2в1 ти е отговорила за съперника, на мен не ми е познат от по-рано. От дамите съм гледала Ю Ин На (Инна 🤪), а майката на ГГероиня е майката на Хе Ин от Кралицата.
Права си за историята, че е нежна и трогателна, но дълбока в същото време. Естествено, не са пропуснали да покажат и забавната страна на нещата. Великата актриса ръси бисер след бисер, разлика между прополис и пропофол за нея няма,🤪 в университета се появява колкото да се разнообрази, завижда на всички, които я познават, изненадата ѝ обаче е огромна като разбира, че има и такъв който не е чувал за нея😂 Оказаха се съседи на всичкото отгоре, не беше преследвач, а неин преподавател. И всеки път в неловко положение изпада пред него. По една или друга причина повече време в неговия дом прекарва отколкото в собствения си. 🤪
На пръв поглед самовлюбена, глупава и повърхностна, но дълбоко в себе си чувствителна и уязвима. Наранена от хейта, който отнася. Той пък е много готин като не стои безучастен, също и като се телепортира или прави всичко онова, за което по време на лекции убеждава студентите, че не бива