Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Ако ходите в Гърция или има кой да ви прати оттам... иначе за съжаление в България отдавна не се внася.

Момичета, помните ли марката Le petit marseillais? Имаха чудесни продукти за коса, но не съм ги виждала от много време. В интернет виждам, че продават само душ гелове.

# 631
Не са ми толкова на всяка цена, но имаха един чудесен розов шампоан и се зачудих защо изчезнаха от нашия пазар. Иначе съм толкова запасена с продукти за коса, че не смея да купя вече нищо.

# 632
  • Mediterraneo
Момичета, помните ли марката Le petit marseillais? Имаха чудесни продукти за коса, но не съм ги виждала от много време. В интернет виждам, че продават само душ гелове.

При нас се намират продукти за коса, като гледам. Не съм пробвала никога марката.

# 633
Добро утро,четка от Дм която да сресва заплитаща се коса?🙂препоръчайте ми от какво сте доволни вие?

# 634
  • Ланкър, планините Овнерог
Цените са еднакви, но доста често продукти, които са на промоция, не са налични във физическите магазини. Мога да дам пример с розовото масло на Banila co, което от доста време е на -35%, но в който и обект да вляза, все го няма.
Баш него го взех преди около 2-3 седмици от физически магазин на Лили за 25лв. От магазина им на пазара в Мусагеница (Сф)

# 635
  • Някъде там
Добро утро,четка от Дм която да сресва заплитаща се коса?🙂препоръчайте ми от какво сте доволни вие?
Четките на Дори, за мен са страхотни. Справят се супер със заплетената коса на малката ми дъщеря.
Гита Ог, днес ще имам излизане и ще видя дали ги има налични и в нашия град. Искам да помоля, ако сте го използвали да споделите мнение.

# 636
  • София
За заплетена коса също предлагам четките на Доори. Страхотни!

# 637
  • Пловдив
Колко струват?

# 638
  • Някъде там
В Лили около 14 лв.Може да следите за промоция, моите ги взех 10 лв. .

# 639
Благодаря🤗ви ще ги погледна тези четки!

# 640
Тази четка Doori не става за къдрава коса. Огъва се самата четка и бодличките се кривят, защото са много меки и тънки. Минава само отгоре и замазва, не може да разреши в дълбочина. За прави коси е идеална.

# 641
Е то за къдрава коса... За какво сресване говорим? То там под душа каквото срешеш и разплетеш с балсама и стига толкова Grinning

# 642
Аз не реша по принцип, но като направих опит - не става. Мъж ми обаче много си я харесва. Носи си я и сега на морето.

# 643
Кой е най-зареденият ДМ в София? Искам да си ползвам отстъпката за рд. Ще се радвам и да намеря плекс олиото - така и никъде не го видях..

# 644
плекс олиото се появи само за кратко в софия и после изчезна, обиколила съм много магазини и го няма никъде
отстъпката за рд мисля, че остана само за онлайн покупки - поправете ме, ако греша

Общи условия

Активация на акаунт