обаче ……. Някак спасението се намери. Затова ви споделям , като най удачна опция са те за да нямате тровене постоянно с хапчета …….
А колкото до запека , диаспорал 300 , който пия против контракции и стягане защото действа много добре на ендометриума и гладка мускулатура действа и разхлабващо.
Има проучване че най много истински мг има в него. Магнерот 500 и останалите неща са само сол …….. диаспорал и алеракт имат истинските дози мг точно пригодени против преждевременно раждане и стягания , които могат да ни скъсят…… и точно те ме разхлабват.
Така не се напъвам и нямам проблем
Че сега конеца е твърд след месец и се напрягам да не изпука и да не се скъса……
Макар че Аг ме погледна странно , като и казах какво си мисля и че такова нещо е невъзможно защото бил копринен номер 4 дебелина и номер 6 ако не се лъжа
И това , което си представяме ние няма общо с реалността ….. 😆ама все пак пусти страх…..
И така , това са нещата , които ми помагат на мен , като резистентен организъм на който нищо не му действа ……
Бях на венозен магнезии в болницата после у нас си го пусках. С мъжа ми обикаляхме денонощно аптеки да купим последната останала ампула защото го няма никъде ……..
а 3 месеца не ми се лежеше в болница
И така пуснах го у нас и имах също запек
Но, след 1 брой диаспорал до 2 часа нещата са Ок
Успех на всички и психически кураж🍀😊🙏

Общи условия

Активация на акаунт