Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пробвайте на Ив Роше без алуминий.

# 361
  • Някъде там
На Балеа не вършат работа с 0%алуминий за съжаление,понеже и аз предпочитам без алуминий и все още търся такъв ефикасен,иначе на опаковка са много сладурски.
Без алуминий харесвам Виши и Юсерин, но не са за тази тема.
Последно си закупих Дав с праскова и потвърждавам, че аромата е много свеж, не е химичен. Ухае си точно на праскови, не ми допада само това, че аромата е доста силен. Предпочитам по деликатен аромат.

# 362
  • 🌊
Преди да мина на Одорекс бях с Нивеите без алуминий, но на стикове. В ДМ мисля, че имат само мъжката версия, но и от нея бях доволна

# 363
  • Deutschland
Мнение за Микса пантенол комфорт за лице? Една жена ме заговори в ДМ, та се отплеснах и съм бухнала в кошницата за лице с пантенол, вместо голямата кутия със серамидите. Плюс тва съм взела твърд крем за ръце 😂. Голям съм заплес, но крема ме интересува. Благодаря

# 364
Искрица, на мен ароматът на Дав с праскова не ми се струва натрапчив, даже изобщо. Лек е и не се задържа много.

Фрау, за мен е чудесен лосионът на Микса Пантенол комфорт. Заедно с другият в кутия, който е със син надпис са единствените им без минерално масло и съм много доволна. Изразходвам наличните им лосиони с помпа и спирам да купувам други освен лилавият и синият в кутиите.

# 365
Пробвайте на Ив Роше без алуминий.
Не върши никаква работа през зимата, представям си при тези температури.
Хвърлих го.

# 366
  • Deutschland
Това е твърдият крем за ръце. Уникално ухае на портокал / според моя нос/. Овлажнява и омекотява много повече от стандартен крем.

# 367
Това в Бг не съм го виждала досега. Дано го пуснат, бих го пробвала.

# 368
Фрау, много интересен продукт, но и аз не съм го виждала при нас. Задължително ще го купя ако го видя.

# 369
  • Deutschland
Момичета, не знам дали е нов. Ако да, вероятно затова при вас го няма. Алверде не е марка, която ми харесва, но този продукт е супер.

# 370
  • София
Дами, моля за мнение за този дезедорант:

# 371
  • Варна
Дами, моля за мнение за този дезедорант:

Аз го ползвам от 2 години. Нямам забележки, върши ми работа, не захабява тениски, не ми пожълтяват дрехите от него. Аромата не е траен, но аз не се и потя толкова много. Подновявам често през деня.

# 372
И аз го харесвам, защото мирише на чисто, не дразни, но не е много траен

# 373
  • София
Daisy_D, Г-жа Рамацотиблагодаря, че споделихте мнение. Simple Smile Дъщеря ми днес го е купила и се чудеше дали ще й влезне в употреба.

# 374
Твърд крем за ръце, интересно звучи. На алверде съм ползвала подобен продукт, този боди бътър, обаче за топлите месеци ми идваше тежък:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт