АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Елчето е ангелчето Дан от Последната мисия на ангела.

Марги, щом хареса актьора тук ще ти хареса и филма му с КимЮ.
Забелязах, че за четирите сериала от 2024г., които гледахме почти всички имаме еднакви впечатления.
За Бегача гледах в едно видео, че 3г. е отлежавал като сценарий, защото са поканили много от най-известните актьори, но всички са отказали. Явно ролята е чакала УСок, а той пък направо се слива с героя си. Изпълнил е и 4 от песните в сериала, а една от тях са включили в музикална класация и е влязла в топ 100 на най-харесваните в момента песни. Този сериал определено го изстреля сред звездите на ЮК. А сериалът даже е надминал Кралицата на сълзите по популярност. Радвам се много за актьорите. Истината е, че като история не е нещо невиждано, но актьорите пресъздадоха тази любовна история толкова искрено и мило, че покориха и родната, и световната публика. Отделно има много свеж хумор, който също е голям плюс.
Марги, имаш достатъчно време да ни догониш и във вторник и сряда дружно да си коментираме финалните серии.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 15:59 от Рори72

# 226
Рудуду, Елчето е Kim Myung-soo (L). Наричаме го и ангелчето Данчо. 🙃
Текущият му сериал е Dare to Love Me

# 227
Дани, аз к-поп слушам от както гледам азиатско, т.е. вече 15-16 години. Хванах златните му години. Не съм твърд фен на никоя група или изпълнител, но има много, които ми харесват. И не само корейски, но и японски, та дори и китайски. За съжаление, някои от тях вече се разпаднаха.
Скрит текст:
Темата за к-попа я знам, но вече не следя толкова какво ново излиза. Само каквото ми попадне случайно. А, и честно казано, вече все по-рядко попадам на нещо, което наистина да ме хване от раз.

Боже, накара ме да си отворя папката с музика и се върнах години назад Hug.

# 228
LaughingLaughingLaughing Тъкмо ще просвещаваме непросветените WinkWinkWink Ще действаме на принципа - "Стари ,но златни"
2в1 специално за теб, от 2000та година, отворих си моя плейлист Laughing

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 17:17 от Danifin1

# 229
  • пустинен пъпеш
Аз харесвам  само няколко обединени в общ смислов цикъл песни на EXO,интересното е,че не слушам останалите им изпълнения.А не мога да спра да слушам ОСТ плейлиста на ,,The Devil Judge"(2021)+няколко от ,,Gu Family Book"(2013),АС и ,,Goodbye My Princess"(2019).Но да не се повтарям,вече съм писала за това.

# 230
Вече съм в  дълъг уикенд - 3 дни Smiley
20 Best Romance Comedy Kdramas That'll Make You Fall In Love!  2013-2023

https://www.youtube.com/watch?v=nweEhc0M-Jc

# 231
  • Варненска клюкарка
Значи да обобцим до тук по това което донесе снощи Профа като информация - Бегача на първо място в 103 страни, в т.ч англоезичи- САЩ, Канада, Великобритания. От 6 седмици на върха, само вдига рейтинг още.
 От дългата ми "кариера" в проследяването на резултати на турски сериали, досега ни един не е минавал на първо място в тези 3 страни, стигат до 3-то за около седмица и са до там. По повод англоезичните съм много впечатлена! Подозирам че скоро ще го налазят американските модни брандове, ако все още не са. Върти се някаква фотосесия на  с него на Калвин Клайн, Проф по този повод щях да те питам не беше ли тяхно лице някой от БТС. Сега с Бьон У Сок ми излизат абсолютно аналогични кадри - колана на боксерките с надписа СК, дънкова риза и дънки на мярката, но е по- разхвърлян.Трикотажа на марката също го видях по него, май само козметика не видях.

Рори, аз явно пак нещо не съм разбрала, не знаех Че Бьон У изпълнява песни в сериала, когато минах през ОСТ когато го започнах, видях че любимите ми ги пее някаква група ако не се лъжа Севънтийн. Две от любимите вече ги закачихвме на първа стран

Съдя и по любимата ми мрежа Шортси по собствените ми реакции, първата не беше полудявала така по К-сериал или  актьор, аз скоро не бях повтаряла серии, да не кажа че някои ги поглеждам и повече пъти Joy В началото не ми вдъхна много доверие и гледах заради главния, а и той не влезе веднага в образ на 19 годишен. Първо историята в наше време, а после минаха в миналото, но той още известно време не се вписа веднага, а си изглеждаше на към 28, говоря за сцените край плуния басейн.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 21:09 от Беллора

