2 в 1, и сериала, и филма със сигурност ще ги гледам, но не съм решила кога точно. Открих ги във филмографията на УСок като хронологично първата му сериална и втора филмова роля. Първата му филмова роля е във филма на Пако и 8ия ни принц, но изобщо не го помня там. В АС го забелязах, но участието му изобщо не е роля. Във Феята на щангите също не съм го отразила. Т. е. търся ранните му изяви като актьор, но да са по-дълги от 2-3 мин. за да мога да придобия впечатления. Харесва ми да проследявам развитието на любимците си като започна от дебюта им.
От Бегача си харесах нова любима баба.
Ужасно е това, което му причиняват. Как можаха този двуметров секси мъж да го облекат като фея. Честно казано трябва да си смени агенцията. Света лудна по героя му, който грабна сърцата на зрителите с мъжка визия, излъчване и поведение, а те го третират като панаирджийска мечка. Ако е за роля ще се облече и като храстче, но за фенска среща е направо обидно това, което му причиняват.

.
затова съм при "Лекарите".
.
. Ясно е, че е от типа "put a click", тоест целящо да привлече гледания, а оттам и доходи за канала. "Бегачът" си завършва съвсем логично и би било самоубийство за каста и продукцията да му направят втори сезон, който е напълно излишен.