Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 173
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Хубаво се шегуваме за 1 юни, ама моето е на география и досега нямам мейл за потвърждение, че е записана. На телефона дали могат да ми кажат?
От колко часа е географията?

# 526
Ех, как хубаво прескочих всички изпити...
За 01.06 ме бройте

# 527
Хубаво се шегуваме за 1 юни, ама моето е на география и досега нямам мейл за потвърждение, че е записана. На телефона дали могат да ми кажат?
От колко часа е географията?

# 528
  • София
Е, цял ден ли ще пиете? Или ще се групирате по модули?

# 529
Значи ние с географията ще прескочим изцяло камуфлажа с кафетата 😂😂😂😂

# 530
Аз мисля, че като се почне от 8 та до 18 ще има ротации едни ще тръгват други ще идват...

# 531
  • София
Е, цял ден ли ще пиете? Или ще се групирате по модули?
Че какво му е лошото на това да се пие цял ден?

# 532
  • София
Аз съм последният човек, който ще възрази срещу такова начинание. Информирам се просто. Simple Smile

# 533
Значи ще стигнете и до план Й.
Grin защо така мислиш?

# 534
  • София
Ами защото нали списъкът ще е много дълъг. Дълъг списък = много планове. Joy

# 535
Можете ли да ме ориентирате това помагало дали е с тестове за подготовка за НВО (върху целия материал) или е за текуща подготовка през годината?

# 536
  • София
Можете ли да ме ориентирате това помагало дали е с тестове за подготовка за НВО (върху целия материал) или е за текуща подготовка през годината?

Това е доста старо издание..не ми се рови сега да го търся, но е или от времето на голямата ми дъщеря(повече към това клоня, тоест с 30 задачи), или  от времето на малките. Гарантирано е преиздавано с актуализация на формата и с друга корица, нещо оранжево ми се мотае.Иначе, да, движи се по материала.

# 537
Благодаря. Да знам кога да го давам да се решава.

# 538
Прескачам аз по постовете с изпитите в НПМГ, че моето ама хич не се гласИ за там, обаче виждам, че ще има нещо по география... Златенце, ще може ли да ми разясниш за този изпит? С него могат да влязат директно профил География ли? Че на моята госпожица това й е любимият предмет и това иска да учи.
По другите училища почти няма такъв профил Thinking
Благодаря ти Heart

# 539
Е, как ще прескачаш, то такава форумна среща се заформи. Пък да не говорим, че за географията вече ще си е съвсем прилично време за питие Joy

Общи условия

Активация на акаунт