АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 024
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Пият ли вода вашите деца? С шише  на авент сме ако има значение. Зспопнах да му предлагам вода когато започна захранването, но той неможе да суче от шише. С шишето само си чеше венците но, не пие.

# 706
Дремките са ми три, като не броя ако се събуди в пет, яде и си доспива. Две са по 30 мин и една дълга. Издържа макс три часа бодърстване.
Вода давам от изписването още (шести ден). Пие я. Пробвай да я затоплиш малко и да видим дали ще пропие.

# 707
Пият ли вода вашите деца? С шише  на авент сме ако има значение. Зспопнах да му предлагам вода когато започна захранването, но той неможе да суче от шише. С шишето само си чеше венците но, не пие.

Баткото ми беше така и направо му взех чаша от този тип:

# 708
Да, с леко затопляне може и да стане. И аз давам от самото начало, но честно казано пропи по сериозно като започнах с бебелан вода. Ползвам я предимно само за пиене, рядко за млякото. Пие по 1 малко шише на авент сме и ние, 125мл на денонощие.

# 709
  • София
При мен се получи спад в количествата кърма. Малката не е наддала този месец 😒 Може би от лошо засукване, стана много любопитна и често като сме навън се разсейва и върти, оглежда, а аз бързам да приключим. Въпреки, че ми е второ, не се справям с различните пози (само люлка правим) и съм в търсене на консултант. Хедра и Ася са с пълни графици, очаквано.

# 710
Аз ползвам възглавницата за гръб на дивана като мини матрак отгоре с някоя пелена слагам бебчо да лежи, сядам първо от едната страна, после от другата. Като се подпра на противоположната страна има идеален достъп до гърдата и така суче, пък аз релаксирам. Гравитацията му помага така, защото нямам много силна струя.

# 711
Дами, докога мислите да стерилизирате? Мислите ли, че ще е проблем да спра сега на четвъртия месец?

# 712
Дами, докога мислите да стерилизирате? Мислите ли, че ще е проблем да спра сега на четвъртия месец?
Аз не го правя от 4 - ти месец.
Има ли някое бебче, което не спи през деня? От три дни малката спи по час, час и половина за целия ден.. Какво се случи не знам, но е кошмар, защото с неспането е и мрънкането...
От три, четири хубави дремки, сега е една.

# 713
  • София
Като навърши май 3м спрях да стерилизирам. Аз мия с толкова вряла вода, че си се убиват всякакви микроби и бактерии.

И моята прави супер кратки дремки и то 2. Някои дни си откарва 2 по 2 часа, друг път общо 2 часа дори не се събират.

# 714
Има ли някое бебче, което не спи през деня? От три дни малката спи по час, час и половина за целия ден.. Какво се случи не знам, но е кошмар, защото с неспането е и мрънкането...
Да не избива зъбче. Моя син от 3 4 дни е кисел. Спи много кратко. Дори и вечер се буди. Днес видях, че зъбчето е леко пробило и драска.
На мен захранването нещо не ми върви. Отказва пюрета, но има голям интерес към нашата храна.С такъв поглед ни гледа и отваря уста, че направо ще ни изяде. Пробвах да му дам кус кус яде с кеф. Но пюретата ги отказва тотално.

# 715
Да не избива зъбче. Моя син от 3 4 дни е кисел. Спи много кратко. Дори и вечер се буди. Днес видях, че зъбчето е леко пробило и драска.
На мен захранването нещо не ми върви. Отказва пюрета, но има голям интерес към нашата храна.С такъв поглед ни гледа и отваря уста, че направо ще ни изяде. Пробвах да му дам кус кус яде с кеф. Но пюретата ги отказва тотално.

Какви пюрета даваш?

# 716
Ми сърбят я венците много. Мажа с клечките и давам хамомила и се успокоява. Не знам защо не спи. Да избиват и да се свършва, че е мъка 😁.
За пюретата аз давам на гербер и купих на хип да пробва. Ами не ги яде. На хип са по - гъсти и не ги предпочита.
Днес ще дам лъжичка пуйка в някое от пюретата.
Тиква и ябълка или морков и ябълка, как се водят? Зеленчукови или плодови?

# 717
  • София
Аз се отказах да правя домашни и да ги хвърлям. Нашата само купешките признава, топли задължително, защото се поотпускат и стават точно една идея по-течни. Хип, Гербер, Холе, Бейбилов, Лупилу - всички яде.
Има ли плод броя към плодови и гледам да е въведен. И аз съм взела такава комбинация, но тя вече има въведени доста плодове преди това.

Камилията не се ли даваше само няколко дни точно преди избиване на зъбчето като е най-критично (макс около 7-8 дни)? По спомен такъв беше начинът на прием като взимах при баткото и хич не ми допадна, че е за такъв кратък период, защото при него е имало мрънкане и по 2-3 седмици и настървено чесане. Веднъж взех и до там.

# 718
Аз се отказах да правя домашни и да ги хвърлям. Нашата само купешките признава, топли задължително, защото се поотпускат и стават точно една идея по-течни. Хип, Гербер, Холе, Бейбилов, Лупилу - всички яде.
Има ли плод броя към плодови и гледам да е въведен. И аз съм взела такава комбинация, но тя вече има въведени доста плодове преди това.

Камилията не се ли даваше само няколко дни точно преди избиване на зъбчето като е най-критично (макс около 7-8 дни)? По спомен такъв беше начинът на прием като взимах при баткото и хич не ми допадна, че е за такъв кратък период, защото при него е имало мрънкане и по 2-3 седмици и настървено чесане. Веднъж взех и до там.
Вобще не съм се сетила, че като ги стопля малко ще се втечнят. Ще пробвам днес.
Камилия не давам, а хамомила 30ch( 9ch)топченцата. Може да се дава, когато се налага. А клечките веднага действат. Те са на оражел, купувани от iherb.

# 719
  • София
Ами то на Камилията основната съставка е хамомила пак. Странно че има такива, които имат по-дълго ползване, може би зависи от формата и допълнителните съставки. При малката супер много облекчава Дентокинд гела. Вече като го види и отваря уста. Заредила съм и Осадент. Те са такива топченца, ама много трудно й ги давам.

Охх и аз искам да избиват, ама поне до 2г и малко ще се приключи чак с кътниците, които са най-тегави 😀

Общи условия

Активация на акаунт