# 232
Белл, това че изпълнява 4 от песните е инфо от рускините. Другата седмица като свърши сериала ще наслагам ОСТ клиповете и ще се види дали и колко е пял наистина.
Има някаква магия в тази история. Има си всичко. Кандидат самоубийца, човек с увреждане, несподелена любов, първа любов - ученическа възраст, първа любов - студентска възраст, първа любов на 30г., втори шанс - няколко пъти, спортист, айдъл, артист, много свеж хумор, красива музика, приятелство, броманс, убиец, мистериозна бабичка, много химична двойка сладки главни, лигавеща се двойка, бойна майка, няколко вида целувки от главните и романтика, която е различна от обичайната романтика в сериалите.

# 233
Цитат
. Върти се някаква фотосесия на  с него на Калвин Клайн
Този някой е Jungkook от BTS. Той е лице на Келвин Клайн

# 234
  • Варненска клюкарка
Дани ето за това ми е питането за СК но тук са само 2-3 кадъра, има и още
https://www.youtube.com/shorts/njbU17znyfU

Излиза на фотосесия с СК при това с класическите рекламни кадри, запазена марка на бранда с ластичния колан с надпис на бельото подаващо се над колана на дънките. Има и по разхвърляни кадри. Излезе ми и някаква негова благодарност към марката, затова попитах. Примерно  козметика и парфюми на Диор ги  рекламират и Ча и Джуно  -първия е на серията Идън Рок, другия на мъжсата серия Соваж.  Ча е основно действащо лице и в рекламата на дамски Диор.

Рори, преди малко погледнах ОСТ и там го няма името му като изпълнетел. Половината са Еклипс (какъв  севънтийн ме гони мен) На първа страница в съответния списък под номера 69 и 70 са 2 от песните на Еклипс. В коя мрежа ги четеш рускините?

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 22:33 от Беллора

# 235
Може и  двамата да са представители на марката, нямам представа. До сега само Куки съм виждала да рекламира този бранд.
Jungkook is the face of Calvin Klein's Spring 2024 campaign
Според тази статия Куки е официално лице на марката за тази кампаия.

# 236

В началото не ми вдъхна много доверие и гледах заради главния, а и той не влезе веднага в образ на 19 годишен.
Същото усещане и при мен - уж само заради него гледах и не успях веднага да ги възприема като гимназисти, но някак се сляха с персонажите си и естествено взеха да им се получават нещата. В настоящето ми изглеждат все едно наистина са минали няколко години.

Истината е, че като история не е нещо невиждано, но актьорите пресъздадоха тази любовна история толкова искрено и мило, че покориха и родната, и световната публика. Отделно има много свеж хумор, който също е голям плюс.

Вярно, хумора е свеж.
На една от сцените избухнах в смях, но по-скоро се развеселих от собствената ми глупост -  явно не насмогвам да запомням имената на героите и в 7 еп. и след връщането в настоящето не схванах първоначално най-добрата приятелка на Сол от кого ще има дете въпреки, че в един момент спомена името му. 😂 Но и самата сцена преди да пристигнат в болницата и после докато ражда е забавна - приятелката хванала Сол за косата и нарежда как може заради мъжа си да си причинява такова нещо повторно. Сол в движение подрежда пъзела пита кой е той, че да го убие 🤣А щом брат ѝ влиза му се нахвърля с въпроса кога бил прелъстил приятелката ѝ 😂

# 237
Не забравяйте, че Бьон У Сок е и модел, така че е участвал в доста ревюта и рекламни кампании на различни брандове. Заедно с Нам Джу Хьок, Чанг Ки Йонг, И Со Хьок, И Сонг Гьонг са били част от YG KPLUS.
Ето ги с 13 принц

# 238

Рори, преди малко погледнах ОСТ и там го няма името му като изпълнител. Половината са Еклипс
...
Еклипс е групата в сериала и не е реално съществуваща, нали 🤔

В коментарите хвалят Бьон У Сок за красивия глас.... Излиза, че той изпълнява всички тези ли...

# 239
  • Варненска клюкарка
А, няма забравяне, непрекъснато ми излизат ревюта и фотосесии, но онова което описах ми изглеждаше по-различно. Като гледам тези среди в ЮК са много свързани- моделство, актьорство, пеещите, просто едни са повече  по едната част, други по другата, но като цяло всичко е в един кюп.

Марги и аз не разбрах, в ОСТ срещу песните пише Еклипс, според мен има такава група.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 23:44 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт