АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Беллора
Марги и аз е разбрах, в ОСТ срещу песните пише Еклипс, според мен има такава група.

Цитат
Eclipse (이클립스) is a four-member fictional project boy band under JNT. They were created for the tvN television drama Lovely Runner.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 07:16 от Danifin1

# 241
Няма група Еклипс. Тя е измислена за сериала. Песните на Еклипс ги изпълнява УСок, затова там където пише Еклипс да се чете УСок.
Въпреки, че са измислена група една от песните на Еклипс участва в истинска музикална класация. Вероятно затова има неяснота истинска ли е групата. Пък и може да си остане след сериала като истинска.

Белл, рускините ги чета в сайтовете със сериалите и във видеа в ютуб.

# 242
# 243
  • Варненска клюкарка
2в1, забравих да те попитам какво е YG KPLUS агенция ли?

Ехаа, я го гледайте тука каква форма🤪 от 2 часа все ми излиза, ама търсех едно видео което ми се изплъзна снощи и кой да види надписа на това Joy Чудя се от филм, сериал, или реал е това видуо😘
https://www.youtube.com/shorts/D399ap0A6Hk

С няколко кг повече е, може би затова в началото на Бегача малко по бавно се вписа в ролята на 19 годишния, сега е по-слаб отколкото формата му в началото.

Марги, раждането от самото начало с изврещяването на родилката по телефона, през накисването на айдъл във фонтана, и по-късно когато ГГ се заядоха по телефона за пострадалите дрехи на главния за 15 млн.и той започна да ги снима и да и ги праща, даже и бельото си  и прати на снимка, беше голям смях. Много беше смешен като се дупеше и въртеше из вана за да хнване в кадър дрехите намятани по седалките. Пристига човекът му за всичко и го пита какво правиш бе 😳

И приятелката и брата са много смешни и нататък, в 12та мисля че беше, се спуках от смях с едно криене в къщата, оказаха се там и двете двойки. Тук на кадъра вече се спипаха и взаимно се питат какво правят там, ама преди това брата отнесе един електрошок от сестричката си, а ГГ едвам я удържа да не го погне пак Joy

Наскоро направих съпоставка с образа на тоя актьор в Истинска красота, даже имаше една аналогична сцена с лиготене с тамошната му девойка, подобна на сцена от Бегача, а в 11-та за няколко минути се появи още един от Истинска красота и в сцената се оказаха наведнъж трима- шишото,  който го играе един и същ образ и в двата сериала, а брата и този който се появи замалко.
Марги моето гледане до към 6-та не беше много внимателно, яко ме хванаха в 7-8, та се връщах д си доглеждам пропуските, наисткина имах такива, а и вече имаше БГ превод.

Рори това за Еклипс е много странно, като се започне от името на групата (най общия превод е "залез").
На мен гласът на изпълнителя в песните ми звучи като на ГГ. Когато Профа донесе линковете със сериала, първо ме хвана музиката. За мен ще е по- изненадващо ако някое К -селебрити не пее, или не владее някой музикален инструмент, така че може би наистина Бьон У Сок пее. Наскоро донесох видео от Шортс,  където репетира песента за дъжда и някой отстрани му брои кога да се включи. По кадрите, по изпъкналите вени на шията се вижда че в сцената на пианото наистина пее, но това може и да е заменено после с със студиен запис или запис на друг изпълнител.

Чудя се от чий ли концерт са взели тези кадри за да направят концерта в сериала толкова реалистичен. Отдолу в някакъв момент течеше надпис, че са реални кадри

Снощи докато наглеждах Минка, загубих едно видео, понякога форума ми изписва грешка при връщане назад, дано днес го намеря. В общи линии, главните са в някакво предаване, водещата много им се радваше, каза им нещо в смисъл "хора, кога ще признаете (обявите отношенията си)"  Ким ХеЮн се обърна към колегата си с думите "Оппа, отговори ти" а той каза "Ноу комент" hahaha

Дани, Роун за Бонбон с Астин Мартин, хубавия мъж Бинчо, СонДже и релакс с божурите.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 13:43 от Беллора

# 244
Белл, видеото в линка според мен е реклама.

Много са смешни в къщата двете двойки като се гонят по стаите - в 12 серия. В общи линии и при тях показаха, че съдбата им е да са заедно и това още повече ме кара да си мисля, че версията с парализираната главна не е първата версия на живота им, а резултат от нечие "поправяне" на миналото.

