Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 792
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Където е сърцето
https://martinez-perfume.com/product-category/parfumi/damski-par … er_brand=guerlain
Oтзиви за този,оргинала ми е много любим,ама цената ми е в повече за всеки ден.Четох ,че бил сполучлив,ама и Заг има отзиви,че е добре,ама аз не останах впечатлена,верно че не го поръчах от сайта а от една дама,може и тя да ме е метнала нещо.

# 286
Бихте ли споделили кои са най-шлейфовите парфюми,които имате?😁 Не е задължително да са само имотационни....

# 287
Versace Crystal Noir и Thierry Mugler Angel (от летищата) са ми the Top of the Tops; поддържам си ги постоянно.

# 288
  • София
Моите са:  Гиза-Love tuberose,Good girl gone bad
Refan-LVB Floral; Because it"s  you
Sansiro-Olympea
Karl Lagerfeld-For her
Kameya-Vip 212; Vip 212 Rose

# 289
https://martinez-perfume.com/product-category/parfumi/damski-par … er_brand=guerlain
Oтзиви за този,оргинала ми е много любим,ама цената ми е в повече за всеки ден.Четох ,че бил сполучлив,ама и Заг има отзиви,че е добре,ама аз не останах впечатлена,верно че не го поръчах от сайта а от една дама,може и тя да ме е метнала нещо.

В Гиза също го има. Номерът е D 299. Не съм го пробвала обаче,  но си спомням, че имаше доста  доволни.
https://giza-perfumes.eu/vanilov/144-parfyum-d299-mon-ger-ekskluziv.html

# 290
  • Deutschland
Шлейфов на първо време се сещам за Малката черна рокля на Рефан и Магнетизъм на Заг. Първият е спрян, за втория не съм сигурна. Също и Very irresistible и на Рефан и на Заг.

# 291
В DM дали има някакъв парфюм с аромат на липа?

# 292
Шлейфов и траен Nebras  арабски , клонинг  на  Били Айриш и Bade'e Al Oud Amethyst Lattafa Perfumes,  клонинг на  Atomic Rose Initio. От оригинали- Thé Amara Van Cleef & Arpels, Angel Muse, Italica (2021) Xerjoff, Womanity Mugler , Subversif Brecourt  и др

# 293
  • София
За мен най - шлейфов е Hermes - Elixir Des Merveilles - оригинал
Други също: Zag : Womanity - Mugler;  Giza :  Angel nova - Mugler

# 294
Днес реших да съм с масло ( The bleu Bvlgari Гиза) . Исках да видя дали се радвива добре, знам че в топлото парфюмите на спиртна основа се изпаряват по-бързо а маслата се задържат по-дълго. Не случайно в арабският свят са толкова използвани.
Не издържах и се напръсках отгоре със супер лекият fleur de portofino Мартинез.
Получи се много добре, маслото се усеща осезаемо, аромататът е много релаксиращ  , нежна виолетка и чай.
Мисля другият път да напръскам отгоре prada infusion d iris, мисля че ще стане супер комбо.
Гиза имат намаление , докато се наканя и амбър хроматик и дона корал са изчерпани.

# 295
Здравейте. Имате ли впечатления от имитация на Заг на Narciso Rodriguez Poudree? Хубава и трайна ли е? И доколко е близка до оригинала? Благодаря.

# 296
Здравейте,търся имитация на BDK-PAS CE SOIR.

# 297
  • Deutschland
Здравейте. Имате ли впечатления от имитация на Заг на Narciso Rodriguez Poudree? Хубава и трайна ли е? И доколко е близка до оригинала? Благодаря.

На Заг. Ако я има още. Много пудрен и траен. Ако го има още, пробвайте.

# 298
  • Където е сърцето
А да има добра имитация на BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE или Amethyste?

# 299
Бихте ли споделили кои са най-шлейфовите парфюми,които имате?😁 Не е задължително да са само имотационни....
От оригинали -всичко на Монтал, Мансера, ЕЛи Сааб,Диор,Аник Гутал, Всички цветни Ангел-и на Мюглер, На Maison Аlhambra,Нарцисо Родригес- Есънс
От наливните- Андела (Заг и Гиза), Май Уей (Заг и Матринез) ,Наркотик Фльор (Мартин Лион),Бланш (D&P),Coconut Passion Victoria's Secret (Zag)
Вчера си получих Плажа ,Хануман и Пастел на Гиза. Хануман отпада или за зима или просто отпада.В момента хич не ми харесва,ама хич.
Плажа и Пастел- трайни,свежи,влачат шлейв над 12 ч на дреха.страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт