Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 19 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Едва ли, вирус си е.  На морето последно сме били преди 4 дни сутринта, а от снощи имат симптоми децата.

Лизи да не сте настинали от морето

# 706
Орехче, няма шанс 😁. Никога не са на един акъл. Ако единият ми помага, другият ще разхвърля и помагача се нерви и става предпоставка за бой.... Аз вместо да свърша за 10 мин ще оправям след тях и ще ги разтървам.

# 707
Хора май съм с ковид, тъпото упътване на теста няма на български. Някой може ли да помогне. Пускам снимки.

# 708
Да Лизи, тестът е позитивен за Ковид и отрицателен за грип А/Б.
Бързо оздравяване!

# 709
Бързо оздравяване, дано малките се разминат

# 710
  • Бургас / Славейков
Съболезнования Лизи!И бързо оздравяване!Дано децата се разминат по леко.За черен бъз знам че се дава след три години.Аквасорс   и аз мисля да давам може би от август да започнем преди яслата.Весело изкарване на всички които са на морето. Ние носихме на плажа една голяма кофа ,играчки за пясъка ,това бе достатъчно.Докато бяхме там не мръдна от пясъка, иска само да копае .И задължително нещо за мазане .Виртуално искам да почерпя .Вече имам кака студентка.

# 711
  • Велико Търново
И Вики много обича да помага, вадим заедно дрехите от пералнята и ги слага в сушилнята. С прахосмукачката ми носи тръбата, когато я махна, подава ми чиниите от съдомиялната (винаги изтръпвам, но гледам да съм бърза).

Милото, понеже нашата педиатърка беше отпуска я водихме в спешното, там изписаха антибиотик. Сега като се върна я заведох и при нея, питаме какви изследвания сме пускали, но те нищо не са, и каза че сега с антибиотика няма смисъл да пускаме.

Аз и друг проблем имам, нещо много започнаха да я хапят, не знам дали комари или нещо от вкъщи. Чистих стаята, матраците, нищо не виждам да има. Според педиатърката уртикарията която получи не е от нищо за мазане, а от самото ухапване. Аз също съм на пъпки , но не се възпаляват, а нейните стават по- големи и червени.
Другия месец сме на Родопите и направо изтръпвам при мисълта че ще я хапят. Тази сутрин се събуди в блънди, снощи излизахме и имаше едни буболечки и комари и вече не знам.

Доволни ли сте от някое устройство за комари вкъщи, да видя да взема и да пробвам.

Лизи, бързо да се оправяш и да не лепне и децата !

# 712
Черен бъз домашен нашата лекарка ми беше казала, че мога да давам на каката след 2г по 1/2 кафена лъжица. Като тръгна на ясла имаше един период в началото където според мен се разболяваше много, а според лекарката даже малко. Периода мина за 2м, ама не е от черния бъз, защото него не знам дали и 5 пъти го дадох.

Лизи съболезнования и бързо оздравяване.

# 713

Ето го Вики по боксерки на площадката,носим чанта с гащи и баксерки за смяна ,пикае на поразия 🤣

# 714
  • Велико Търново
От другата седмица педиатърката ни праща за физиотерапия, ще правят нагревки на Вики, то няма изчистване от тия храчки. Някой дали е правил на по- големите си дечица. Не знам какво да очаквам.

Болибон, нали с лимонена трева беше казала че гониш комарите. Капнах една капка на блузата на Вики от външната страна, то смърди че се нетраен 😃

# 715
Пламинго аз съм ходила няколко пъти на нагревки, не знам при децата дали е същото, но насочват едни уреди към лицето и седиш, дори не усещаш топлото, кой знае колко. Не е нищо особено. Не е болезнено или нещо подобно.

На Яна температурата няма сваляне, измъчи се.  Вчера на обяд е яла за последно, като след това повърна всичко и от тогава  до сега, нито глътка мляко или хапка храна не е приела. Температурата е 39+ градуса, с диалгин спада на макс 38 и след малко пак я качва. Не е яла, а памперса ѝ прелива от разстройство. Вчера си легна в 18:00 и не е ставала въобще до тая сутрин в 9:00ч, 2,3 часа беше будна и лежеше на дивана и сега пак спи. Утре ще е трети ден, дано спре да качва температурата. Пие изопринозин и го повръща. Много ми е жал, не знам как да ѝ помогна.

# 716
Пламинго аз съм ходила няколко пъти на нагревки, не знам при децата дали е същото, но насочват едни уреди към лицето и седиш, дори не усещаш топлото, кой знае колко. Не е нищо особено. Не е болезнено или нещо подобно.

На Яна температурата няма сваляне, измъчи се.  Вчера на обяд е яла за последно, като след това повърна всичко и от тогава  до сега, нито глътка мляко или хапка храна не е приела. Температурата е 39+ градуса, с диалгин спада на макс 38 и след малко пак я качва. Не е яла, а памперса ѝ прелива от разстройство. Вчера си легна в 18:00 и не е ставала въобще до тая сутрин в 9:00ч, 2,3 часа беше будна и лежеше на дивана и сега пак спи. Утре ще е трети ден, дано спре да качва температурата. Пие изопринозин и го повръща. Много ми е жал, не знам как да ѝ помогна.
Лизи даваш ли някакви прахчета за да не вземе да се дехидратира? С това обилно разтройството и без прием на течности трябва да се внимава. Дано и мине бързо. Щом спи постоянно значи наистина и е лошичко. Плами е същата като е с температура😢

# 717
Ре комфорт почваме от днес за разстройството, до сега беше на безлактозно мляко и картоф, но
 последните 24 часа нито е яла, нито пила от млякото. Хидратина го повърна.

Лизи даваш ли някакви прахчета за да не вземе да се дехидратира? С това обилно разтройството и без прием на течности трябва да се внимава. Дано и мине бързо. Щом спи постоянно значи наистина и е лошичко. Плами е същата като е с температура😢

# 718
Лизи,пробвай с хексалгин на нас само това ни помогна

# 719
Лизи,пробвай с хексалгин на нас само това ни помогна
Диалгина не е ли същото?

Общи условия

Активация на акаунт