Двамата главни ги гледах в 1-2 видеа и имаха много свободно и свойско държание един към друг, но УСок имаше същото държание и към КимЮ в подобни видеа във връзка с филма им. И Джун се държи така с колежките когато пускат видеа към някой от сериалите затова си мисля, че е част от рекламната кампания, а бегачите сега са на върха, предстои много чакан хепи енд, затова ще видим заигравка с публиката ли са тези реплики или заек в храстчето.

# 245
От сериал е видеото, Бел - Силната Нам Сун, което май е нещо като продължение на Силната ДБС. Там Бони май е злодеят в историята. 🔥

Първите серии на Бегача ги минах бавно, но гледах съсредоточено, че са скучни и не ми се иска да се връщам да си запълвам пропуските.😜
Момента с раждането е много забавен наистина, а на главната всичко ѝ се събра накуп 😆 Не успя да дочака Сон Дже, но на излизане хубаво го накисна във фонтана. А той целият мокър, но наперен като паун не отказа снимки на фенките 😂
Ох, да, чак бельото си снима 😂

Бьон У Сок пее, много му се радват феновете. Вярно, по-изненадващо би било ако някой не пее, не свири или танцува...

# 246
  • Русе
Данифин, благодаря ти за сутрешната съботна разходка на чувствата! Flowers Hibiscus
Ще чакам комедията "Пилот" от 31.07 с Чо Джун-сок, тук ще пада голям майтап. Simple Smile
Някой ме е дебнал и снимал със Сондже Wink , сигурно някой то Пилетата Joy Joy Joy
С Душевното торнадо на Мегадет вече съм в кондиция и готова за уикенда. Още веднъж благодаря!

# 247
  • Варненска клюкарка
След Елчето прихвам за Бони, чудех се за краткост Сокчето ли да го нарека, ама и двете стават Joy
Марги да, има продължение на Силната ДБС, май този път братовчедка и, четох нещо преди време, ама не ми хареса. Чудя се само дали е толкова ситна като актрисата в първата част.

Аз се връщах защото в началото гледах най-вече на руски, а там малко се различават нещата когато са с озвучка,  но пък по този ночин лесно свикнах с девойката, че даже и я харесах и се върнах да я видя в оригинал. Там ми станаха интересни първите трепети, по точно как ГГ хлътна. Но там наистина физиката и маниерите му са повече мъжки, отколкото нататък. Никой не се вписва от раз в някой образ, така че е нормално.

Преди да излязат 13 и 14 повтарях 11 и 12, имаше много забавни моменти, но се сещам когато главните се озоваха сами в една къща край морето и ГГ се кълне че нямал неприлични мисли, само ще спят и в момента в който го изрече и вдигна ръка да се закълне, че е чист като вода, се удари в тавана, т.е. висшата сила го порази с физическа болка защото излъга, имал е мисли и още как, ама го бях пропуснала в руския. Той изпълни обещаното но пък девойката го налетя там hahaha

Рори, аз съм виждала много, които се държат свободно зад кадър и по интервюта, някои яко флиртуват с колежките, чак се налага асистентите да ги потупват по рамото и да им напомнят къде се намират Joy В случая и девойката се държи доста свободно. Сигурна съм че ще разберем колкото сме разбрали за повечето, т.е. нищо Joy

Попаднах на видео от същото интервю за което спомзенах в предишниия пост, пак има малко превод, но липсва  доста, както и реакциите на водещата. Имаше и една реплика, ако правилно съм разбрала, дано пак ми попадне повече превод, главния казва че са много щастливи хора, хапват заедно, всичко ги радва, ако трябва да спасява някой ще я напъха в една чанта (колежката) и ще бяга с нея Joy
https://www.youtube.com/shorts/SDCQGR72qhQ

От почивките и от репетиция. Момента с изхлузването на храната от клеката е случайност, но са го оставили в серията Joy
https://www.youtube.com/shorts/cIYsGs0e2ns

# 248
Аз и преди писах, но в Силната Нам Сун, който е спин-оф на Силната Бонг Сун, Бони е мноооого лош. За сметка на това пък е толкова готин в костюмите, които разхожда и така добре си изигра ролята, че стана любимец на зрителите. Самият сериал обаче не е кой знае какво, особено сравнен с предишния за Бонг Сун.
Главната е една идея по-висока от Бонг Сун, но пък и главният не е от най-високите, та визуално нямат драстична разлика.

