Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 785
  • 746
  •   1
Отговори
# 360

Дойде и моята поръчка от Гиза. Плажът наистина мирише на настъргани моркови, много свежичко.

Другите взех за проба. Помирисах всички от шишенцата, допадат ми, ще видим по-нататък върху кожа.
Уханието ми е едно към едно с оригинала.
Добро лошо момиче също много ми хареса.

# 361

Дойде и моята поръчка от Гиза. Плажът наистина мирише на настъргани моркови, много свежичко.

Другите взех за проба. Помирисах всички от шишенцата, допадат ми, ще видим по-нататък върху кожа.
Уханието ми е едно към едно с оригинала.
Добро лошо момиче също много ми хареса.
Каква трайност имат тези парфюми, след като не съдържат спирт?

# 362
При мен трайността на маслата е огромна,нищо че не са разредени.

# 363
Доброто момиче го тествах на китка след като пуснах поста към 16.30ч. Въпреки голямата жега, го усещах до 23ч, след което взех душ.
Много ми хареса аромата, ще си взема и спрей.

# 364
  • Стара Загора
Новият Диор вече имитиран от Дивайн Simple Smile

https://divainparfums.com/products/divain-889-woman

# 365
  • София
Никога не съм поръчвала от Дивайн, ама трябва цели 3 парфюма за БД Sad, а аз искам само 1 /макс 2 Simple Smile/. Случвало ли се е да има промо с БД без минимална сума за поръчка?

# 366
  • обл. Шумен
Мишчица, и аз никога не съм поръчвала от там. До последно заглеждах 2 от Shobi, но май повечето оценки са отрицателни.
Та затова се загледах в Divain, видях че имат намаление. За 100 мл. - 34 лв. За доставка ми посочва 8 лв. такса. Ама тия 100 мл....нещо не ме устройват, въпреки че май изпращат мостричка. Пак няма гаранция, мострата може да е по-качествена от съдържанието в бутилката. 😕

# 367
Да ви разкажа за нишовата серия на Мартин Лион-дойде Сантал-а....Не мога да си кривя душата-докарали са го, много даже...Да не казвам голяма дума,че е попити неразличим от оригинала....Има развития парфюма, след 2-3 часа усещам онова "сапуненото", НО.....😂😂😂😂. За траен е траен. Обаче му липсва шлейфаааа😂🤣🤔... Засега най-шлейфов ,траен,сочен е парфюма на Камея. Затова няма да дам 89 лв за този.

# 368
Ех Monadirs,включваш се точно на време.Тея дни мислех да питам за мнения за  Bianco Latte.Голяма лудница из мрежите,вече ме гризе яко любопитството.
Guidance-а е в кошницата но още се чудя дали/или Grinning Май ще пускам поръчка.

Можеш ли да опишеш Hundred Silent ways? Че след тая греда с Hacivat изобщо не поглеждам Nishane.
Във Фрагрантика го оприличават на ВО,но като гледам пирамидата хич не ми се връзва
За мен няма общо  с БО. При мен е цветя, но не свежи, а меки, сладки, без да са ванилови, може би от сандаловото дърво и подправките. Много приятен, женствен аромат. Далеч е от Хачиват и дори от Ани.

А от къде може да се поръча този Hundred Silent ways Simple Smile

# 369
  • Sofia
Този конкретно е от Дивайн. Предполагам го има и на други места.

# 370
Никога не съм поръчвала от Дивайн, ама трябва цели 3 парфюма за БД Sad, а аз искам само 1 /макс 2 Simple Smile/. Случвало ли се е да има промо с БД без минимална сума за поръчка?
Не си спомням да е имало БД,за по-сигурно разгледай Инстаграма им,там пускат всички промота.

# 371
  • София
Аз си взех липата на L'erbolario, има 15 мл за 30 лв. Поръчах и тази на Jenny Glow от Podium. След това мисля да взема още нещо на L'erbolario, може би Слънчогледа.

# 372
Аз си взех липата на L'erbolario, има 15 мл за 30 лв. Поръчах и тази на Jenny Glow от Podium. След това мисля да взема още нещо на L'erbolario, може би Слънчогледа.
Много са нетрайни парфюмите на тази  фирма. Аз поръча 4бр. по 15 мл. Много са свежи, но не траят и 1 час!

# 373

Вчера си поръчах 2 бр парфюми  + 1 боди спрей Хавай . Безплатната доставка е за над 80 лв

# 374
  • Sofia
Аз често поръчвам от Дивайн и съм много доволна. Досега само един път съм връщала парфюм, но всичко мина нормално. А сега имат -55 %, това е супер оферта. Чак ме е яд, че онзи ден поръчах на -50%. Simple Smile Да не остана по-назад поръчах и аз Hundred Silent Ways from Nishane и Velvet Vanilla from Mancera, която отдавна бях набелязала, дано не се разочаровам. Добавих и един Moonlight by Ariana Grande за двете ми момичета, много си падат по нейните аромати, Cloud By Ariana Grande им е любим.

Общи условия

Активация на акаунт