Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Плажът и след пране оставя следа:),огромна трайност.

# 301
Бихте ли споделили кои са най-шлейфовите парфюми,които имате?😁 Не е задължително да са само имотационни....
От оригинали -всичко на Монтал, Мансера, ЕЛи Сааб,Диор,Аник Гутал, Всички цветни Ангел-и на Мюглер, На Maison Аlhambra,Нарцисо Родригес- Есънс
От наливните- Андела (Заг и Гиза), Май Уей (Заг и Матринез) ,Наркотик Фльор (Мартин Лион),Бланш (D&P),Coconut Passion Victoria's Secret (Zag)
Вчера си получих Плажа ,Хануман и Пастел на Гиза. Хануман отпада или за зима или просто отпада.В момента хич не ми харесва,ама хич.
Плажа и Пастел- трайни,свежи,влачат шлейв над 12 ч на дреха.страхотни!

Може ли линк към този Плаж 😅

# 302
Плажът и след пране оставя следа:),огромна трайност.
Голяма любов ми е на мен сега Yellow Heart

# 303
Предполагам е на LV on the beach https://giza-perfumes.eu/drvesen/546-parfyum-uns98-plazht.html

Заг имат ли техни имитации, че ми е близо, ако може да не поръчвам

# 304
Предполагам е на LV on the beach https://giza-perfumes.eu/drvesen/546-parfyum-uns98-plazht.html

Заг имат ли техни имитации, че ми е близо, ако може да не поръчвам
Да,същия:) Нямат Заг за жалост.За това втори път го взимам от Гиза!

Вчера влиза колегата в стаята ми(в офиса) и казва-"ааа,на морковки ли мирише" Laughing и аз питам-лошо ли мирише?  и той -"нее,много е хубаво и свежо" Satisfied
Значи не само на мен ми мирище на прясно настъргани,свежи моркови в началото,след часове започва да мирише на чисто.

# 305
Видяло се е, ще поръчвам.
Има ли пробвали Maison Margiela sailing day и when the rain stops от Гиза?

# 306
Има,НА МЕН лично не ми харесват,не са ми интересни и не са кой знае какво.

# 307
  • Варна
Имам ги и двата от Гиза, също като "Ре" ги определям като "просто стават". В раздел "незапомнящи", "невпетляващи", дори и в момента нямам никакъв спомен как ухаеха. Но в никакъв случай не са неприятни, просто в известна степен са безлики.
Последният път в магазина Гиза се въздържах и от Autumn Vibes.

# 308
Уханието(амоуаж) на Гиза как е като трайност и става ли за лятото?

# 309
Като трайност не мога да кажа , защото не съм го разносила .Не е ,,летен " аромат , би могъл да се носи лятото , но според мен есента ще му отива повече Simple Smile
Гушлив аромат е

# 310
Уханието е с голяма трайност при мен,но сега в тези жеги абсурд да се пръскам с него:)

# 311
Жегите "изяждат"парфюма. Дори най-трайните и шлейфови, дават "фира"😁....

# 312
  • Deutschland
Освен Ерба Пура, който продължава да е моден в немско.

# 313
  • Варна
Жегите "изяждат"парфюма. Дори най-трайните и шлейфови, дават "фира"😁....
Наистина с повечето аромати е така, прехвърли ли скалата 25-26 градуса, в комбинация с неумолимата влага при нас край морето, малко са ароматите, които се справят. Но пък в последните дни два мога да определя за отличници - Armani ADG Profumo от Камея и TF Beau de jour от ЗАГ. Изобщо не се трогват от фурната навън, много солидни.

# 314
  • Варна
Black Afgano е изчерпан в Гиза и предполагам, че няма да го зарежда повече. Имат го Martinez и Martin Lion, но не съм ги ползвала. Някой може ли да ги сравни, ако има наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт