АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 020
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Я като сме на тема доктори,ми споделете при кой ортопед в София да я заведем?
Първия път бяхме при Фурлакис, но сега съм му писала и втора седмица вобще не отговаря.
Утре сме на преглед и изследвания.

По търсене във форуми видях, че препоръчват д-р Ивайло Ефремов като много добър ортопед. Аз не съм запазвала час (а и забелязах, че и той е доста труден за запазване) и не мога да дам мнение за работата му, но съм се насочила към него и ще се опитам да запазя.
 При Фурлакис часовете са просто за месеци напред. Примерно, аз имам час с малкия за 29.01.25 г. 😁 това нормално ли е? За мен не.

# 751
Я като сме на тема доктори,ми споделете при кой ортопед в София да я заведем?
Първия път бяхме при Фурлакис, но сега съм му писала и втора седмица вобще не отговаря.
Утре сме на преглед и изследвания.

По търсене във форуми видях, че препоръчват д-р Ивайло Ефремов като много добър ортопед. Аз не съм запазвала час (а и забелязах, че и той е доста труден за запазване) и не мога да дам мнение за работата му, но съм се насочила към него и ще се опитам да запазя.
 При Фурлакис часовете са просто за месеци напред. Примерно, аз имам час с малкия за 29.01.25 г. 😁 това нормално ли е? За мен не.
А предния път му писах и ми даде седмица след това...така, че не съм сигурна колко са заети. Като в Токуда и Надежда, все са им заети линиите и не може да се свържеш с тях, а като съм в чакалнята, друго виждам.
Няма в моя град ортопед иначе да съм отишла при най-обикновен.

# 752
Много препоръчвам д-р Церовски. Кабинетът му е в Манастирски ливади. Само да знаете, че не работи с направления, както е Фурлакис

# 753
  • София
И на малката часът е при Фурлакис. Още след раждането й запазих и ще ходим ноември. Почти на 8м ще е тогава 😂

Нищо не давам на бебето на своя глава. 2-3-5 мнения, колкото е нужно ходя, но сама не предписвам. Няколко пъти бяхме с гърло в нас. Нея не я хваща, педиатърката гледа винаги, но те още нямат сливици и досега не я е хващало гърло. Лекарства, които са за деца над 1г само по доза от лекар давам (осцилококцинум и витамин С са така). На баткото след 2г възраст даже започнаха да му ги изписват лекари конкретно тези двете.

# 754
Ние всички изкарахме нещо нз от кой дойде от мм от училище или от каката от два дни на градина...но леко и на крак бива положението...бебето имаше т.около 37+ден и половина мислех,че е от зъби ама май не....обадих се на лл вчера,изписа Вит Ц ампули и грип стоп капки,днес бях и да я преслуша (беше в отпуск)стодал сироп  обикновен не фемили специално наблегна и биозин лактоферин.
Леко зачервено гърло,кашля ама аз мисля че от слюнките.
Та продължаваме ...ама и мен ме хвана и вчера беше голям зор да се грижа за две леко болни деца ....🤯🤯🥴

# 755
  • Варна
Лекарите няма как да знаете дали изписват антибиотици "за щяло и нещяло". Затова те са лекарите, не ние. Имали сте късмет тоя път да се оправите само с хомеопатия и температупонижаващо, но аз не бих лекувала на своя глава толкова малко бебе. Сама съм свидетел как кръщелницата ми буквално от сутринта настинката за часове я превръщаше до вечерта в пневмония! Така, че имайте едно на ум, с най-добри чувства го казвам ❤️

Като сме тръгнали да препоръчваме ортопеди, за Варна ви препоръчвам д-р Пенев в мед. център Хигия. Млад лекар, много добре обяснява и е много приятен. При него часовете са месец напред.
За малката запазих и нефролог - д-р Ганева, на 28.10 е часа, още нямам мнение там.

# 756
За ортопед в София ние бяхме при д-р Шайлеков и останах много доволна. Хубаво обяснява и обстойно преглежда.

# 757
https://m.bg-mamma.com/?topic=1699445.new#new

Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт