Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Понеже съфорумка със снимка на Кари Брадшоу пита за маски, споделям мои любими, като пропускам Миша, защото тя каза, че не ги харесва, на мен са ми сред любимите.

Шийт маски - Chamos
https://remedium.bg/search?q=chamos&#postFilters=category;eq;5ec … d6af72c3ad4d45ce7

От маски сашета за мазане купувам Apivita, 7th heaven и да ви кажа най-много залагам вече на шийт маски и домашни маски. Много съм доволна, следвам две жени в социалните мрежи Таня Пейчинов и Дони Василева. Чудесни домашни маски дават, правя си през 1-2 дни и съм доволна, все с продукти, които имам вкъщи.

# 601
  • Някъде там
Здравейте! Мисля, че в предната тема някой питаше за ароматите на ЕА, подариха ми комплект лосин и EDP ( бял чай). Оказа се страхотен и ме изненада, не очаквах, че ще го харесам.Даже имрънках на майка ми, че си харчи парите и отиват на вятъра. Не бях права Simple Smile
Оказа се, че е с нежен и пристрастяващ аромат, който е с прилична трайност.

Колебая се между белия чай EdP и Sunflowers HoneyDizi EDT. Днес ще ги пробвам как стоят в жегата и дано вече избера.
Лосионът бързо ли попива?
Koжата ми е сухичка и нямам проблем с попиването на лосиона.

# 602
Джанис, може ли да споделиш профила на тази Дани?
Имаше една лист маска на Балеа Aqua май беше, която много харесвах, но май вече я няма.

# 603
  • София
Janice_, моля да споделиш профилите на  Таня Пейчинов и Дони Василева.
Излезнаха ми  жени с тези имена, но не знам кои са.

# 604
Купували ли сте кола маска от ДМ на гранули/перли - италианска пише, че е?
Има и нагревател за кола?
Н
Мисля да си взема, но не съм ползвала и ако някой има наблюдение, моля да сподели мнение?

# 605
+1  още  Skinclopedia  доволна съм имам измивен гел за лице,серуми сега ще си взема и крем за лице за пуснали.🙂

# 606
И аз съм доволна от серумите с хиалурон и ниацинамид.

# 607
Дони Василева:
https://www.facebook.com/share/zkaAyeN8KFgW4qR4/?mibextid=LQQJ4d

Таня Пейчинов:
https://www.instagram.com/tpeychinoff?igsh=Z3I3dWExbW1pcjA4

Споделям профила на Дони Василева във фейсбук, защото там качва всичко, а в инстаграм доста от видеата ги няма.
Изпробвала съм маската за брюнетки с кафе и царевично нишесте. Направих я вчера, а съм я правила и преди това няколко пъти, чудесна е. Пробвала съм маската за лице с домат и овесени ядки, както и маската с жълтък, мед и кисело мляко. От профила на Таня пробвах маска с ленено семе, бадемово масло и царевично нишесте, също е хубава.
И двете имат доста азиатски рецепти с ориз, от който правят маски и тоници, предстои да опитам и тях.

# 608
  • София
Janice_, благодаря за споделеното! Simple Smile
Нямам инсгаграм и няма да мога да следя Таня Пейчинов.

# 609
Amiamo, пак може да отваряш профила й от време на време, дори и без регистрация. На мен и двете дами ми допадат с домашната козметика, която показват. Засега не съм била разочарована. Поръчах си гел от алое вера и ще пробвам маската за коса на Дони Василева. Има хубави попадения, а някои излизат и доста по-бюджетни от козметичните в дрогериите.

# 610
  • София
Amiamo, пак може да отваряш профила й от време на време, дори и без регистрация. На мен и двете дами ми допадат с домашната козметика, която показват. Засега не съм била разочарована. Поръчах си гел от алое вера и ще пробвам маската за коса на Дони Василева. Има хубави попадения, а някои излизат и доста по-бюджетни от козметичните в дрогериите.

Намерих профила й във ФБ. Simple Smile

# 611
Не знам дали там е активна, видеата с маските гледам в инста.
Особено скрабове за тяло и лице са много по-икономичен вариант спрямо тези от дрогерията. Захар, зехтин и кафе имам винаги вкъщи, така че няма да се налага да купувам нещо допълнително.
В дрогериите цените на някои артикули са доста високи. На Nature of agiva скрабовете гонят 10 лева, а стигат за няколко ползвания.

# 612
Като стана дума за цени, вчера се втрещих в кварталния супермаркет като видях душгел Нивея 250 мл за 9,40 лв. Вярно, че лятото спекулират с цените на тези стоки, но прекаляват. Днес влизам в ДМ и виждам слънцезащитен оцветен серум пак на Нивея за 36,90лв. Това е абсурд, цените на аптечните марки са по-ниски сега. А да не говорим, че има и селективна козметика за по-малко пари.

# 613
  • Някъде там
Като стана дума за цени, вчера се втрещих в кварталния супермаркет като видях душгел Нивея 250 мл за 9,40 лв. Вярно, че лятото спекулират с цените на тези стоки, но прекаляват. Днес влизам в ДМ и виждам слънцезащитен оцветен серум пак на Нивея за 36,90лв. Това е абсурд, цените на аптечните марки са по-ниски сега. А да не говорим, че има и селективна козметика за по-малко пари.
За съжаление не само цените на козметиката са такива. Хранителните продукти също са с доста голям скок, нищо не ме изненадва.
За да не е спам вчера успях да си взема поръчката от ДМ( тази с безплатна доставка).
Закупих си препоръчаните в темата кремчета за пети, както и слънцезащита.

# 614
Всичко е до тавана, но не приемам, че една и съща стока в Германия е по-евтина отколкото при нас предвид ниския ни стандарт.

Общи условия

Активация на акаунт