Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 408
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хареса ми маската, лицето ми светна. Ще си слагам по една през вечер да се прибера подмладена и разкрасена. 😁

Всичките маски за лице, които сте показала са много хубави!
Аз съм пристрастена към маските за лице. И ги ползвам с удоволствие. Simple Smile

# 586
Би трябвало да има код на партидата.
Онлайн може да се провери кога е била произведена.

# 587
Отдавна не пишат изрично до кога са годни във вид на крайна дата, не и на козметика. И да има на някои, вече не е масово. Слагат един номер на партида и има сайтове в които можеш по него да провериш кога е произведено нещото.

# 588
Сравнително скоро бяха коментирани двата шампоана на Елсев с хиалуронова киселина, но не намирам. Може ли с две думи, който ги е ползвал, да каже как са? Косата ми в корените е ок, но в дължините много се изсуши (правих малко повърхностни кичури преди няколко месеца) и се чудя, дали някой от двата вида е за мен. По принцип много харесвам малките шампоан и балсам, които Лореал слагат в кутиите си с боя. Някой има ли идея, дали имат аналози в големи опаковки и ако да, кои са? Косата ми става страшно мека и лъскава с тях, без да е сплескана.

# 589
питах тук в темата и ме отказаха от розовия

# 590
Здравейте! Няма да ползвам талоните и затова, ако някой ги иска, нека ми пише.  И да ми разясни какво трябва да правя.😃

# 591
Свободни талони на Микса и Гарние от мен Blush

# 592
  • Някъде там
Здравейте! Мисля, че в предната тема някой питаше за ароматите на ЕА, подариха ми комплект лосин и EDP ( бял чай). Оказа се страхотен и ме изненада, не очаквах, че ще го харесам.Даже имрънках на майка ми, че си харчи парите и отиват на вятъра. Не бях права Simple Smile
Оказа се, че е с нежен и пристрастяващ аромат, който е с прилична трайност.

# 593
  • Light of Zartha
аз пък съм много доволна от серума с витамин Ц, както и от ретинола. Не толкова от хиалуроновата киселина, но пък майка ми го обожава.

# 594
питах тук в темата и ме отказаха от розовия
Той розовият е с гликолова киселина мисля. Тези, за които питах, са със зеленикаво-сини опаковки ☺️

# 595
А кои са тези сайтове? Може ли линк?

# 596
А кои са тези сайтове? Може ли линк?
Няма конкретен, който ползвам. Търся в гугъл check expiry date, излизат поне няколко.

# 597
Здравейте! Мисля, че в предната тема някой питаше за ароматите на ЕА, подариха ми комплект лосин и EDP ( бял чай). Оказа се страхотен и ме изненада, не очаквах, че ще го харесам.Даже имрънках на майка ми, че си харчи парите и отиват на вятъра. Не бях права Simple Smile
Оказа се, че е с нежен и пристрастяващ аромат, който е с прилична трайност.

Колебая се между белия чай EdP и Sunflowers HoneyDizi EDT. Днес ще ги пробвам как стоят в жегата и дано вече избера.
Лосионът бързо ли попива?

# 598
белият чай - универсален нежен порфюм

# 599
  • Пловдив
Oт Скинциклопедия съм ползвала 2 серума, които бяха с талони 1+1 подарък с хиалуронова киселина и витамин B5; и против несъвършенства с ниацинамид и цинк. Не очаквам чудеса, съчетавам грижата и с други продукти. Понесоха ми добре на кожата. Другото, което съм ползвала е балсамът за тяло:
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skincyclopedia-losion-za-tyalo-s … 801017004862.html. Много добра хидратация, ще пробвам и другите.

Общи условия

Активация на акаунт