Отговори
# 420
Оле сериозно лии😳 припознала съм се значи, защото снимката е качена многократно в seyfer, но явно съм в грешка

# 421
  • Яко в Матрицата...
На Рамо трябва да му плащат вредни заради сцените му с тази “актриса”. Че и с другата в ролята на майката на 🐟 …

# 422
Фраг, мраг - йок.

# 423
Размазаха ги от снимки и пак не могат да подготвят един фраг навреме! 🙃

🧿🤍👑🍀🧿

# 424
Гледам жалките опити на Буч да настигне Рам и ми става смешно. Голямо притичване и припатъркване след него пада.  Много й се иска милата да ги снимат в един кадър с Мердо, ама той нарочно засилва крачката Joy

Music passion girl, дай Боже и ние с такива снимки след 2-3 години Heart Eyes

Heart

# 425
  • София
Нали знаят, че ако сложат във фрага това, което са снимали днес, никой няма да гледа.
И ако Ферит не разбира за болестта, а нещо се карат, това ли да сложат, пак никой няма да гледа.
Изобщо, май и на мен вече не ми се гледа този петък. А толкова ми хареса краят на миналата серия.
Еве, пълен смях е тази. Получава си заслуженото внимание.

# 426
Гледам жалките опити на Буч да настигне Рам и ми става смешно. Голямо притичване и припатъркване след него пада.  Много й се иска милата да ги снимат в един кадър с Мердо, ама той нарочно засилва крачката Joy

Music passion girl, дай Боже и ние с такива снимки след 2-3 години Heart Eyes

Heart

Дай Боже, Еве🥰❤

# 427
Гьозде Кансу обявила, че ще има изненади към финала на сезона! 👀

https://x.com/dtural/status/1792649325924823306?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 428
Гьозде Кансу обявила, че ще има изненади към финала на сезона! 👀

Тези изненади само да не са от снимката / не помня кой я публикува тук скоро/, където всички са бременни, вкл и Хатуч и Пелин пак Joy

# 429
Те 2 години така ни лъжат 😂😂😂
Големи изненади дават, щедри са хората.

Не знам за вас но на мен Гьозде изобщо не ми харесва как играе. Афра е по-малка от нея, но я слага в малкия си джоб. Гьозде на някой сцени особенно тези на които трябва да е драматична много изкуствено и преувеличено играе.

Това е непоискането ми мнение, просто видях интервюто и се сетих да го напиша 😂

# 430
Само не дай си боже,изненадите да са,Сейран да замине с Тарик,Ферит да е с Пелин после,Зерин бременна от Кязъм и т.н.Тия са луди пак да вкарат рибата,толкова съм ядосана днес,направо се чудя да продължавам ли да гледам глупостите им.А толкова хубав беше 70 епизод и си мислех,Ферит научи,сега ще тръгнат по болници и ще се разбере че не е болна Сейран.А то какво,сет със Пелин...Тая как не я е срам вече,никой не я иска,а тя се напъва да е в сериала.

# 431
Аз, понеже не гледам други сериали си преглеждам определени епизоди от нашата поредица.
Днес попаднах на епизода с изненадата която беше подготвил Ферит извън града. И тогава и сега ми беше много странно как го бяха облякли за тези вълнуващи моменти.
Обикновено облеклото му е доста свободно, разгърден и леко облечен. В тези кадри беше така опакован, че и да се случеше да има халвет, събличането му изисква доста време. Отделно той събу ботушките на Сейран, а се бухна с дебелите обувки в леглото. Тя ефирно облечена, той до гушата се навлякъл с дебели дрехи. Чапкънина се изложи тук много ми се струва.
Може би това се е коментирало това, но аз да съм го пропуснала. Моля да ме извините, ако ви занимавам с минали епизоди.
Няма фраг.
Лека и спокойна нощ.

# 432
  • София
И на мен нещо не ми се спи. Мисля си, ако Ферит наистина все още не е разбрал за болестта, дано пък Сейран да му каже в тази серия...

# 433
И на мен нещо не ми се спи. Мисля си, ако Ферит наистина все още не е разбрал за болестта, дано пък Сейран да му каже в тази серия...
Аз си мисля, че Сафет му е казал повече за срещите на Сейран  и Тарък,  защото при излизане от сградата, Ферит имаше много страховит поглед. Излъчваше гняв, яд и болка от новината която чу.
Единствено Сейран,  ако му разкаже цялата истина, той да се активира и потърси по специализирано лечение и по този начин да изолира натрапника Тарък.
Само, че СЦ за да има повече епизода сигурно ще ни хвърлят отново в стресови ситуации.

# 434
  • София
Аз мисля, че Ферит изглеждаше изплашен, точно като човек, научил ужасна новина.

Вижте какво ще има днес

Мерт проговори за приятелката си Афра Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 06:44 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт