Лакове за нокти - 169

• 38 412
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Измир
Фифи, ще се краде идеятя 😁. Много красиво се е получило!

# 166
Последните два лака много ми харесват!
Имам синия в оригинал, но ... Този е по-хубав!

# 167
Джаста,ще го видя колко ще издържи,че ми трябва вариант за морето. Обикновено нося лакове и подновявам,но ако изкара 10 дни в работен режим ще го повторя за плажа.
Сега се чудя другия в какъв цвят да го забъркам 🤔

# 168
  • Варна
Долче лак от дрехи съм махала с памук напоен с лакочистител слагаш върху петното и задържаш докато се разтвори ако е нужно повтаряш след това изпираш дрехата от петното което ще остане върху нея от лакочистителя
И аз така процедирам. Веднъж мацнах тъмночервен лак на почти бели дънки и откачих Grinning за щастие ги изчистих с лакочистотел и веднага изпрах.

# 169
BEL mini 242 + s-he gel like n ultra stay 322/419

# 170
...
Сега се чудя другия в какъв цвят да го забъркам 🤔
Аз си спретнах жълт, но мисля, че търпи на още малко насищане и се замислям и за розов и зелен вариант. Пп Купих си повечко бройки номер 155 с идеята да франкенполишвам. Joy Wink

# 171
# 172
OPI Nails The Runway
Исках нещо леко и реших да е този, но се пуснах по пързалката - оказа се не толкова безобиден 😂 Страшен хамелеон! Не можах да го изтърпя на 2 пласта и го сложих на един. Така стои бежово, кафенекаво, прозрачно, плътно, сиво, сребърно, голо, въздушно и леко....в зависимост от светлината.
Рядък е, на 2 пласта става дискотека като в бутилката. Плътен сиво- синкав към метален.

Скрит текст:

# 173
  • София
Номер 54

# 174

Oт намалените лакове на trend it up shine and stay 840. Много хубав цвят

# 175
  • Варна
Луумс #53. Розов, тук изглежда коралов, но вечер се лакирам и снимам на изкуствена светлина.
Исках мат, сложих на ГР мат, обаче е старичък и не  се получи. Ще го хвърлям.
Какво ще препоръчате, искам хубаво да матира!

# 176
  • На изток от Ада
С пара се матира ,но трябва мокър лак

# 177
  • София
Аз използвам мат топа на Essie ,прави страхотен мат.

# 178
  • Варна
От къде ги купувате тези ЕСИ-та, Опи-та…?
Едитвам се, излезе ми реклама че в Лили ги има, в нашето не съм виждала обаче. Пак ще питам утре в кой филиал имат.

# 179
  • На изток от Ада
От къде ги купувате тези ЕСИ-та, Опи-та…?
Едитвам се, излезе ми реклама че в Лили ги има, в нашето не съм виждала обаче. Пак ще питам утре в кой филиал имат.
май е онлайн само

Общи условия

Активация на акаунт