Бел, YG KPLUS е агенция за модели под шапката на YG Entertainment, които са една от най-големите компании в шоу бизнеса.
Обаче мисля, че се бъркаш, че братът на Сол е участвал и в Истинска красота. Сонг Джи Хо го няма в каста, а и във филмографията му не се споменава сериала.
И Ил Джун, който в Бегача е мениджър на групата, е бил един от съучениците на главните в истинска красота.

# 249
Сега се сещам, че за Силната Нам Сун сме писали и по друг повод. Питах за Пакито и колежката от Силната ДБС да не би пак да са в главните роли, а те били с камео участие. Много им се зарадвах тогава, но веднъж им стига, в подобна история втори път няма нужда...

Бел, нечистите помисли и конфузните ситуации вървят ръка за ръка hahaha Връщайки се вече в настоящето тя в старанието си да предпази Сон Дже в злополучната нощ непременно искаше да е до него. Отправи му обаче доста двусмислено предложение (да прекара нощта с нея), а той като я заведе в хотела започна да обяснява, че е нямала предвид страстна нощ😂
А момчето много търпеливо и в миналото, и в настоящето. Чака и не я притиска, без да е сигурен в чувствата ѝ не предприема нищо.

# 250
Е, какво да си помисли човекът като чу, че тя ще остане в апартамента му и после му каза, че искала да яде рамьон? Макар и да нямаше в предвид скрития смисъл на израза Joy.

Предполагам вече знаете, че това на жаргон е, че искаш да правите "кекс".

# 251
  • Варненска клюкарка
О, за Рамьона разбрах още в секретарката Ким, когато едната сестра на главната разбра че у дома на най-малката е идвал мъж да яде Рямьон, набързо я цапна 2-3 пъти как не я е срам, а тя се оправдаваше че наистина е ял..Докато сме на тема бит и култура, 2в1 да питам какво е това питие Маколи? Главния от няколко капки сдаде багажа, по-нататък и докато са на морето споменаха тази напитка, май я слагат за подсилване на чая, но толкова ли е страшна?  
Толкова са забавни сексуалните намеци в Бегача, че на човек даже не му липсват някои неща. Марги и още конфузи има- за презервативите знаеш,, преди това майка и ги видя да се целуватн, но за едната бройка не разпозна дребната си щерка, защото нашето момче почти я напъха в пазвата си, ама после родителката покрай презервативите стопли коя е целувал,  има сцена в която ГГ е гушнал ТеСонг и мъркаше нещо, ама като разбра чия глава гали изхвърча от леглото като ужилен Joy Назад пък конфуза с филма Първичен инстинкт, розовия сутиен, уж че на баба и после с ходенето до тоалетна, цял автобус спря нашия, че и стърча наоколо да я пази такъв кавалер Joy Нататък пък в новата им среща в 2023 я помисли за крадла, докато я гледаше от далеч какви ги върши и там голям смях, зад кадър 2 пъти повече Joy
Снимат сцената, но не могат да се пуснат, защото и двамата ще паднат по стълбите. На първия кадър я пуска за миг, но тя тръгва назад и веднага я сграбчва пак и смеха продължава, стоят така докато се успокоят и застанат стабилно на краката си Joy

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 19:51 от Беллора

# 252
Белл, забрави да споменеш в 12 серия как СонДже се "скри" от призрака при нея. Пък после като котараци се гледаха кой къде ще легне, на какво разстояние от другия и се чакаха кога другия ще заспи, че да може на спокойствие да се приближат и докосват тайно. Много е сладка сцената с "чертата" от възглавници.
Въобще сериалчето ври и кипи от любов и романтика при това свежа.

# 253
Бел, макколи е оризово "вино". Напитка от ферментирал ориз. Най-простичко обяснено варен ориз се смесва с вода и стартер за ферментация, който съдържа смлени пшеница и ечемик. Има мътен бял цвят и алкохолно съдържание около 6-8 %.

# 254
  • пак на Рив Гош
Ако мога да си позволя да допълня за макголи-то - то е леко газирано и със сладникав вкус, малко по-сладко от натуралното соджу.
Аз днес бях на изложение на корейски продукти, където опитах точно различни видове соджу и макголи (насред другите дегустации и тестване на козметика).
Малко снимки, на когото му е интересно:
Скрит текст:

Рамьон

Страхотен чипс с вкус на карамелено капучино

Пилешка супа с ориз и женшен (Samgyetang), в пликче

Порции желе с нар и колаген, почти като в сериал

Соджу

Обедът - токбоки

Това е повече за Профи Grinning

И накрая, малко К-драма:

Общи условия

Активация на акаунт