Хитринки за всякакъв случай 39

• 46 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
... В този ред на мисли- къде да търся резервни подложки за парочистачка, моята е лидълска?
В Лидл. Ако е от триъгълните, следващата седмица пускат.
Аз ползвам и обикновени парцали (бивши тениски, потници и т.н.). Малко повече играчка е омотаването, но вършат работа.
Да, от триъгълните е. Мерси много, ще ида да си взема. Иначе и аз правя разни приспособления, даже ми се иска да е нещо с ластик, не да се лепи.

# 301
Момичета, имам от миналата година Suifter консумативи за обиране на прах. Счупи ми се дръжката и не помня даже от кой магазин (и кога) съм я купувала.
В най-близкият ми ДМ нямаше...предложения къде да търся, моля. Физически магазин само ме устройва.
Благодаря!

# 302
Момичета, имам от миналата година Suifter консумативи за обиране на прах. Счупи ми се дръжката и не помня даже от кой магазин (и кога) съм я купувала.
В най-близкият ми ДМ нямаше...предложения къде да търся, моля. Физически магазин само ме устройва.
Благодаря!
Кауфланд и Фантастико

# 303
  • На брега на реката
И в Техномикс на бул.Европа съм виждала.

# 304
Много са удобни наистина, само не много бюджетни... Особено щом малко детенце пипа и ще се бърше сигурно по безброй пъти.
Един спрей за почистване на екрани и голяма ролка хартиени кърпи може би ще са още по-добър вариант.
Нещо такова, съвсем произволен посочвам, има голям избор на марки и съответно цени.
https://www.nachisto.bg/product/medix-preparat-za-pochistvane-na … itoriekrani-sprey
Поради горепосоченото, съвсем бих избягвала да е по-скъп, евтините вършат чудесна работа а ще ви трябва често, не е като да си бършеш екран на компютър през няколко дни.
Този спрей за почистване на монитори/екрани Medix откъде се купува?

# 305
Дали в тази тема преди време се даде съвет как да се почисти стара лепкава черна дръжка на уред? Каква беше хитринката?

# 306
Май с ацетон беше.

# 307
Аз предложих ацетона. Понякога действа, понякога не, обаче Simple Smile

# 308
Много са удобни наистина, само не много бюджетни... Особено щом малко детенце пипа и ще се бърше сигурно по безброй пъти.
Един спрей за почистване на екрани и голяма ролка хартиени кърпи може би ще са още по-добър вариант.
Нещо такова, съвсем произволен посочвам, има голям избор на марки и съответно цени.
https://www.nachisto.bg/product/medix-preparat-za-pochistvane-na … itoriekrani-sprey
Поради горепосоченото, съвсем бих избягвала да е по-скъп, евтините вършат чудесна работа а ще ви трябва често, не е като да си бършеш екран на компютър през няколко дни.
Този спрей за почистване на монитори/екрани Medix откъде се купува?
Вземете който пръв ви се изпречи и не е особено скъп, според това къде пазарувате. Изобщо не е важна марката а просто да е предназначен за почистване на екрани, този го показах на случаен принцип просто да покажа за какъв продукт говоря.

# 309
  • На брега на реката
Момичета, в какво количество вода се разреждаше Фронтлайн за голямо куче?
Искам да напръскам за хлебарки, но не си спомням дали беше 1 литър или 0,5 л.?

# 310
500 или 700 мл мисля беше...

# 311
Здравейте, как почиствате тоалетна чиния, до която не достига вода /душ-слушалката не стига до нея, защото чинията е зад параван/? Капак, седалка и самата чиния отвън ще трябва да се чистят и търся варианти.

# 312
Здравейте, как почиствате тоалетна чиния, до която не достига вода /душ-слушалката не стига до нея, защото чинията е зад параван/? Капак, седалка и самата чиния отвън ще трябва да се чистят и търся варианти.

Мия всичко с дезинфекциращи мокри кърпички за тоалетна от ДМ (напоени са с някаква белина). Вътре обливам с Доместос. Това дезинфектира по-добре от топла вода, която не е достатъчно топла да убие микробите и измива идеално. После полиране с хартия да не остават петна. Всичко си блести.

# 313
  • Mediterraneo
Понеже нямам сифон в банята извън душ зоната, а тя е далеч от тоалетната чиния, пръскам с препарат за дезинфекция отвътре и отвън, после почиствам с влажна кърпа седалката.

# 314
Пръскам с доместос, после обливам с кофа гореща вода.

Общи условия

Активация на акаунт