Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 527
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Одорекс спира  изпотяването, но спреш ли да го ползваш,  доста време  след това под мишниците мирише на мърша. Ползвала съм го, но никога повече няма да го ползвам. Sad

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 20:10 от Amiamo

# 346
  • Deutschland
Фрау, понеже си споменавала, че си в Германия, този дезодорант на Дав виждала ли си го скоро?
Скрит текст:
Миналата година си накупих доста бройки от ДМ с код, но сега не го намирам, понеже пак има код и исках да си взема. Трябва да погледна и в Росман и супермаркетите. Дали не са го спрели в Германия?

За съжаление не съм го виждала в ДМ отдавна.
В Амазон го има със сигурност.
В Реве

https://shop.rewe.de/p/dove-deo-spray-belebendes-ritual-ohne-alu … ium-150ml/8301394

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 07:31 от Фрау С

# 347
При мен нищо не спира изпотяването, но това е съвсем нормален физиологичен процес и нямам проблем с това, важно ми е да няма неприятна миризма, с Дав туширам всичко, затова купувам само тях.

# 348
Одорекс спира  изпотяване то, но спреш ли да го ползваш,  доста време  след това под мишниците мирише на мърша. Ползвала съм го, но никога повече няма да го ползвам. Sad
Не съм и нямам намерение, агресивен е доста и съм виждала и стряскащи кожни реакции от него. На друга позната пък се наслушах на оплакванията че голяма работа като е суха под мишниците, при положение че по гърба се поти повече.
Потенето не ми пречи, пречи ми само миризма ако се появи.
На Дав много хвалби имах от приятелка за този който е като гъбка, взех си да го пробвам но чак Уау не мисля че беше. От стиковете им също не останах впечатлена, май още ми се подмята някъде един преполовен.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:31 от natka

# 349
И аз като natka. Даже не си купувам ролони, стикове и т.н.

# 350
Някой пита по-назад за ежедневни превръзки. Доволна съм от тези:

И тези:

Микрото са наистина микро, за силно вагинално течение или за “хващане” на началото на цикъла не стават, но иначе са много удобни и изобщо не спарват или усещат. Зелените са по-големи, но пак са тънки и също са много удобни.

# 351
А от тези кои са хубави?
Връщам ви отново на дезодорантите, че отдавна ги заглеждам. Първия е имитация на La Vie Est Belle и е подходящ за по-студено време. Обаче останалите с какви аромати са? Да не би да са твърде сладникави? Търся нещо свежо и ненатрапчиво, подходящо за лятото.

# 352
Момичета, от доста години ползвам компактна пудра на Essence и съм доволна от резултата. Но в последните две, които купувам се пукат в средата много бързо и почват да се ронят. Първата не бях видяла, че беше като подута в средата, но втората внимавах в избора и днес пак гледам е почнала. Прилагам и снимка. Някой друг има ли такива наблюдения и предложение за друга подобна бюджетна пудра, чудя се на Bell, ако имат такава?

# 353
  • Варна
А от тези кои са хубави?
Връщам ви отново на дезодорантите, че отдавна ги заглеждам. Първия е имитация на La Vie Est Belle и е подходящ за по-студено време. Обаче останалите с какви аромати са? Да не би да са твърде сладникави? Търся нещо свежо и ненатрапчиво, подходящо за лятото.

Аз си взех този с кокоса. Няма силна или натрапчива миризма, аз и не обичам такива. Дискретен е, не знам как да обясня. Но ми допада, че е ефикасен - изпотих се, но без неприятна миризма. Дъщеря ми също го хареса та ходих да взема още няколко бройки докато ги има, че май са лимитки. А и този с кокоса е 200мл, а другите само 150мл.

# 354
Момичета, от доста години ползвам компактна пудра на Essence и съм доволна от резултата. Но в последните две, които купувам се пукат в средата много бързо и почват да се ронят. Първата не бях видяла, че беше като подута в средата, но втората внимавах в избора и днес пак гледам е почнала. Прилагам и снимка. Някой друг има ли такива наблюдения и предложение за друга подобна бюджетна пудра, чудя се на Bell, ако имат такава?
Скрит текст:
Полей я със спирт, сложи отгоре кръгче от хартия за готвене и я притисни с нещо, да стане пак плоска. Примерно с капачка от бурканче, от тези, които са плоски отгоре. Остави я отворена спиртът да се изпари, да изсъхне и си я ползвай.

# 355
Скрит текст:
Полей я със спирт, сложи отгоре кръгче от хартия за готвене и я притисни с нещо, да стане пак плоска. Примерно с капачка от бурканче, от тези, които са плоски отгоре. Остави я отворена спиртът да се изпари, да изсъхне и си я ползвай.
Благодаря ще опитам.

# 356
Аз използвам тази фиксираща пудра на Aura и съм доволна:
https://shop.lillydrogerie.bg/aura-goodbye-shine-matirascha-pudra-543255

# 357
  • София
Скрит текст:
Благодаря ще опитам.

Също предлагам с чист спирт. Ако имаш спирт в спрей шишенце, по-лесно става.

# 358
  • Deutschland
Свежи и ненатрапчиви дезодоранти за лятото на Дав може би, на Балеа са сладникави повечето.

# 359
На Балеа не вършат работа с 0%алуминий за съжаление,понеже и аз предпочитам без алуминий и все още търся такъв ефикасен,иначе на опаковка са много сладурски.

Общи условия

Активация на акаунт