Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 382
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Отстъпката за рд си важи онлайн и във физически магазини.

# 646
плекс олиото се появи само за кратко в софия и после изчезна, обиколила съм много магазини и го няма никъде
отстъпката за рд мисля, че остана само за онлайн покупки - поправете ме, ако греша
Не е само онлайн, просто не е както беше едно време само да си покажеш документ за самоличност на касата, а е през приложението. То си е талон за просто.
Скрит текст:
И на мен ми харесваше повече преди, че не беше за едно пазаруване а колкото искаш в рамките на седмица Grinning Ама... беше то. Иначе си правех едно голямо зареждане на козметика и битова химия и подобни, но не наведнъж че съм пешеходец. Но пък ми беше на няма и 5 минути ДМ и не ме бъркаше колко пъти ще отида, идеално ми идваше така на няколко пъти.
Съвсем в началото като го промениха, имаше тук-там недообучени служителки които казваха че е само онлайн, но не е така. Може и затова да си останала с такова впечатление.

# 647
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро,четка от Дм която да сресва заплитаща се коса?🙂препоръчайте ми от какво сте доволни вие?
Четките на Дори, за мен са страхотни. Справят се супер със заплетената коса на малката ми дъщеря.
Гита Ог, днес ще имам излизане и ще видя дали ги има налични и в нашия град. Искам да помоля, ако сте го използвали да споделите мнение.
За втори път го взимам. Мирише не особено приятно, но добре почиства и не оставя усещане за мазно, за разлика от ДМ-ските, които пък направо ми смърдят гадно.

# 648
Някой да е пробвал тази серия?

Хидратира ли добре или изсушава? Хем да пречиства корените пък и да хидратира ми звучи като нещо невъзможно. В момента ползвам лилавата Plump серия и съм доволна, но няма да откажа нещо добро, хидратиращо

# 649
Аз използвам шампоана от серията от една седмица. Засега съм много доволна. Добре хидратира и наистина измива хубаво. Косата ми имаше нужда от точно това в момента.

# 650
Да Препоръчате хубав околоочен крем? За тъмни петна и изморени очи.В последно време никак не си харесвам зоната на очите.
Тази лилавата серия на Лореал, за мазна коса става ли?

# 651
Момичета, може ли снимка на прахчетата за избелване на бели дрехи? Веднъж ли се ползват или от прахчето се добавя при всяко пране? Оказва ли влияние, ако има някакви шарки по дрехите? На тях избеляват ли цветовете?

# 652
Аз скоро пробвах прахчето за избелване на ДМ. За съжаление дрехите ми излезнаха жълти под мишниците, а преди това не се виждаше. А изкуствените бели материи направо си е*аха майката. Не знам какво очаквах, но останах малко разочарована. Уж следвах инструкциите върху опаковката.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 22:28 от Lale_Lili

# 653
Здравейте! Аз досега само ви четях, нямах с какво полезно да се включа, до днес Laughing
Имам спомен, че много хвалехте едно олио за коса - plex, което явно е било изчерпано в повечето филиали, ако помня правилно какво се е писало тук. Днес ми привлече вниманието и си го купих, само искам да споделя къде го видях -на стелажа с малките опаковки на различни продукти, който е разположен непосредствено до касите - където са малки кремчета, дезодоранти, дъвки  и т.н. Може за някого да е полезно и също да го открие там.
Или просто винаги си ф било там и  вече си е налично и не липсва?

# 654
аз съм го купувала от рафта с пълноразмерни продукти

# 655
  • Deutschland
Рали, да не би да си купила друго олио?
Обикновено Плекс олиото стои при останалите продукти от серията.

# 656
  • Пловдив
А доволни ли сте от това олио? Аз също исках да пробвам серията Плекс и първоначално взех само шампоана. Обаче изобщо, ама изобщо не ми хареса, направи ми косата суха и отпусната. Ужас.

# 657
на мен само олиото ми хареса

# 658
  • Пловдив
Мерси, ще го взема тогава, ако го видя. Бях се отказала да го търся след този катастрофичен опит с шампоана, но ще го включа пак в списъка за търсене. Simple Smile

# 659
Рали, да не би да си купила друго олио?
Обикновено Плекс олиото стои при останалите продукти от серията.
Не знам, мисля, че е коментираното:
Скрит текст:
Потърсих в сайта на ДМ - не го откривам въобще...

Общи условия

Активация на акаунт