JYSK тема 3

• 45 159
  • 645
  •   2
Отговори
# 645
За мен леглото не беше добър избор. Чекмеджетата постоянно се разместват отдолу у много внимателно трябва дс се затварят, за да не се удря човек на някой ръб.

Тоест имате такова легло и не сте доволна/ен ? 
Пробвахте ли да си добавите носачи за чекмеджета ?
Питам защото моята идея е такава...

Предполагам визирате водачи, както е поправила една дама. А място дали ще има за тях? За да се монтират трябва точно определена ширина на чекмеджето и отстояние от страниците на леглото, за които ще се хванат. Леглото има ли такива страници отстрани на всяко чекмедже и мястото дали отговаря - може да е повече или по-малко!

Моите легла в малки спални са си високи, защото са вдигнати на крака заради подовото отопление. Идват на около 55 см до горния край на матрака.

Тя и вие добре ме поправихте, но и двамата не знаете 2 неща Simple Smile Бил съм дърводелец преди да стана готвач, и някога, водачите, не бяха водачи, а носачи, а и тогава имаше разлика със сегашните.
Освен това, зная за мястото и прочие, но има начини това място да се намали и увеличи, ако се наложи.
Още повече тази спалня идва разглобена и няма да е проблем, но да се надявам че няма да опре до това.
И за разлика от повечето жени и мъже, знам колко са 20см Grinning Отравям се добре с мерките Simple Smile все пак съм бил дърводелец... Grinning

Доообре...

Оказа се, че леглото ни било 62 см, а новото ще е 67 см. Много е удобно и за нас. И на мен на по-високо от пода повече ми харесва да спя.

Общи условия

Активация на акаунт