Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Deutschland
Да, същото е.

# 661
Те по едно време мислех че са наваксали и са качили всички продукти онлайн, но напоследък пак се случва по нещо да го няма там като потърся...

# 662
Аз за избелване на дрехи изпозлвам сода. Винаги в бялото пране ръсвам сода, много съм доволна, запазва белия цвят, а и за почистване на пералнята също 😹

Снощи минах набързо през ДМ, уж за едно нещо пък напълних торбата🙈 всичко е ново за мен, като изключим боти блендера който редовно си купувам, интересна ми е маската за устни, душ гела мирише много хубаво, а кремът за тяло на Нивеа мирише божествено 🥰

# 663
Наскоро взех лосиона на Vaseline от снимката горе. Първоначално ухаеше много добре, сега имам чувството че мирише на развалено мляко 😭.

# 664
  • Някъде там
А лосиона на Vaseline?
Как е като аромат. Много интерсни са ми продуктите на марката. Днес като отида до ДМ обмислям да си взема балсама им за устни.

# 665
Много вайръл е станал този лосион и в тик ток и да не остана по-назад и аз го взех😹
Честно казано аромата на крема на Нивеа е по-хубав. Този на Vaseline си мирише точно на какао.

# 666
А има ли някакъв блясък този лосион?

# 667
А има ли някакъв блясък този лосион?
не

# 668
Не мога да разбера това спиране на продукти на Balea... Балсама им от серията Aqua е божествен а никъде не го намирам вече, нито в сайта го има..

# 669
  • София
Много продукти на Балеа липсват в ДМ. Дори дезедорантите им в тези горещини не са заредени.

# 670
  • Deutschland
Момичета, тези Вики бутик не са ли пуснали нови разновидности на лосионите за тяло? С нови аромати имам в предвид.

# 671
  • Някъде там
Момичета, препоръчайте нещо добро за по-бърз тен, което е налично в ДМ.
Използвам тези продукти и съм много доволна, но ще сме доста време на морето и ми се  иска да пробвам и нещо с по нисък фактор или без.

Вчера загледах тези два продукта, но не са ми познати.

# 672
И мен много ме дразни липсата на продукти на марките на ДМ в техните обекти…

# 673
Искрица, колко често го нанасяш първия показан? Ползвам същия, но без особен ефект

# 674
  • Някъде там
Искрица, колко често го нанасяш първия показан? Ползвам същия, но без особен ефект
Всички слънцезащита подновявам през два часа.

Общи условия

Активация на акаунт