Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, в Лили дали се продават кинезио ленти за лице? Изобщо във Варна къде бих могла да намеря?

# 616
# 617
Благодаря ти, Janice!Чудех се дали някъде мога да ги намеря във Варна във физически магазин.

# 618
Момичета, помните ли марката Le petit marseillais? Имаха чудесни продукти за коса, но не съм ги виждала от много време. В интернет виждам, че продават само душ гелове.

# 619
С какво са по- различни кинезио лентите за лице от тези за тяло?

# 620
Доколкото съм гледала всички казват, че тези за тяло не стават за лице. Дали заради лепящата част или нещо друго нямам идея. Тези ленти видях преди години от водещата Гала и тя 100 пъти повтори да не се използват за тяло.

# 621
Вероятно различна "сила" на обтягане, освен и естествено размера, тези за тяло са големички обикновено. Те всъщност и за тяло не са баш едни и същи всичките де.
Заглеждала съм от време на време, но за мен кинезилентите винаги съм ги считала за нещо дето трябва много добре да знаеш какво правиш и защо, а при мен естествено не е такъв случаят Grinning Съответно се въздържам.
Ще ми е интересно ако някоя от вас сподели какво постига с тях за лицето си.

# 622
  • Light of Zartha
А каква е ролята на тези ленти? Някакъв хит ли са в момента?

# 623
  • Някъде там
Здравейте!
Искам да попитам цената на продуктите в онлайн магазина на Лили и физическите такива, една и съща ли е?
По конкретно ме интересува цената за този продукт.

# 624
Цените са еднакви, но доста често продукти, които са на промоция, не са налични във физическите магазини. Мога да дам пример с розовото масло на Banila co, което от доста време е на -35%, но в който и обект да вляза, все го няма.

# 625
Мисля че имат от време на време по нещо което само онлайн е на промоция, поне имам бегъл спомен че съм мяркала по някое време. Но си го пише изрично в онлайн магазина, така че ще го видите като проверявате там.

# 626
  • Някъде там
Благодаря.
Ще се разходя до там тези дни, в краен случай, ще си поръчам от сайта на марката.

# 627
А каква е ролята на тези ленти? Някакъв хит ли са в момента?

Хит са от няколко години в световен мащаб, но може би тук сега навлизат. Това са ленти, с които кожата се опъва и захваща с тях, за да стои в изпънато състояние. Основно с цел да не правим мимики, докато спим, с което да получаваме мимически бръчки.

# 628
  • Плевен
Здравейте!
Правили ли сте връщане/ рекламация на онлайн поръчка Lilly drogerie?

# 629
  • Пловдив
Снощи дирих тоя вариант на Ултра Ду, ама шампоана...нямаше го нийде.

Общи условия

Активация на акаунт